Narod i Pravda (Konakovic)

Zombi_Rex

#32976 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Zombi_Rex »

tutku wrote: 23/04/2024 00:56 Skandalozno je da MVP jedne zemlje za istragu u toku tvrdi da je "pakovanje" ne navodeci ni najmanji dokaz takvog pakovanja.

To je prvoklasni primjer pritiska na pravosudje, dakle on je zaista ono najgore od SDA zaostavstine.

Proces treba tek da pokaze rezultate i to je pravno pitanje.

Politicki, ovo je udarac na vec poljuljan ugled i vezu MVP sa narko kartelima.
Najrealniji koment

Apsurd je da se mvp jedne drzave vanredno obraca jer su mu kucni prijatelji hapseni
A_A_AKCIJA

#32977 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Ezel Bayraktar wrote: 23/04/2024 00:50 De malo elaborirajte na koji način Dodo ovo "pakuje" Dini, preko Amera, Vaska, Avde, FBI, DeA, glavnog tuzioca, Dzuve iz OSE kojeg su naši aminovali? Je li proces vodi državno tužilaštvo koje istog tog Dodika tereti? Koga to Mile ima? 12 sati vam je trebalo da smislite strategiju, sad izlazite s njom..
Nema nikakvih dokaza, samo pretpostavka.

Dodik najavio priču o kartelu, kada nije dobio šta je tražio.

Dini se pakuje pritisak na prijatelja i igra na sto puta ponovljenu laž da postane istina. Dino-Memija-kartel, ide suđenje koje će se otegnuti sa ciljem uticaja na izbore.
Nema nikakvih veza sa NiPom, Dinom, niti će ih naći u Skayu, jer je to u rukama Amera.
Igra se samo na dizanje prašine i priču svi su isti.
Memija će ostati najduže zakonski što može u pritvoru, najduže će čekati podizanje optužnice, sve će biti rastegnuto...

Tužilaštvo je u rukama Dodika. Da nije, davno bi ga Kajganić optužio za negiranje genocida.
Kajmaković je donedavno vedrila i oblačila, a danas je na crnoj listi.

Dodiku se sudi jer je za suđenje posebno zainteresirana MZ i OHR. Sjeti se malo frke oko toga ko će biti glavni sudija, odustajanja...

Uz onoliku gomilu dokaza, 3F nisu mogli izaći slobodni:
Falcificiranje ugovora,
Falcificiranje zapisnika sjednica Vlade
Ofirno laganje da niko ne poznaje Fikru, da se nisu dogovarali na Viberu.
Slanje Fadilovog mobitela u Austriju da bi se sakrili dokazi.
A_A_AKCIJA

#32978 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

MMM1977 wrote: 23/04/2024 00:56
A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 00:40
caros wrote: 23/04/2024 00:36 Svi ste vi obični SDA preletači i malo pismenija varijanta.
Mi smo otjerali SDA u opoziciju poslije 30 godina, preporodili Sarajevo,
prvi počeli pričati i prijavljivati korupciju,
vratili državu na EU put...

A šta si ti uradio?
Ja to ne sporim, često sam ovdje na forumu isticao tu činjenicu kao veoma pozitivnu a bogami i Dininu ulogu ali NIP je tek sada na pravom ispitu. SDA se nije snašla odmah nakon izbora, nisu vjerovali da će HDZ i SNSD odlučiti da idu sa Trojkom ali sada su se dozvali i uzvraćaju udarac.

Ono što mi se kod NIP nikako nije svidjelo:
- Primanje u stranu ljudi koji su veoma upitnog morala iako se tvrdilo da do toga neće doći, posebno se to odnosi na SDA otpatke;
- Reakcija na izlazak Memićke iz stranke;
- Postojanje jakih frakcija sa različitim interesima a to je uglavnom rezultat prijema SDA smetlja;
- Bogami i ovo danas ako nije montirano, a teško da je obzirom na DEA, FBI jer pipci očito vode do vrha NIP;

Za Dinu bih i dalje bio šokiran da je uključen u sve ovo. Možda je čak i uzeo lovu za kampanju a da nije znao odakle dolazi jer mu je pogrešno predstavljeno ali nadam se da nije. Međutim, očito će imati jako puno problema da provede stranku kroz ove turbulencije. Sretno mu, uglavnom.

