Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑10/06/2024 21:55
Navijacki mozemo mi reci bravo za postenog gradjanina, rijesio je problem, ali hajmo biti ozbiljni. Sad ce covjek na robiju jer neko nije radio svoj posao, sta je rjesenje, da se svi naoruzamo i napravimo divlji zapad. Ono, revolveraski obracuni tacno u podne, kod OK korala.
On je njega ubio, ja mogu reci bravo ako je istina da je ovaj njemu prijetio a ovaj uzeo pravdu u ruke, ali jel to rjesenje ne kontam. Ode covjek na visegodisnju robiju. Da ne govorim o nacinu, puskaranje u sred grada.
Ne znamo šta je bio povod. Šta ako mu je, možda, zaprijetio d
da će mu ozlijediti članove porodice, možda djecu? Ako je nešta takvo, ne iznenađuje me ne vjerovati ovakvim institucijama nego sam zaštititi djecu. A da bi zaštitio djecu, svaki dobar roditelj će rado robijati.
Meni samo nije jasno kad već odlučiš da ćeš ubiti nekog zašto to ne odradiš malo profesionalnije, a ne pred 300 svjedoka jbt.
Mada doduše koliko se može sakriti ubistvo i zavarati trag policiji...ali jebi mu mater ja bih makar pokušao ako sam već do tog stadija u životu dogurao.
ShnjaZZZ wrote: ↑10/06/2024 22:21
Meni samo nije jasno kad već odlučiš da ćeš ubiti nekog zašto to ne odradiš malo profesionalnije, a ne pred 300 svjedoka jbt.
Mada doduše koliko se može sakriti ubistvo i zavarati trag policiji...ali jebi mu mater ja bih makar pokušao ako sam već do tog stadija u životu dogurao.
Zato sto si doveden do stadija da ti je svejedno. I zato sto su ovako mnoge olaksavajuce okolnosti na njegovoj strani (ako je zaista slucaj bio kako pretpostavljamo i nagadjamo ovdje).
Last edited by kB27 on 10/06/2024 22:23, edited 1 time in total.
ShnjaZZZ wrote: ↑10/06/2024 22:21Meni samo nije jasno kad već odlučiš da ćeš ubiti nekog zašto to ne odradiš malo profesionalnije, a ne pred 300 svjedoka jbt.
Zato što nisi profesionalni ubica, već te je samo strah?
Malo nas je trojka saulisala, dala nadu. Krenuli smo prema raspadu javnog prevoza, vodosnadbjevanja...oni uletili i popravili bolibrigu sda...valjda sta porade na sigurnosti. Inace, eto zahe za premijera. Samo nek se zafrkavaju.
Danas sam u Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo PS Centar podnio prijavu protiv navedenog događaja. Malo su probali na šalu da sve okrenu, pa su mi postavljali čudna pitanja i davali komentare. Pitali su me, odkud ja to znam da treba vozačka za tramvaj. Odkud ja znam da on nema vozačku za tramvaj? Pitali su me da li sam ja to vidio svojim očima. Nakon što sam ih upoznao da sam dugogodišnji vozač tramvaja i da poznajem zakon, uozbiljili su se.
Sa ovakvom policijom nije čudo što nam se dešava ovo šta se dešava.
ovaj fahrudin mora da duguje uslugu SDA
Naravno da duguje pa ko ga je zaposlio u gras
Pogledajte Fahrudinov fb
Ganjao potpise da bude neki sindikalac
Ddugi post veoma poucan "za pravdu" koji objasnjava i opravdava njegov postupak
Zato sto si doveden do stadija da ti je svejedno. I zato sto su ovako mnoge olaksavajuce okolnosti na njegovoj strani (ako je zaista slucaj bio kako pretpostavljamo i nagadjamo ovdje).
Svejedno ideš guliti na solidan vremenski period...mada da, meni se čini da je ovo ipak bilo u afektu a ne sa svjesnom namjerom. Ako je istina da je ubica regularan lik stvarno šteta...
Moj je radni kolega prije par godina tako u afektu ubio čovjeka zbog 1000 puta gore gluposti, čovjek bio o sebi pri sebi, izbjegavao konflikte, miran povučen ali eto naklatili mu se na kosti i fasuje 15 godina na kraju
Haris.ba wrote: ↑10/06/2024 22:24
Malo nas je trojka saulisala, dala nadu. Krenuli smo prema raspadu javnog prevoza, vodosnadbjevanja...oni uletili i popravili bolibrigu sda...valjda sta porade na sigurnosti. Inace, eto zahe za premijera. Samo nek se zafrkavaju.
Kao da im je plan bio u startu napraviti nekoliko stvari, narod će im zbog toga sve vjerovati, svako eventualno nezadovoljstvo će biti ugušeno jer, zaboga, pruga, porodilje, strpimo se i to šta sada ne valja će riješiti. Dakle, podijele opijum za narod, a onda rade u svom interesu.
last mohicans wrote: ↑10/06/2024 22:11
tetovirana ruka sva
na sta to utice u cijeloj prici???
