BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Karikaturist

#1576 Re: BiH - Crna hronika

Post by Karikaturist »

Jebena ambasadorka u Ceskoj nasla nesto da palamudi..
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1577 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

ZoomZoomKiwi wrote: 21/05/2024 12:35 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240521062
Prema informacijama do kojih je Klix.ba došao iz istrage, nakon počinjenog masakra u stanu, Čičkušić se nije odmah udaljio sa mjesta zločina već je na zidu ostavio poruku sa ispisanim imenima rođaka i prijatelja.

No, ostavljena poruka istražiteljima još uvijek ne razjašnjava motiv počinjenog ubistva. Kako nam je rečeno, na zidu su ispisana imena osoba koje su Čičkućiću prije šest mjeseci pomogle da se zaposli u Njemačkoj. Sve one se i dalje nalaze izvan Bosne i Hercegovine.

Do tada je kao medicinski tehničar radio u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, a nakon davanja otkaza pronašao je novi posao u Njemačkoj. Inače, u tuzlanskom kliničkom centru je kao medicinska sestra radila i njegova supruga Amela.

"On je prije šest mjeseci otišao u Njemačku, a supruga je ostala sa dvoje djece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona skupa sa djecom planirala odlazak u Njemačku", otkriva izvor portala Klix.ba.

Kako navodi naš izvor, Čičkušić je iz Njemačke došao protekle srijede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu.
Šta bi u pizdu materinu
Kazu dobio dojavu od komsije da ga zena vara

Tako da bio sam u pravu

Ali fkt, prevarila te eto
Jel to vrijedno da nju ubijes
A tek djecu...

Mada opet nemoguce da ona nije vidjela njegove prenose... nema sanse.
elcaliente

#1578 Re: BiH - Crna hronika

Post by elcaliente »

zigson wrote: 21/05/2024 19:48
Thorgerson wrote: 21/05/2024 19:10
Truba wrote: 21/05/2024 16:46

Roditelji i /ili braca i sestre
Ako nisu podatanari
Stim da se nece moci prodati 20 godina

Tuga...lik je prso 100% puko ko kokica
Stan gdje je zivio onaj mali sto se ubio na Dobrinji, Mahir je prodan, vise puta. Isto znam za stan gdje je zaklana zena, da je prodan i ljudi tu uredno zive.

Jbg.
Pa da se to gleda ne bi se po cesti moglo hodati nego bi morali levitirati
Uostalom, zaboravan smo narod, zaboravi se sve za par mjeseci
Ovako na prvu, zapitao bi se bili mogao zivjeti u stanu gdje je covjek ubio sjekirom zenu i djecu.
Pandakonda

#1579 Re: BiH - Crna hronika

Post by Pandakonda »

mk ultra wrote: 21/05/2024 20:39
ZoomZoomKiwi wrote: 21/05/2024 12:35 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240521062
Prema informacijama do kojih je Klix.ba došao iz istrage, nakon počinjenog masakra u stanu, Čičkušić se nije odmah udaljio sa mjesta zločina već je na zidu ostavio poruku sa ispisanim imenima rođaka i prijatelja.

No, ostavljena poruka istražiteljima još uvijek ne razjašnjava motiv počinjenog ubistva. Kako nam je rečeno, na zidu su ispisana imena osoba koje su Čičkućiću prije šest mjeseci pomogle da se zaposli u Njemačkoj. Sve one se i dalje nalaze izvan Bosne i Hercegovine.

Do tada je kao medicinski tehničar radio u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, a nakon davanja otkaza pronašao je novi posao u Njemačkoj. Inače, u tuzlanskom kliničkom centru je kao medicinska sestra radila i njegova supruga Amela.

"On je prije šest mjeseci otišao u Njemačku, a supruga je ostala sa dvoje djece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona skupa sa djecom planirala odlazak u Njemačku", otkriva izvor portala Klix.ba.

Kako navodi naš izvor, Čičkušić je iz Njemačke došao protekle srijede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu.
Šta bi u pizdu materinu

Tako da bio sam u pravu

A tek djecu...