Moj glas neće nikad imati jer principijelno ne glasam za stranke sa desnog spektra ali mu želim sve najbolje.
Pošteno,

Sjedi i gledaj kako će se razvijati situacija.

Nisu greške problem, nego reakcija na njih. Niko nikada nije rekao da je NiP bezgrešna stranka.

Sjeti se narko dilera iz Brčkog, na listi NiP-a.

Znaš li gdje je sada?
giannibelif

#32979 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by giannibelif »

Meni lično nisu problem kumstva i prijateljstva, veći je problem ekipa u stranci. A ekipa kod Dine je kriza. Boli me ona stvar za SDA, Harisovu kombi partiju, Fahru, onu AliExpress krajišku SDA, činjenica je da u NiP-u stvarno svega ima i da stranka ne nudi nikakvu promjenu očito.
tramvajtrojka

#32980 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

pustimo da institucije rade svoj posao : :)
A_A_AKCIJA

#32981 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

giannibelif wrote: 23/04/2024 01:13 stranka ne nudi nikakvu promjenu očito.
De, ti bar nisi botina, da ovo izvališ.

Pa sada da NiP nestane, samo u Sarajevu se ima danima pričati o promjeni na bolje.

Dodik je u defanzivi jer je Trojka uspjela da se izmiri sa MZ, dokaže da nisu svi isti, dobije povjerenje i prisili Mileta da potpisuje zakone koji jačaju državu, zahvaljujući kojima smo dobili otvaranje pregovora sa EU.

A dva mandata prije se stajalo u mjestu sa nula zakona.

I sada nema tu doprinosa NiP?
caros

#32982 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by caros »

Nije on botina, ali ti jesi i u tome je problem.

Klasična SDA mantra od jutros, ista škola, sve identično.
A_A_AKCIJA

#32983 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

giannibelif wrote: 23/04/2024 01:13 veći je problem ekipa u stranci.
Na koga misliš i šta im zamjeraš?
Ezel Bayraktar

#32984 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ezel Bayraktar »

A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 01:07
Ezel Bayraktar wrote: 23/04/2024 00:50 De malo elaborirajte na koji način Dodo ovo "pakuje" Dini, preko Amera, Vaska, Avde, FBI, DeA, glavnog tuzioca, Dzuve iz OSE kojeg su naši aminovali? Je li proces vodi državno tužilaštvo koje istog tog Dodika tereti? Koga to Mile ima? 12 sati vam je trebalo da smislite strategiju, sad izlazite s njom..
Nema nikakvih dokaza, samo pretpostavka.

Dodik najavio priču o kartelu, kada nije dobio šta je tražio.

Dini se pakuje pritisak na prijatelja i igra na sto puta ponovljenu laž da postane istina. Dino-Memija-kartel, ide suđenje koje će se otegnuti sa ciljem uticaja na izbore.
Nema nikakvih veza sa NiPom, Dinom, niti će ih naći u Skayu, jer je to u rukama Amera.
Igra se samo na dizanje prašine i priču svi su isti.
Memija će ostati najduže zakonski što može u pritvoru, najduže će čekati podizanje optužnice, sve će biti rastegnuto...

Tužilaštvo je u rukama Dodika. Da nije, davno bi ga Kajganić optužio za negiranje genocida.
Kajmaković je donedavno vedrila i oblačila, a danas je na crnoj listi.

Dodiku se sudi jer je za suđenje posebno zainteresirana MZ i OHR. Sjeti se malo frke oko toga ko će biti glavni sudija, odustajanja...

