Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja glaj kuknjave za cijenu kafe kao da je samo na carsiji ovakva cijena a ne u cijelom gradu, sta bi rekli za cijenu kafe u fabrici i kawi sedam keka za kafu
_BataZiv_0809 wrote: ↑30/04/2024 12:16
Neke stare ulice se jesu primile i ostale bar medju starosjediocima, ono sto sam ja opazio:
Hajduk Veljkova na Mejtasu sada Muse Cazima Catica
Njoj susjedna Vuka Karadzica sada Pehlivanusa
Dom Zdravlja Kumrovec sada Dom Zdravlja Novi Grad
Đure Salaja na Grbavici sad Behdzeta Mutevelica
Tranzit sada Put Mladih Muslimana
Hajduk Veljkova nije NA Mejtasu , kaze se pored/iza Muzicke il Bogoslovije i primilo se vala onako
Pehlivanusa je definitivno vise zazivjela
Vala Tranzit je ostao Tranzit
To nam je vazda bilo oko Muzičke, i Nemanjina je bila tu u blizini i Romanijska čini mi se .....nama vazda bilo oko Katedrale gore prema Muzičkoj ili dole prema Titovoj, tamo prema Baščaršija dole prema Miskina....ne znam u čemu je problem
Ja glaj kuknjave za cijenu kafe kao da je samo na carsiji ovakva cijena a ne u cijelom gradu, sta bi rekli za cijenu kafe u fabrici i kawi sedam keka za kafu
Ko pije, jede ili kupuje bilo sta na Bascarsiji sam je sebi kriv.
I nema to veze sa tim sto licno ne volim Bascarsiju, nego je to pravilo za svaki turisticku atrakciju.
Nije u cijelom gradu. Već od katedrale ima je za 2 KM.
Ja ne znam kako ovaj nas svijet ceka uvijek negdje beskonacno sati
Svaka nova godina(bozic) na 3 Granicna prelaza havarija cekanje po 5h
1maj obavezno svake godine na naplatnim po 3h
Nedjelja koja nam predstoji isto
I svi znaju da je guzva i svi krenu u isto vrijeme znajuci da je guzva i svi seru sto je guzva...
Meni je ovo drago
Ja samo u kontru
Danas krenuo u Dalmaciju u podne
3 auta na Kamenskom ispred mene
Doduse moze mi se jer sam na godisnjem
Ali i da nisam opet bih gledao neku kontru
Meni su vlasnici Alfi to potvrdili, imaš onda one lude alfiste koji ne daju ništa reći na alfu, a to su ljudi koji te odvedu maksuz da ti pokažu auto, toliko su zaljubljeni u njega, eh to ne kontam.
Athlon64 wrote: ↑01/05/2024 23:21
Meni su vlasnici Alfi to potvrdili, imaš onda one lude alfiste koji ne daju ništa reći na alfu, a to su ljudi koji te odvedu maksuz da ti pokažu auto, toliko su zaljubljeni u njega, eh to ne kontam.
Od alfiste ti je samo amar gori. On na temi o izmetbegovicima nadje mjesta da brani mazdu. Inace mi amara volimo pogotovo kada pomjesa Eclipse i neke druge modele
dječak sa šibicama wrote: ↑01/05/2024 23:18
Moj mehanicar ima aplikaciju koja svira veselu pjesmu kad god neko negdje kupi Alfu.
Kad sam kod popularnih stvari, odakle toliki losi vicevi o Alfama i "Iveco nece daleko". Zar su toliko losa vozila ta talijanska.
FIAT=Failed Italian Automotive Technology
poslovica stara kaze: "ned'o Bog rata il' FIAT -a". da bude smjesnije, ja sam ga se navozao i najskuplje popravke su mu bile na nivou skupljeg rucka u restoranu sa porodicom.