Zaduzio se kanton, svaku marku vraca kanton, ne znam sta je tu nejasno, googlaj budzet KS pa trazi koliki je dug i kome smo duzni, najbolje da ti jos nacrta.costacurta wrote: ↑30/05/2024 11:39Novac iz budžeta izdvojen ili ste se zadužili? Kod koga i koliko i ko je žirant?sahbazzz wrote: ↑30/05/2024 11:30Longitudinale, transferzale, tramvaje, trolejbuse, novu prugu nisu finansirale Ceste FBiH niti Autoceste FBiH. Sav novac je dosa sa kantonalnog nivoa. Osnovno nepoznavanje druze, i onda se zalite i kukate...costacurta wrote: ↑30/05/2024 11:24 Longitudinala, transferzala, obilaznica Vogošća-Tarčin, tramvaji, trolejbusi, nova pruga...... jbga nemojmo biti licemjerni.
Sa 40M koliko cemo dobiti za godinu od pondera tek za 10ak god i 400M mogli bi pričati o efektima to sto ti meni uplaćuješ objesi mačku o rep.
Nisu "drugi centri" krivi, samo jedan čije sjedište decenijama bijaše u Meše Spahe. Al džaba ja to tebi pričam.
I pored sveg novca kojeg imate najveći dužnici državi dolaze iz SK. Kad se već bahatiš
I mi cemo tako al za 10 godina kad nam se vrati barem dio koji smo uplaćivali, između ostalog i za infuzije za održavanje u životu sarajevskih gubitaša.
Imate milijardu i po budžeta od hotela i turista. Aha al u qurcu. Vatra je dokaz i računi koji su se izdavali su bili fejk. Koliko je sam oštećena država u SK po ovom pitanju Bog zna. Na TK je samo izvoz. Nema laži nema prevare i kao uvala tome imamo qarinu od puteva
Dalje necu ni komentarisat, ta prica da vam neko nesto krade je iluzorna. Dobijat ce te 40+ miliona i dobicete iducih 10 godina Boga pitaj koliko novca i opet nista necete napravit sa takvim pristupom. Zivi bili pa vidjeli.