Uz onoliku gomilu dokaza, 3F nisu mogli izaći slobodni:
Falcificiranje ugovora,
Falcificiranje zapisnika sjednica Vlade
Ofirno laganje da niko ne poznaje Fikru, da se nisu dogovarali na Viberu.
Slanje Fadilovog mobitela u Austriju da bi se sakrili dokazi.
Sve pretpostavka, ali da te podsjetim, ovo se od 2016 prepričava i raspakuje, kad Dine nije u tragovima bilo. Što to baš njemu se pakuje, a ne Forti i Neki, valjda što nemaju veze koje on i njegov kum imaju. Jedan vlasnik foto arta nema šta dočekivati vođu narkokartela iz UAE. Kojim konekcijama, preporukama je došao do njega, da mu uradi Memos neki kalendar, bezbeli? Misliš da je on tako naivan, da nije na klik mogao provjeriti koga to ja trebam dočekati na aerodromu i organizirati mu boravak, jos mu obezbjediti obezbjeđenje, ni manje ni više, pet specijalaca FUP, Nije se zapitao ko je lik, pa ni ovi korumpirani klosari,bezbeli ni onis nisu znali, a uzeli dnevnice da kupe posao. Malo imas duple srandarde, Fadilov telefon je relevantan, ali i ne Sky prepiska. Tvoja teorija i pretpostavka graniči s nemogućim, da Dodik ima dodira sa Amerima i podacima iz Sky. Vjerovatno se izmirio s Vaskom da malo pere Dinu i kuma mu. Ma daj, ni sam ne vjerujes u tu pretpostavku i šta to Dino nije dao Miletu da mu se sveti? Mogao si kao Velić povezati i rezoluciju. Još nešto, nema Memija samo Foto Art, posto si vec pisao da jednu firmu ima, a imao je tal sa Granovom u onim firmama iz kojih se ko biva povukao, sumnjam da je tako lako se odrekao keša, stanovi se prave na Gorici, kod Mljekare itd. Od kojih para, ne znamo, sve neki investitori iz pustinje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32985 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

Ovo nije priča 'od jučer'. Odavno se priča o dolasku izvjesnog lika i odsjedanju u Bristolu, zar ne? Više djeluje kao da su jutros legli dobri dokazi (čitaj: neko propjevao maksimalno) i odjednom je palo bezbroj imena.
U okviru ove akcije uhapšeni su:

A.S., rođen 1986. godine u Sarajevu,

B.J., rođen 1983. godine u Sarajevu, S.J., rođen 1989. godine u Sarajevu,

I.M., rođen 1983. godine u Sarajevu,

A.H., rođena 1995. godine u Gračanici,

N.S., rođena 1972. godine u Sarajevu,

M.S., rođen 1995. godine u Sarajevu,

M.Š., rođen 1992. godine u Orebiću (Hrvatska),

E.S., rođen 1984. godine u Mostaru,

S.Š., rođen 1993. godine u Sarajevu,

M.S., rođen 1968. godine u Sarajevu,

V.M., rođen 1971. godine u Rijeci (Hrvatska),

S.K., rođen 1983. godine u Sarajevu,

A.Ć., rođen 1989. godine u Sarajevu,

E.D., rođen 1988. godine u Sarajevu,

S.P., rođen 1981. godine u Sarajevu

D.C., rođen 1979. godine u Sarajevu,

G.M., rođen 1972. godine u Sarajevu,

E.A., rođen 1976. godine u Sarajevu,

E.K., rođen 1986. godine u Novom Pazaru (Srbija),

T.Z., rođen 1981. godine u Zenici,

H.B., rođen 1984. godine u Mostaru,

A.H., rođena 1992. godine u Zenici.
Je l' vidite vi ovu brojku? Spakovalo ovoliko ljudi eto onako iz dosade?
Ezel Bayraktar

#32986 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ezel Bayraktar »

Velkoski wrote: 23/04/2024 01:24 Ovo nije priča 'od jučer'. Odavno se priča o dolasku izvjesnog lika i odsjedanju u Bristolu, zar ne? Više djeluje kao da su jutros legli dobri dokazi (čitaj: neko propjevao maksimalno) i odjednom je palo bezbroj imena.

