Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
video wrote: ↑08/06/2024 22:51
Ili su sjebali setup bolida il nekim slucajem nemaju brzinu
Ovogodišnji Ferrari sporo zagrijava gume, a vrijeme je bilo hladnije što je dodatno doprinijelo tome. No, veći problem su napravili sa “strategijom” da posljednji brzi krug u Q2 odrade na korištenom softu
video wrote: ↑08/06/2024 22:51
Ili su sjebali setup bolida il nekim slucajem nemaju brzinu
Ovogodišnji Ferrari sporo zagrijava gume, a vrijeme je bilo hladnije što je dodatno doprinijelo tome. No, veći problem su napravili sa “strategijom” da posljednji brzi krug u Q2 odrade na korištenom softu
Da, Ferrari nije koristio novi soft u Q2. Tu je zajeb. Sutra je haos u najavi...sve je moguće.
laik1981 wrote: ↑08/06/2024 23:17
Ako sutra bude kise bar 10-15 minuta bice svega. Nadam se da ce je biti, kao i koji SC.
Ako bude kiše uzeće ih Max za pet minuta.
Nevjerovatno koliko je dominantan, Perez sa istim bolidom ne može da prođe u Q2, Max se provlači i kad treba podjela prvog mjesta.
Perez uopšte nije relevantan. Pogledaj malo AlphaTauri za promjenu. RedBull je jučer na pravcu u posljednjoj DRS zoni postizao za 5-6 km/h veću brzinu u odnosu na ostale.
Znaci sad je lakse postalo zakljucati temu nego raditi svoj posao brisajuci postove ili banovati pacijente.
Danas je ekstra bilo, a bilo bi jos bolje da se sat vremena cekalo.
Mogli su komotno ili poceti pustati u 12 ili da show starta u 13h.
Sve ekstra, osim u publici par debila do mene sto su bili zvizdali vecinu vremena, para uši, slicno onome kad zensko vristi.
I da, mislim da su se oni gore na sjevernom dijelu kod marijin dvora vise nagledali nego mi kod skretanja za zeljeznicku, ili nama to caskom proleti kad dodju do nas
Znaci sad je lakse postalo zakljucati temu nego raditi svoj posao brisajuci postove ili banovati pacijente.
Sve ekstra, osim u publici par debila do mene sto su bili zvizdali vecinu vremena, para uši, slicno onome kad zensko vristi.
I da, mislim da su se oni gore na sjevernom dijelu kod marijin dvora vise nagledali nego mi kod skretanja za zeljeznicku, ili nama to caskom proleti kad dodju do nas
Ja sam jedno vrijeme bio na terasi Alte i Holidaya, i manja je gužva bila kod historijskog i zemaljskog muzeja nego kod SCC i Alte, pa se jesu više nagledali defintinvo.
Dobro je da si išao, meni se fotografisalo, tačno sam gledajući nabo par ekstra kadrova.