Nije da je neki relevantan izvor ali se po facebook komentarima po tuzlanskim portalima isto spominje ljubomora, da ga je navodno varala dok je on bio u Njemackoj. Ko zna sta je istina, ili je mozda neko bacao bombe kako to vole balkanci cim je zena udaljena od muza pa odma ga mora varati.

Kako god opravdanja za ovo nema, sve i da te jeste varala ti si odlucio komplet porodicu zakopati za sva vremena. Djeca su tu najmanje kriva a zaplatise glavom :roll: Mada sto kolega forumas kaze njega je vjerovatno uhvatila zuta minuta gdje je izgubio svu kontrolu pa je u afektu sve pokosio, i kada je shvatio sta se desilo ubio je sam sebe.
_Reds_

#1580 Re: BiH - Crna hronika

Post by _Reds_ »

Nije žuta minuta kad odes i kupis sjekiru.
karanana

#1581 Re: BiH - Crna hronika

Post by karanana »

navodno mu komsije dale video akcije dok je on u njemackoj. boldiram navodno jer nista nije objavljeno javno a sumnjam da bi i bilo objavljeno. ne znam je li istina, malo mi cudno otkud bi neko imao takav video i kako bi bio snimljen, mozda video pred zgradom u ulazu ili tako nesto....ali normalno da je u ovakvim slucajevima ljubomora, preljub, prevara...u 99% slucaja motiv.
toska

#1582 Re: BiH - Crna hronika

Post by toska »

Prestanite sa nagađanjima i gdje je ko šta pročitao na FB.
Prosto rečeno, nije fino.

Imam slučaj u bližoj porodici upravo završene rastave.
Razlog: ljubomora supruga i, ne sumnja, već uvjerenje o prevari ili varanju.
Niđe veze sa vezom, ženska je tip kojoj su muškarci, veza i brak samo nešto što se mora.
Patološka ljubomora ne znači da ga neko vara već da nije dobre glave.
Stanje je i dalje napeto i čovjek ne izgleda dobro, a viđaju se svaki čas radi djeteta.

"patološka ljubomora stanje koje može biti dio kliničke slike više psihijatrijskih poremećaja."
Moenx

#1583 Re: BiH - Crna hronika

Post by Moenx »

Pandakonda wrote: 21/05/2024 23:29

Šta bi u pizdu materinu

Tako da bio sam u pravu

A tek djecu...

Nije da je neki relevantan izvor ali se po facebook komentarima po tuzlanskim portalima isto spominje ljubomora, da ga je navodno varala dok je on bio u Njemackoj. Ko zna sta je istina, ili je mozda neko bacao bombe kako to vole balkanci cim je zena udaljena od muza pa odma ga mora varati.

Kako god opravdanja za ovo nema, sve i da te jeste varala ti si odlucio komplet porodicu zakopati za sva vremena. Djeca su tu najmanje kriva a zaplatise glavom :roll: Mada sto kolega forumas kaze njega je vjerovatno uhvatila zuta minuta gdje je izgubio svu kontrolu pa je u afektu sve pokosio, i kada je shvatio sta se desilo ubio je sam sebe.
Da li mozete staviti link za komentare
nepass1

#1584 Re: BiH - Crna hronika

Post by nepass1 »

Šta bi u pizdu materinu

Tako da bio sam u pravu

A tek djecu...

Ako ako ako je ona imala zagondziju, nije ona puno obracala paznju na njega i njegovo stanje. A jos i daleko bio.

A sad koliko lud moras biti da ovo uradis, ono da saznam, vidim, obrukao bih zenu, tajno snimio pa postavio po netu, popljuvao je pred familijom i djetetom, ne bih joj dao da vidi djete, zivot bi joj pretvorio u pakao ali da svom djetetu naskodim zato sto mu je mama kurava mislim da to ne bih uradio ni u najvecem ludilu ili uticaju opijata
mali_balon

#1585 Re: BiH - Crna hronika

Post by mali_balon »

Znam samo jedno.....mozak je i dalje misterija.....kad covjek ubije svoje dijete....nema tu ja ne bi mogo ja bi vako onako.....ne zna niko kako bi reagovao....mozda ni on nije htio pa evo sta uradi.....
kabal1337

#1586 Re: BiH - Crna hronika

Post by kabal1337 »

komsije pricaju i izmisljaju svasta
akcija007

#1587 Re: BiH - Crna hronika

Post by akcija007 »