Pa kako ne kontaš, tek Mile skonto ko je Memija, a naša Helićka je hudnica kolataralna šteta i ostalih 20. Jbt, direktor FUPa i šef specijalne policije uhapšeni, ako se iko zna pokriti, to su oni, ali eto, jači Mile, sve zbog prehrabrog Dine i kuma mu. Meni je najveća nepoznanica ovaj direktor zeničke bolnice i ta neka Fudina. Otkud ljekar jebote u cijeloj priči? Očito su tri kraka, sarajevski, zenički i mostarski.
giannibelif

#32987 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by giannibelif »

A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 01:19
Cirkus u Centru- Kemo, sinčina, Predsjedavajući, rođaci, rodbina, komšije i ostali prijatelji. Parlament BiH- Mia, pojma žena o životu nema. Aljoša i aktuelni ministar MUP-a ovdje u Sarajevu dvije tetkice, hodaju okolo u tračaju jedan drugog. Zvizdić mi ne izgleda zadovoljno i očekujem da i on poleti sa nekim zahtjevom prvo prema medijima da izvrši pritisak na Dinu i u svemu tome ja ne vidim promjene velike. Dino je svašta primio u stranku da bi dobio na širini i na "know how", a dobio je veću glavobolju samo.
suspect_zero

#32988 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by suspect_zero »

Ovo se Bakir garant malo naljutio :D odmah danas frka, šta ako se Riđi naljuti malo više :oops:

Dino zajeb'o realno, mogao je pametnije odigrati kada je krenuo iz SDA, imao bi podršku naroda svakako jer je svakom Sebija i Bakir ogradili ovo malo lijepe zemlje.
Trebao se trsit govana a ne govna skupljati oko sebe, jbt koji će ti klinac petljanje sa ogrezlim krimosima.
SDA ga je zadojila, bila majka toliko godina....skontaš da je mater postala maćeha i da čini zlo, skupiš hrabrosti i odjebeš sve to.
Imao je podršku naroda sve dok otpad nije počeo skupljati oko sebe.
A_A_AKCIJA

#32989 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Ezel Bayraktar wrote: 23/04/2024 01:22 Malo imas duple srandarde, Fadilov telefon je relevantan, ali i ne Sky prepiska. Tvoja teorija i pretpostavka graniči s nemogućim,
Pročitaj ponovo.

Jedino u šta vjerujem su dokazi iz Skya. Oni koje su dostavili Ameri.

Šta tužilaštvo radi sa dokazima, je deseta stvar. Kako podnosi optužnice nema veze sa Amerima.

Memija je već dobio sudski proces na ovu temu. I dobio odštetu koju treba platiti Avdo. Četiri puta, od čega je samo jedna 160.000 KM.

Već tu ima gomila nepoznanica, poput toga kako će se suditi Memiji, ako je sud već presudio da nema veze sa kartelom? Nema dva puta suđenja za isto djelo, osim pojave novih dokaza. Hoće li se obnoviti stari slučaj, što je jedina legalna opcija?
suspect_zero

#32990 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by suspect_zero »

Zavisi ko je tada bio Sudija i po čijem nalogu je radilo Tužilaštvo.
noviforumas

#32991 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by noviforumas »

Velkoski wrote: 23/04/2024 01:24 Ovo nije priča 'od jučer'. Odavno se priča o dolasku izvjesnog lika i odsjedanju u Bristolu, zar ne? Više djeluje kao da su jutros legli dobri dokazi (čitaj: neko propjevao maksimalno) i odjednom je palo bezbroj imena.
Spoiler
Show

Nije svima spakovano, nego samo onima koji imaju veze s Dinom. Moras malo s razumijevanjem slusati Vodju.
A_A_AKCIJA

#32992 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

giannibelif wrote: 23/04/2024 01:32
A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 01:19
Cirkus u Centru- Kemo, sinčina, Predsjedavajući, rođaci, rodbina, komšije i ostali prijatelji. Parlament BiH- Mia, pojma žena o životu nema. Aljoša i aktuelni ministar MUP-a ovdje u Sarajevu dvije tetkice, hodaju okolo u tračaju jedan drugog. Zvizdić mi ne izgleda zadovoljno i očekujem da i on poleti sa nekim zahtjevom prvo prema medijima da izvrši pritisak na Dinu i u svemu tome ja ne vidim promjene velike. Dino je svašta primio u stranku da bi dobio na širini i na "know how", a dobio je veću glavobolju samo.
Centar, slažem se i imaš moje pisanje na temu.

