Ma razvalio brat, sestra, šta je već.
Dominacija.
Moderator: _BataZiv_0809
Ma ovo je Izraelu državni interes.
Božo je eurosong nuklearno oružjelast mohicans wrote: ↑12/05/2024 00:57Bozo bi ovo razvalio, realno.DonieBrasco wrote: ↑12/05/2024 00:54 Znaci nasi ako se ikad vrate na ovo, prvi preduslov je poslati LGBTQ "ono" kandidata.
Frajer se nasekiraoBetter Man wrote: ↑12/05/2024 00:56 Ovog Švicarca bi u vrijeme kada sam ja odrastao redovno marisali. Pobijedio je zahvaljujući lobiju od žirija, koji je sasjekao Hrvata s bodovima. Mali je bio blizu pobjede i realno jeste bio najbolji u svom ovom smeću. Onaj kome je ovaj Švicarac bio dobar, bolje mu je da se kloni muzike za cijeli život. Gotova još jedna parada cirkusa, kića i jeftinog smeća od muzike.
Trol?Ozimician wrote: ↑12/05/2024 00:56 Covjece ides za NZ, jednu od drzava s najjacim LGBTQ - neka te, sjedi gdje si.
Meni je Svicarska pjesma evrovizijska verzija Bohemian Rhapsody i stvarno kompletan paket s jakom pricom i pjevanje i scenski nastup rasturili.
Lik odradio sve sam vrhunski, valja balansirati na onom tanjiru.
![]()
Jedino što ne možemo učestvovati.
Mozemo i nismo jediniteskeredzic_22 wrote: ↑12/05/2024 01:01Jedino što ne možemo učestvovati.
J E D I N I.
J E D I N I.
Jad , čemer i bijeda.
Ah da, nismo mi krivi, neprijatelji Bosne su.
Bolje i ne ucestvovati u ovom cirkusu.teskeredzic_22 wrote: ↑12/05/2024 01:01Jedino što ne možemo učestvovati.
J E D I N I.
J E D I N I.
Jad , čemer i bijeda.
A Montenegro, sta je s njima?teskeredzic_22 wrote: ↑12/05/2024 01:01Jedino što ne možemo učestvovati.
J E D I N I.
J E D I N I.
Jad , čemer i bijeda.
Ne, pa odmah sam napisao da je Sviraska pik cim je pjevao.Dosadno mii wrote: ↑12/05/2024 01:01Trol?Ozimician wrote: ↑12/05/2024 00:56 Covjece ides za NZ, jednu od drzava s najjacim LGBTQ - neka te, sjedi gdje si.
Meni je Svicarska pjesma evrovizijska verzija Bohemian Rhapsody i stvarno kompletan paket s jakom pricom i pjevanje i scenski nastup rasturili.
Lik odradio sve sam vrhunski, valja balansirati na onom tanjiru.
![]()
Oni mogu (i svi drugi) ali NEĆE.Quaresma wrote: ↑12/05/2024 01:03A Montenegro, sta je s njima?teskeredzic_22 wrote: ↑12/05/2024 01:01Jedino što ne možemo učestvovati.
J E D I N I.
J E D I N I.
Jad , čemer i bijeda.
Velika Britanija je dala 12 bodova Izraelu - public vote - gledaoci.