Ovo je strasno , da nam dragi Bog sacuva pamet
Jadan njegov otac treba se pojaviti u carsiju s etiketom oca ubice koje je pobio dvoje svoje djece i zenu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1588 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

95% motiva emocije i novac

Zbog para otisao...sumnjo na prevaru...mada ne znam kako zena sama s 2 djece ima vremena za avanture
kabal1337

#1589 Re: BiH - Crna hronika

Post by kabal1337 »

Truba wrote: 22/05/2024 08:28 95% motiva emocije i novac

Zbog para otisao...sumnjo na prevaru...mada ne znam kako zena sama s 2 djece ima vremena za avanture
ma pusti suplju
znas koliko slucajeva licno znam ovako, kada covjek ode u stranu zemlju da radi i onda komsije ili prijatelji uzmu izmisljati da ga zena vara, a pri tome mu jos djecu rodila.

Rekla, kazala previse ljudi vjeruju u ono sto ne vide licno
Ateista

#1590 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

darius_maximus wrote: 21/05/2024 15:57
Ateista wrote: 21/05/2024 14:31
darius_maximus wrote: 21/05/2024 13:59

Kako ćeš prepoznati nekoga ko je spreman ubiti vlastito dijete?
Pa nisu psihopate kao u filmovima.
To su (uglavnom) naizgled sasvim uobičajeni ljudi, nasmijani i uljudni, dok se nešto ne desi.

Pa u ratovima je uvijek bruku primjera u kojima naizgled normalni ljudi čine zvjerstva, jer se napokon ne moraju pretvarati.
Opet, nakon rata, čovjek bi rekao ne znaju se hljeba najesti, kada opet moraju glumiti pred društvom.
Ne kazem ja da cu prepoznati - ovaj ce ubiti svoje dijete. Samo kazem, ko dobro poznaje takve osobe, znaci bliski ljudi a ne neki usputni prolaznici, moraju vidjeti da sa tom osobom nesto nije u redu i da se upali neki alarm za pomoc. Mislim da nije toliki problem to sto ljudi ne vide problem, to se jako cesto jasno vidi, vec je problem sto se ocigledni problemi ignorisu i stavljaju pod tepih, plus sto je neko vec pomenuo potpuno pogresan nacin tretiranja tih problema (sihire, saljevanje strave, hodze i slicne narodne metode lijecenja psihickih oboljenja) umjesto da se takvi upute na prava mjesta. Puno je oko nas takvih ljudi koji su tempirane bombe, samo se to ignorise i onda kada se nekom pojavi okidac desi se ovo sto se desi. Ne tvrdim da se kod svakog moze vidjeti problem i da se svaki ovaj slucaj moze prevenirati, sigurno je da ne moze, samo hocu da kazem da je kod nas previse ignorisanja psihickih problema, kako od strane pojedinaca za svoje psihicko zdravlje tako i od strane bliskih osoba, i da bi se dobrom edukacijom ljudi. plus boljim reakcijama zdravstvenih radnika moglo ovo znatno smanjiti. Kod reakcija, prvenstveno mislim na procjenu mladih od strane skolskih psihologa, prosvjetnih radnika i slicno, jer to su stvari koje se trebaju rjesavati na vrijeme.
Miješamo babe i žabe.

Sociopata/psihopata nema "problem", nema se šta vidjeti, niti se to dešava preko noći.
Ljudi to imaju u sebi, odrastaju, uče kako da se ponašaju u društvu i to je to.
Kako ćeš za čovjeka koji je uvijek bio takav reći "eh, ovdje sada treba obratiti pažnju i potražiti pomoć"?

Druga stvar je depresija, samoubistvo, itd.
Tu možeš vidjeti da se razvija, da se osoba drugačije ponaša u odnosu na npr. prošlu godinu, itd.
Za depresiju postoje i lijekovi, može se nešto uraditi.

Sociopati/psihopati ne možeš dati tabletu da mu bude bolje.
Realno, za njih i ne znaš dok se javno ne otkriju.
Većina ih nikada neće napraviti problem, što dodatno otežava situaciju.