Ne znam na koje rođake misliš? Okerić Elvedin I Okerić Dino jesu rođaci. Samo što je manje poznati Dino, u OV N. Grad ušao sa 33. pozicije na listi NiP.

Možeš misliti šta hoćeš, ali Mia je doktor nauka i žena, koje lupom možeš tražiti u BiH politici.

Prosječan Bosanac je kauč selektor, sve zna sa klupe, ali kada mu se ponudi mogućnost da bude dio promjene, ništa. Nađe sto razloga i pretvori se u najvećeg miša i kukavicu.

Ja lično sam tražio gajgerovim brojačem kvalitetne ljude za upravne i nadzorne odbore, i nikada nije bio uvjet da budu članovi NiP. I ima jako kvalitetnih ljudi koji pričaju, ali sve staje kada se ponudi opcija da nešto urade.
Strah od nezamjeranja, od nepoznatog, od bilo kakvog rizika, maštanje idealnih pozicija ali i realno niske plate za uspješne ljude u svojim poslovima ...

I opet je NiP uspio na preko pola pozicija ubaciti nestranačke ljude.

Npr. Adnan Delić nije bio član kao kandidat za načelnika, nego je tek poslije postao.

Sve bez afera, krađe državnog novca, tenderisanja...

I tebi kažem, ako ima bolje, javi da glasam
Billy The Pljuc

#32993 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Billy The Pljuc »

MMM1977 wrote: 23/04/2024 00:56
Ono što mi se kod NIP nikako nije svidjelo:
- Primanje u stranku ljudi koji su veoma upitnog morala iako se tvrdilo da do toga neće doći, posebno se to odnosi na SDA otpatke;
- Reakcija na izlazak Memićke iz stranke;
- Postojanje jakih frakcija sa različitim interesima a to je uglavnom rezultat prijema SDA smetlja;
- Bogami i ovo danas ako nije montirano, a teško da je obzirom na DEA, FBI jer pipci očito vode do vrha NIP;
Potpisujem ovaj dio tvog posta a glasao sam za NiP i veliki dio familije motivisao na isto ali da dosta toga smrdi u NiP-u - vala i smrdi. Ne znam iskreno za Dinu Konakovića, frajer je sve samo ne glup, ne vjerujem da je u nekom neznaju eventualno uzeo/iskoristio novac iz trgovine drogom, ako ga je uopšte i uzeo onda je sigurno znao odakle dolazi. Helem, hoćem reći da treba da padne ukoliko je to slučaj ali sam najskloniji vjerovanju da u NiP-u ima ljudi koji svoje prste imaju u raznoraznim oblicima kriminala ili su se u najmanju ruku ogriješili o zakon koristeći funkciju i pogodovali nekome, moguće da pojedine veze vuku još iz vremena prije promjene dresa.

Nisam sklon euforiji ali mi je drago kad se obračunava sa kriminalom pa ma o kome se radilo, pošto je kod nas veza kriminala i politike vrlo stvarna mene iskreno raduje svaki potez pravosudnih organa koji se obračunava sa istim. Vidim da se teorije razvijaju i uglavnom su bošnjaci ti koji su na "udaru" a što mene iskreno ne pogađa, govana se treba rješavati, prije svega u sopstvenoj avliji i naravno jačati institucije. To nam je jedini put u izbavljenje iz ove imitacije života ili ispravnije napisano kaljuže.

Moramo naravno biti svjesni da kod nas još uvijek po institucijama sjede likovi i likuše koji ni po čemu nisu zaslužili da budu tamo ali su ih instalirali i mnogi od njih odrađuju svoje prljave poslove kako za sebe tako i za one koji su ih postavili.

