Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta je ovo ne znam bil se smijo il plako--al fakat
E ovo ti je prototip bosanskohercegovackog klosara. Ovakvih ih je 90%. Neuhranjeni, nepismeni, sa ponekom jeftinom tetovazom i vjerovatno tu negdje cuci i neki pitbull.
Sad cuo za ovo, upravu je @DonieBrasco. Ali ne mozete samoubistva s ovim povezati. Nikako, samoubistva su skroz drugi par opanaka, i vecinom na pokusaju ostanu.
Znači ulice Sarajeva se “čiste” prirodnim tokom… Šteta što nije bila razmjena vatre pa da i ovaj drugi zagine al i ovako nema njega najmanje 15 godina vani. Za uhar je…. Najbolja stvar je što nije niko ne dao bog nevin stradao, a o ovim momcima sa asfalta ne vrijedi trošiti riječi… Samo nek se rokaju…
E ovo ti je prototip bosanskohercegovackog klosara. Ovakvih ih je 90%. Neuhranjeni, nepismeni, sa ponekom jeftinom tetovazom i vjerovatno tu negdje cuci i neki pitbull.
Tu je i ljepša polovina.
btw, jadna dječica...
za to*
Ali realno nadprosjecno pismen, ja znam nepismenijih direktora.
kB27 wrote: ↑10/06/2024 19:31
Clan komisije forumskih istrazitelja zeli dodati jednu stvar: sve ukazuje na to da je ubica "obicni, posteni gradjanin".
Klosari ne parkiraju na javni placeni parking na kojem je sat 2-3KM ili koliko vec. A posebno ne parkiraju savrseno u linije. A poooooooosebno ne parkiraju u rikevrc, kako je Bog i propisao. Dakle covjek je planirano, smireno dosao na kafu koja je prethodila dogadjaju.
Naredni razvoj dogadjaja, koji me ne bi zacudio, bi mogao biti da je pistolj bio legalan sa dozvolom za posjedovanje.
Tu je i ljepša polovina.
btw, jadna dječica...
Nad ovakvima bih proveo kakvu masovnu akciju kastriranja. To bi bilo korisnije od pedeset ulazaka u EU.
Clan komisije forumskih istrazitelja zeli dodati jednu stvar: sve ukazuje na to da je ubica "obicni, posteni gradjanin".
Klosari ne parkiraju na javni placeni parking na kojem je sat 2-3KM ili koliko vec. A posebno ne parkiraju savrseno u linije. A poooooooosebno ne parkiraju u rikevrc, kako je Bog i propisao. Dakle covjek je planirano, smireno dosao na kafu koja je prethodila dogadjaju.
Naredni razvoj dogadjaja, koji me ne bi zacudio, bi mogao biti da je pistolj bio legalan sa dozvolom za posjedovanje.
ovo je neka jebena prevara u pitanju bila...sad šta tačno bog te pito
baš moraš biti dobro ishaban da nekoga ovako srokaš
Hajd ga znaj, vrlo moguce. Ako je nesto poput toga, mozda ima veze sa onim cime se nastradali izgleda bavio i bio neka "bitna faca" u tome (izvor: njegov facebook profil). Rain International, piramidna sema (nepresudjena, ali po mom misljenju da).
Posten nije, samo sto ne prolazi kroz evidencije policijskih organa. Ako su se popicketali radi "posla" onda je jasno. Nije ga sigurno Krso nasao na koridi i odlucio da ga terorizira po slobodnom nahodjenju, pa se ovaj suprostavio.
Veza izmedju njih postoji, a istraga ce pokazati koja.
Normalan svijet uvijek je vodio racuna i sa kim sjeda za sto i kafu i vodio racuna kakvo drustvo ima da se ne ofira, danas je nobl sjesti sa napucanim bizmišmenom pa ti Krso pravi neki oblik drustva u zivotu.
Nek samo dezurni istrazitelji objasne sta je to policija mogla da zna i da sprijeci ono sto se desilo? Takav odgovor neces cuti na forumu,jer ga i sami ne znaju.
video wrote: ↑10/06/2024 19:33
Joj muha ko ti je ovaj
Klošari iz mog vremena su gospoda za ove bilo da su s Vratnika, Bistrika, Čaršije il sa Faletica i Vucje luke
Vazda je muha ovakvih bilo, ali nikad kao danas. Ja ih znam i iz tvoje generacije pljunutih ovakvih Oni su izrodili ove. Sto je najludje ovakvi naprave po 4-5 djece bez sekunde oklijevanja.
Karikaturist wrote: ↑10/06/2024 19:38
Obicni posteni gradjanin koji propuca lika sa 16 metaka.
Sto dodatno ide u prilog tome da je rijec o nekom vidu osvete. Mafijas, profesionalac, kriminalac, i slicno, to ne radi - njemu je cilj da ubije. Vjerujem da je onom ko u drugog spakuje 16 metaka, cilj je da svakim narednim nakon drugog sebi dusu olaksa.
Krenuo sam u džamiju kada sam začuo rafale. Mislio sam da su petarde u pitanju. Međutim, kada sam izašao iz džamije, vidio sam ljude kako trče i ja sam potrčao jer sam pomislio da mi je majka stradala
Krenuo u dzamiju kad je zacuo rafale
Kad je izasao iz dzamije vidio ljude kako trce
Kao da je pucnjava trajala pola sata , da je imao vremena i da udje u dzamiju i izadje iz dzamije.
video wrote: ↑10/06/2024 19:33
Joj muha ko ti je ovaj
Klošari iz mog vremena su gospoda za ove bilo da su s Vratnika, Bistrika, Čaršije il sa Faletica i Vucje luke
Ma jarane, ja rekoh ovo neki tvoj.
Rekoh bas me muha razocara sada, garant ovome davao sintelan sa istekom roka, onaj pravi iz 84' te
Ja sam onom Draganu hašišaru sa Skenderije dao benil kapi za nos--navalio cojk kontajuci da je španska mušica nakon desetak dana mi veli--uh jest ono dobro-imaš li još
Karikaturist wrote: ↑10/06/2024 19:38
Obicni posteni gradjanin koji propuca lika sa 16 metaka.
Sto dodatno ide u prilog tome da je rijec o nekom vidu osvete. Mafijas, profesionalac, kriminalac, i slicno, to ne radi - njemu je cilj da ubije. Vjerujem da je onom ko u drugog spakuje 16 metaka, cilj je da svakim narednim nakon drugog sebi dusu olaksa.
Bolje da je otisao u streljanu ili ga otresao negdje. Sad vise nije obicni posteni gradjanin.
Ma jarane, ja rekoh ovo neki tvoj.
Rekoh bas me muha razocara sada, garant ovome davao sintelan sa istekom roka, onaj pravi iz 84' te
Ja sam onom Draganu hašišaru sa Skenderije dao benil kapi za nos--navalio cojk kontajuci da je španska mušica nakon desetak dana mi veli--uh jest ono dobro-imaš li još