Recimo, da otkriješ sociopatske/psihopatske tendencije kod djeteta, šta da uradiš?
Da mu vežeš zvono, jer to čim se pročuje niko se živ neće htjeti družiti s njim (čime će se sigurno samo pogoršati situacija), ili da ga pokušaš nekako integrisati, da ne dođe do daljnjeg razvoja?
Ne možeš ga zatvoriti u zatvor za nešto što nije uradio i možda nikad ni neće uraditi.

Sad zamisli sva ta pitanja, samo još u našoj mahali.
Ne bih bas rekao da je to nesto sto se ne vidi, mogu ljudi sakrivati neke svoje sklonosti i biti integrisani u drustvo, ali sam siguran da uvijek ima nesto sto se moze primijetiti, neki izlivi agresivnosti ili nesto gdje pokazuje te osobine, opet naglasavam da se to odnosi na bliske ljude i one koji su puno u kontaktu. Ima raznih isto tako bolesti koje uticu na ponasanje ljudi, ne znaci da ce takvi nekog ubiti ali kada izgube kontrolu svasta je moguce, to se moze tretirati lijekovima, neke ne mogu. Znam jednu osobu koja definitivno ima neku dijagnozu, ne znam detalje, ali razlika je ogromna kada uzima lijekove i kada ne uzima, srecom ima neko da obraca paznju i da rjesava kada ne uzima, i ko je uspio i da je uputi da trazi pomoc i uzima lijekove pa drzi bolest pod kontrolom. Da nije toga bilo, mogu samo zamisliti sta je sve do sad mogla uraditi, inace isto osoba integrisana u drustvo i neko sa strane nikad ne bi rekao. To je jedan pozitivan primjer gdje je neko odlucio da rijesi problem bliske osobe, na zalost previse ima slucajeva gdje su ljudi zapusteni. Sto se tice djece, veliki je problem sto i sam kazes nase sredine, sto se ljudi boje osuda i slicno. Slazem se da to moze predstavljati problem u drustvu, ali to ne smije biti opravdanje da se problem ignorise.
Najbitnije je za pocetak biti svjestan problema i traziti pomoc, sto kazes za neke stvari nema lijekova, ali uz nadzor strucnjaka se i to moze drzati pod kontrolom ako se na vrijeme pocne raditi sa djetetom, a kod nekih tezih oblika je opcija i povremeno hospitalizovanje, ne vidim ni u tome problem, odnosno nije da ne vidim ali je svakako bolja opcija nego da medju obicnim ljudima hoda tempirana bomba.
Ateista

#1591 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

korisnicki wrote: 21/05/2024 17:13
darius_maximus wrote: 21/05/2024 15:57
Ateista wrote: 21/05/2024 14:31

Ne kazem ja da cu prepoznati - ovaj ce ubiti svoje dijete. Samo kazem, ko dobro poznaje takve osobe, znaci bliski ljudi a ne neki usputni prolaznici, moraju vidjeti da sa tom osobom nesto nije u redu i da se upali neki alarm za pomoc. Mislim da nije toliki problem to sto ljudi ne vide problem, to se jako cesto jasno vidi, vec je problem sto se ocigledni problemi ignorisu i stavljaju pod tepih, plus sto je neko vec pomenuo potpuno pogresan nacin tretiranja tih problema (sihire, saljevanje strave, hodze i slicne narodne metode lijecenja psihickih oboljenja) umjesto da se takvi upute na prava mjesta. Puno je oko nas takvih ljudi koji su tempirane bombe, samo se to ignorise i onda kada se nekom pojavi okidac desi se ovo sto se desi. Ne tvrdim da se kod svakog moze vidjeti problem i da se svaki ovaj slucaj moze prevenirati, sigurno je da ne moze, samo hocu da kazem da je kod nas previse ignorisanja psihickih problema, kako od strane pojedinaca za svoje psihicko zdravlje tako i od strane bliskih osoba, i da bi se dobrom edukacijom ljudi. plus boljim reakcijama zdravstvenih radnika moglo ovo znatno smanjiti. Kod reakcija, prvenstveno mislim na procjenu mladih od strane skolskih psihologa, prosvjetnih radnika i slicno, jer to su stvari koje se trebaju rjesavati na vrijeme.
Miješamo babe i žabe.