Samo da ga pobliže opišem, jer glavurdu nisam vidio, ipak je imao kacigu. Nije toliki degen. Šta si se ti pronašo, jesi se to i ti prošarao? Jest nam opći trend furanja i kurčenja na tetovirane krimose iz geta jal Prison Brake. Nebitno u priči, ali eto i Marjanović je fensi profa naučnik pa je tetoviran, jel.
Svejedno ideš guliti na solidan vremenski period...mada da, meni se čini da je ovo ipak bilo u afektu a ne sa svjesnom namjerom. Ako je istina da je ubica regularan lik stvarno šteta...
Moj je radni kolega prije par godina tako u afektu ubio čovjeka zbog 1000 puta gore gluposti, čovjek bio o sebi pri sebi, izbjegavao konflikte, miran povučen ali eto naklatili mu se na kosti i fasuje 15 godina na kraju
Da. 16 metaka znači ili afekt ili da je htio biti siguran da ovaj više neće ustati, a to indicira strah.
last mohicans wrote: ↑10/06/2024 22:11
tetovirana ruka sva
na sta to utice u cijeloj prici???
Samo da ga pobliže opišem, jer glavurdu nisam vidio, ipak je imao kacigu. Nije toliki degen. Šta si se ti pronašo, jesi se to i ti prošarao? Jest nam opći trend furanja i kurčenja na tetovirane krimose iz geta jal Prison Brake. Nebitno u priči, ali eto i Marjanović je fensi profa naučnik pa je tetoviran, jel.
Nisi nista pogrijesio tim opisom, daleko smo mi od drustva u kojem to sto si tetoviran apsolutno nista ne znaci. Kod nas jos uvijek puno vise naginje da si "onakav" a ne "ovakav", razumijemo se.
Mada sama cinjenica da se glupira na kvadu kroz grad, sa trebicom iza, je bila dovoljna da znamo da je tetoviran.
Šta si se ti pronašo, jesi se to i ti prošarao? Jest nam opći trend furanja i kurčenja na tetovirane krimose iz geta jal Prison Brake. Nebitno u priči, ali eto i Marjanović je fensi profa naučnik pa je tetoviran, jel.
nako pitam,kakve veze ima tetovaza s necijim debilizmom ???
a jesam prosarao sam se jbga,kud svi tu i ja ...
Ovaj Krso Anel sto je imao obracun sa Delalicem je davno izasao iz kriminala i ima divnu porodicu i velike halal poslove , nadam se da nije on i molim Boga da je neko drugi sa istim imenom, naravno žao mi je i te žrtve ko god momak bio i želim mu vječni rahmet a porodoci sabur. Jako tužna vijest ovo je više postalo Bogu plakat
Davno izasao iz kriminala a 2023 dobio nagradu za krijumcarenje. Vjv se to krivicno djelo smatra halal poslom? Preseračina!
Joj tebe.
Izašao...pa se vratio, ha ja!
16 komada olova, ovo može biti samo zločin iz ljubomore, neko je nekome kreso gospođžu k'o da gledam...
Izgleda njemu ipak kreso zenu ovaj i nasli se, potegli i ovaj brzi bio.
Haris.ba wrote: ↑10/06/2024 22:27
Kaze prijavi nezakonitost, pa ismijava onoga sto prijavi....
nije valjda da fkt mislis da je on usao tek tako u tramvaj i da je sjeo svojom voljom, a da to nije dogovoreno i osigurano kako bog zapovijeda
Pa u cemu je onda problem? Neko prijavi, pregleda se , sve po vesu, i furaj dalje.
U Njemackoj te prijave sto pogresnu kesu u pogresnu kantu ubacis, i sve je ok. Zar mi ne tezimo takvom drustvu?
zato sto se brukate sa ovim jer prvo ovo je lik zeljan paznje i iz ranijih nastupa a i brukanje je ovo samo po sebi jer ko je on da ocjenjuje jel nesto zakonito kad je njegovo preduzece, sam stadler i ministarstvo saobraćaja to odobrilo
Bukvalno su i od samog Stadlera morali traziti odobrenje da postave jucer tramvaj na MD-u a ne sta vise
nije valjda da fkt mislis da je on usao tek tako u tramvaj i da je sjeo svojom voljom, a da to nije dogovoreno i osigurano kako bog zapovijeda
Pa u cemu je onda problem? Neko prijavi, pregleda se , sve po vesu, i furaj dalje.
U Njemackoj te prijave sto pogresnu kesu u pogresnu kantu ubacis, i sve je ok. Zar mi ne tezimo takvom drustvu?
zato sto se brukate sa ovim jer prvo ovo je lik zeljan paznje i iz ranijih nastupa a i brukanje je ovo samo po sebi jer ko je on da ocjenjuje jel nesto zakonito kad je njegovo preduzece, sam stadler i ministarstvo saobraćaja to odobrilo
Bukvalno su i od samog Stadlera morali traziti odobrenje da postave jucer tramvaj na MD-u a ne sta vise
Još gore kada firme i institucije učestvuju u kršenju zakona.