Upravo tako
Govna da prostiš (kraće , jednostavnije , efektnije)
kao što rekoh, sve ostalo je semantika i projektovanje onoga što je u tvojoj glavi.ezdeaovci su opljačkali ovu državu i osigurali da sve bude na bijednom nivou na način na koji ni naši najveći neprijatelji to ne bi uradili
Od svih je gori.
Pa nisam ni trazio raspravu. Samo odgovor na pitanje. A tezu si ti postavio.Velkoski wrote: ↑28/04/2024 20:27kao što rekoh, sve ostalo je semantika i projektovanje onoga što je u tvojoj glavi.ezdeaovci su opljačkali ovu državu i osigurali da sve bude na bijednom nivou na način na koji ni naši najveći neprijatelji to ne bi uradili
čitam te godinama i ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu s tobom.
brt ja bure od kupusa imao u hali na osmom spratu da se mogu istusirati nakon dolaska sa poslaVelkoski wrote: ↑28/04/2024 20:27kao što rekoh, sve ostalo je semantika i projektovanje onoga što je u tvojoj glavi.ezdeaovci su opljačkali ovu državu i osigurali da sve bude na bijednom nivou na način na koji ni naši najveći neprijatelji to ne bi uradili
čitam te godinama i ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu s tobom.
pa ja nismo svi uspješni provrednici nastali na SDA sistemu izrabljivanja radnika i rada za pet stoja
Da, njih dvojica su u biti dobri dečki ali ih sile mraka iz SDA prisiljavaju da se ponašaju separatistički.DonieBrasco wrote: ↑28/04/2024 20:38 Ja uvijek kazem da je SDA napravila Dodik i Covica ovakvima, a to su strnci kaznili ovom patnjom.
Definitivno si dijagnoza ako ti je pomenuti član foruma koji radi( vjerujem da je ovdje profesionalno) protiv Bosne i njenih interesa ia za šta relevantan. Izvini ako koristim malo preoštre termine. Još mi je radni dan.Benjo34 wrote: ↑28/04/2024 20:56 Mislim da gledajuci ovaj interview, zaista nije fer da upiremo prst u bilo koga sa pro Bos snage za stanje koje imamo.
Moramo shvatit da je ovo sve djelo stranaca, jer gdje je normalno da imas presuđen genocid, i ljude koji ga negiraju i onda stranci dođu I kažu, morate se kompromisno dogovarati.
Ok, moze kompromis u Njemackoj, gdje politicar na pomisao da negira Holokaust zavrsava politicku karijeru, nas su ovdje natjerali da se dogovaramo sa istim. I tim imamo to sto imamo.
Slusajuci Dodika, veceras kao da sam na forumu i citam Sumira i ostale "realne" koji govore kako realno RS nije nasa i to je fakt kao, nema nas tamo. Pa nije, ali nije zbog genocida, oko toga ne treba i ne smije biti kompromisa.
Ono što je greška Pro Bos politike je ta što nije lobirala, lobirala na to da svako onaj ko negira genocid ne moze biti dio politickog zivota u BiH. Trebalo se vrsit pritisak na strance da uopste ne komuniciraju sa takvim, sve ostalo je promasaj.
Bosna nije normalna drzava nikad nece biti jer imas 2 strane koje ma sta im se da, ce ici u "sjedinjenje" sa komsijama.
Kao da citam Dinu iz oktobra 2022. Tada je rekao da je Covicu dosta Bakirovog nerada.Point. wrote: ↑28/04/2024 21:06Da, njih dvojica su u biti dobri dečki ali ih sile mraka iz SDA prisiljavaju da se ponašaju separatistički.DonieBrasco wrote: ↑28/04/2024 20:38 Ja uvijek kazem da je SDA napravila Dodik i Covica ovakvima, a to su strnci kaznili ovom patnjom.![]()
Promasio si citav fudbal. Dobro znas ko je njih napravio ovakvima a to je nekadasnji SKBiH gdje su izucili zanat, da bi samo nastavili nakon rata u HDZ-u, odnosno SNSD-u. Ne branim Bakira, ali koliko ja znam, jedino On od trenutnih nije bio u partiji.DonieBrasco wrote: ↑28/04/2024 20:38 Ja uvijek kazem da je SDA napravila Dodik i Covica ovakvima, a to su strnci kaznili ovom patnjom.
Neki dan napisah da bih davao pare za svaku prenesenu nadleznost. Bih napadnut... Kako te nije stid dijeliti drzavne pare...
Nikad nikakve veze sa SDA nisam imao niti sam njihov član, niti sam glasao za njih zadnje izbore. Ne znam je'l mi iko do trećeg-cetvrtog koljena zaposlen na budžetu ili u stranci, dalju familiju ne znam ni kako se zovu. Ma ni sufinansiranje kamate za privredni kredit ne dobih...tramvajtrojka wrote: ↑28/04/2024 20:42pa ja nismo svi uspješni provrednici nastali na SDA sistemu izrabljivanja radnika i rada za pet stoja![]()
, pa bude na forumu hvalisanje koja se auta nova kupuju itd.
![]()
Suze privatnika Rahmana i capri sto se nisi snasao je fkt too much
BUAHAHAHAAAHAHAHAAAAA... Evo ga još jedan dokaz mojoj tvrdnji, čim kažem istinu (a to je očito najteže čuti),odmah sam "ona strana". Ma da, naravno,kad tonete i kad je glava pod vodom,hvatate se za bilo šta. Džaba,piši propalo,valja ti tražiti novu sisuLug wrote: ↑28/04/2024 13:22Lazes Milutine!Seyfo wrote: ↑28/04/2024 00:40 Ovakva retorika je i nastala nakon što SDA botovi ponavljaju mantru da je trojka sluga cionista,nisu muslimani,nisu vjernici,izdajnici bla bla. Toliko im je stalo do vlasti da bez po muke zloupotrebljavaju genocid i sve vezano za rat te etiketiraju sve one koji nisu SDA (i eventualno još njihove dvije stranke pred gašenjem) kao "oponente" ili "onu stranu" to jeste-četnike. I kad se to ponavlja do u nedogled,zatruje se javni prostor i imamo šta imamo. Sreća da su mrtvi i nikad se vratiti neće.