Sociopata/psihopata nema "problem", nema se šta vidjeti, niti se to dešava preko noći.
Ljudi to imaju u sebi, odrastaju, uče kako da se ponašaju u društvu i to je to.
Kako ćeš za čovjeka koji je uvijek bio takav reći "eh, ovdje sada treba obratiti pažnju i potražiti pomoć"?

Druga stvar je depresija, samoubistvo, itd.
Tu možeš vidjeti da se razvija, da se osoba drugačije ponaša u odnosu na npr. prošlu godinu, itd.
Za depresiju postoje i lijekovi, može se nešto uraditi.

Sociopati/psihopati ne možeš dati tabletu da mu bude bolje.
Realno, za njih i ne znaš dok se javno ne otkriju.
Većina ih nikada neće napraviti problem, što dodatno otežava situaciju.

Recimo, da otkriješ sociopatske/psihopatske tendencije kod djeteta, šta da uradiš?
Da mu vežeš zvono, jer to čim se pročuje niko se živ neće htjeti družiti s njim (čime će se sigurno samo pogoršati situacija), ili da ga pokušaš nekako integrisati, da ne dođe do daljnjeg razvoja?
Ne možeš ga zatvoriti u zatvor za nešto što nije uradio i možda nikad ni neće uraditi.

Sad zamisli sva ta pitanja, samo još u našoj mahali.
Ko je malo senzibilniji itekako će prepoznati psihopate/sociopate. To su oni šefovi i kolege koji mobinguju koga mogu i smiju, to su oni susjedi koji izazivaju probleme oko ograde i sličnih gluposti, to su oni bukađžije "koji sve znaju i mogu" itd itd.
:thumbup:
vjeshalica

#1592 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Tako da bio sam u pravu

A tek djecu...

Sto komsija nije javio da ih kolje po kuci kad vidi u njenu vaginu sta sa njom radi u svojoj kuci?
E to nisu vidjeli. Ili ako su culi, sta fali neka je mlavi. Zasluzila je. Treba tog obogaljenog kretena poslati u zatvor za spijunaze i uhodjenje pa neka ga guze majmuni kad je tako posten.
Chloe
Photo mod

#1593 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chloe »

karanana wrote: 22/05/2024 00:02 navodno mu komsije dale video akcije dok je on u njemackoj. boldiram navodno jer nista nije objavljeno javno a sumnjam da bi i bilo objavljeno. ne znam je li istina, malo mi cudno otkud bi neko imao takav video i kako bi bio snimljen, mozda video pred zgradom u ulazu ili tako nesto....ali normalno da je u ovakvim slucajevima ljubomora, preljub, prevara...u 99% slucaja motiv.
Neki dobar i brižan komšija, jer njemu nije dala?

Gdje je brižni komšija bio dok je ubijao ženu i djecu?

Ako je istina, ako ima imalo ljudskosti u sebi, neće mu biti dosadno u životu noseći nju i djecu na duši. :thumbup:
Thorgerson

#1594 Re: BiH - Crna hronika

Post by Thorgerson »

nepass1 wrote: 22/05/2024 07:34 Ako ako ako je ona imala zagondziju, nije ona puno obracala paznju na njega i njegovo stanje. A jos i daleko bio.

A sad koliko lud moras biti da ovo uradis, ono da saznam, vidim, obrukao bih zenu, tajno snimio pa postavio po netu, popljuvao je pred familijom i djetetom, ne bih joj dao da vidi djete, zivot bi joj pretvorio u pakao ali da svom djetetu naskodim zato sto mu je mama kurava mislim da to ne bih uradio ni u najvecem ludilu ili uticaju opijata
Pa ne kontam eto zasto bi i to radio? Jer i ovo ti sto pises izvini, ali nije normalno.

Znaci ne bi naskodio djetetu, ali bi mamu od tog istog djeteta javno brukao itd. I dakle dijete dodje u skolu, i svi znaju da je mama kurava. E bas si sacuvao dijete.

Procitaj opet sta si napisao. I evo, ti si to napisao u afektu, samo pomisljajuci na to da te zena prevari. Pa si poludio. Ponavljam, samo si na trenutak zamislio i palo ti je svasta na pamet.

Jel problem biti covjek i priznati sebi - ima drugog. I kraj price. Ili ima drugu. U cemu je problem?