Ja iskreno imam još dosta toga prebaciti NiP-u, o većini toga sam već pisao nekad, glasao sam za njih ponajprije zbog ljudi na njihovim listama koje lično poznajem. Svjestan sam da nisu najsretnija opcija na političkom nebu ali kad se sjetim SDA tačno hoće nešto da mi bude i što je najtužnije u svemu nema pritiska od strane stranki trojke da se isti procesuiraju i šalju na robiju. Otišla su tri ljigavca na odsluženje a nigdje ne vidjeh da se ikome od njih oduzelo ili onemogućilo nešto, izaći će sa robije neokrznuti. Mene sveukupna situacija tjera u pravcu razmišljanja da su te veze bivših sdaovaca a trenutnih nipovaca sa nekadašnjom maticom i kriminalom neraskidive i da je sve isprepleteno do te mjere da je najbolje za sve njih da se ne darače jer bi se sve raspalo. O svemu ostalom je već raspredano (pa i o ovome) na svim mogućim političkim temama.

Helem, vidimo šta nam vrijeme nosi, trojka svakako a hoće li NiP biti zaokružen na listićima iskreno više nisam siguran.
suspect_zero

#32994 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by suspect_zero »

Možda je sam Tito propjevao, ili Miladin kada se malo popičkarao sa onim kod Evrope (meni ono nerealno svakako, došao iz Dubaija baš tada kada je Vasković objavljivao tekstove o čuvarima Tita&co) nekako mi to izgleda iscenirano, ono sklonite ga sada malo sa ulice radi ranjavanja....zadržan taman toliko dok propjeva.
U to vrijeme je i kod Senada bio gost onaj iz Europola koji je najavio "vruće promjene".....šta znam, lupam hipotetički.
kluz franjo

#32995 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

A može li ovako... Hajde da SVI ovi inicijali pripadaju članovima iz stranačkog vrha NiP. Ne znamo to, ali evo intelektualne igre radi.
Ili hajmo drugačije (da mi se ne pripisuje neka navijačka subjektivnost)...
Hajde da su svih ovih dvadesetak privedenih inicijala visoko rangirani članovi stranačkog vrha Naše stranke.
'bem li ga... meni bi bilo OK da policija privodi 20 visokorangiranih članova neke vladajuće stranke zbog opravdane SUMNJE za neki kriminal.
Zar ne?
Helem... imaju neki inicijali i ima neka sumnja.
Ako su svi inicijali iz vladajućeg političkog vrha, a sumnja opravdana... pa jebem li ga...
Ima li boljeg dokaza da Trojka radi svoj posao?
A ako među inicijalima nema onih sa visokom političkom pozadinom, ima li onda boljeg dokaza da se država sada obračunava sa kriminalom, a da SDF propaganda za budale uporno (i sa budalama uspješno) radi svoj neumorni posao?
Što se mene tiče... nije mala stvar pohapsiti (za sada) 20 ljudi.
To budi nadu da možda polako opet postajemo pravna država.
A SDF i pravna država se ni u forumaškim besmislima ne mogu naći u istoj rečenici.
A_A_AKCIJA

#32996 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

suspect_zero wrote: 23/04/2024 01:54 Možda je
Guglaj ranjen Šmrk, ljubomorna žena, Anđela Vještica, SIPA.

Biće ti puno jasnije
suspect_zero

#32997 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by suspect_zero »

A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 01:56
suspect_zero wrote: 23/04/2024 01:54 Možda je
Guglaj ranjen Šmrk, ljubomorna žena, Anđela Vještica, SIPA.

Biće ti puno jasnije

Da, slažem se .....najednom ga pustiše kao da ništa nije bilo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32998 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

@kluz franjo

Ne mora značiti da je bilo ko od ovih u bilo kakvoj stranci. Iskreno, i ne interesuje me. Meni hapšenje ovolikog broja ljudi samo sugeriše da postoje ozbiljni dokazi koji su evidentno prikupljani godinama.

Inače, sumnjam da bi se na ovoj temi i pisalo danas da Dino ima nekog dobrog savjetnika i nekoga da mu sugeriše šta će pričati u javnosti.
Styling

#32999 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

SmokingMan wrote: 22/04/2024 23:33 Čitava situacija je živi pesak, trenurno.
pEsak?!
Skijaš

#33000 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Skijaš »

A_A_AKCIJA wrote: 23/04/2024 01:07 Dini se pakuje ...
:-D
Post Reply