Ne bih nista uradio. Naravno da bih crkao od ljutnje, ali da bih naudio ili ostetio bilo koga - ne. Ukljucujuci i tog ljubavnika.
Karikaturist

#1595 Re: BiH - Crna hronika

Post by Karikaturist »

Zakljucajte ovo modovi - degutantno je i proviriti a kamoli nesto od ovoga citati.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1596 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

Karikaturist wrote: 22/05/2024 08:56 Zakljucajte ovo modovi - degutantno je i proviriti a kamoli nesto od ovoga citati.
htio ili ne htio, koji je ovo sličan slučaj na području Jugoslavije u zadnjih 6mj

možeš zaključati šta god hoćeš, ali činjenica je na ovdašnji narod ima teških mentalnih problema, da li radi rata ili odgoja iz zlatnog doba Jugoslavije :run:

jesi li ti svjestan da je dečkić prije 3-4 mjeseca u Sarajevu iz čista mira dobio metak zbog trube na semaforu
Karikaturist

#1597 Re: BiH - Crna hronika

Post by Karikaturist »

Eto ti si svjestan :-)
Raspredate ovdje ko tetke sta je ko komentarisao na facebooku.
nepass1

#1598 Re: BiH - Crna hronika

Post by nepass1 »

Thorgerson wrote: 22/05/2024 08:55
nepass1 wrote: 22/05/2024 07:34 Ako ako ako je ona imala zagondziju, nije ona puno obracala paznju na njega i njegovo stanje. A jos i daleko bio.

Pa ne kontam eto zasto bi i to radio? Jer i ovo ti sto pises izvini, ali nije normalno.

Znaci ne bi naskodio djetetu, ali bi mamu od tog istog djeteta javno brukao itd. I dakle dijete dodje u skolu, i svi znaju da je mama kurava. E bas si sacuvao dijete.

Procitaj opet sta si napisao. I evo, ti si to napisao u afektu, samo pomisljajuci na to da te zena prevari. Pa si poludio. Ponavljam, samo si na trenutak zamislio i palo ti je svasta na pamet.

Jel problem biti covjek i priznati sebi - ima drugog. I kraj price. Ili ima drugu. U cemu je problem?

Ne bih nista uradio. Naravno da bih crkao od ljutnje, ali da bih naudio ili ostetio bilo koga - ne. Ukljucujuci i tog ljubavnika.
Sta ima dalaj lama
Pricamo hipoteticki, mozda bi mi bilo i drago pa da i ja sta nadjem, mladje i odrzavanije
Kazem moze se svasta uraditi da naudis iz huje, ali da ubijes svoje djete jer je mama kucka, ako uopste i jeste jer ne znamo je meni nepojmljivo.
banjaluka078

#1599 Re: BiH - Crna hronika

Post by banjaluka078 »

Naravno da su komšije "znale da ga vara", a nisu znale da ubija troje ljudi u stanu.

Kakva patologija, jbt. I odobravanje svjetine, jer "treba kurvu ubit'", fraktura muškog ega se ne prašta.

U zemlji u kojoj se dvoje ne smiju ni pozdraviti u prolazu, a da mahala ne iskonstruiše. Kuduz "heroj, a ne zločinac".

Uostalom, ako imaš dokaz za preljubu, sud, razvod, zbogom. Ne sjekira i pištolj.
Da žene ubijaju kurvare, ne bi pola Bosne zemljom hodalo.
Chloe
Photo mod

#1600 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chloe »

banjaluka078 wrote: 22/05/2024 09:09 Naravno da su komšije "znale da ga vara", a nisu znale da ubija troje ljudi u stanu.

Kakva patologija, jbt. I odobravanje svjetine, jer "treba kurvu ubit'", fraktura muškog ega se ne prašta.

U zemlji u kojoj se dvoje ne smiju ni pozdraviti u prolazu, a da mahala ne iskonstruiše. Kuduz "heroj, a ne zločinac".

Uostalom, ako imaš dokaz za preljubu, sud, razvod, zbogom. Ne sjekira i pištolj.
Da žene ubijaju kurvare, ne bi pola Bosne zemljom hodalo.
:thumbup:
Post Reply