Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da oni ne zaradjuju od nasih narkomana, vec smo mi jedna od glavnih ruta transporta droge. Sve ide sa istoka, usko grlo je Bosfor ili taj reon a onda u Europu ide preko Balkana. Bar ono sto ide iz Afganistana koji je jelte glavni proizvodjac heroina.
Kokainske linije idu iz Juzne Amerike, a i tu su odavno upetljani balkanski karteli. Bojovic je robijao u Spaniji jer je trgovao sa juznoamerikancima, i jos neki skaljari kavaci i ostali.
Mediji: SIPA pretresa teretanu i radno mjesto vijećnice Gradskog vijeća Zenica Aide Halać
Kako je za Zenicablog potvrđeno iz policijskih izvora, zaposlenica Kantonalne bolnice Zenica, čiji radni prostor u KBZ je predmet pretresa jutros od pripadnika SIPA-e i lokalnih policijskih snaga, je Aida Halać
Sad Kranjcevicevom prodjose pjesice trojica sa onim svijetloplavim beretkama i maskirnim uniformama.
Kont'o bih da su unproforci al' grb KS na rukavu.
Koji su ?
NediM17 wrote: ↑22/04/2024 13:02
Sad Kranjcevicevom prodjose pjesice trojica sa onim svijetloplavim beretkama i maskirnim uniformama.
Koji su ?
Athlon64 wrote: ↑22/04/2024 13:00
Drogu treba legalizirati konačno, a ne da se ovakve spodobe bogate.
nažalost svima odgovara sadašnje stanje
šta fali da ovisnici idu za neku siću gdje će ih profesionalci napunit drogama
em su registrirani em se ne šire boleščuge
em nemaš troška oko uklanjanja lešina
nemaju potrebu krasti od običnih ljudi za šut
made_in_sarajevo wrote: ↑22/04/2024 12:10
samo trebaju biti posteni do kraja, pa kad zavrse sa FUP-om da malo i MUP KS pogotovo specijalnu jedinicu ovako pretresu. ima i gore bruda i brudica, argelinija i slicnih kao ovi sto su uhapseni,privedeni,sprovedeni ili sta su vec
Sve mafija. Drotovske plate, a voze auta od 60-70k i niko ne pita odakle.
Koji su ?
Koji su ?
Fup
Nije to FUP vec MUP KS.
Ma znam da je mup.ks imao prije crne/tamno plave uniforme i plave beretke..
DonieBrasco wrote: ↑22/04/2024 11:05
U svakom gradu, mjestu je ovako da kriminalci šuruju sa policjom, institucijama koje se trebaju boriti protiv kriminala.
Ovo nema nacionalnu, etnicku, vjersku pripadnost, ovo je goli interes mnogo losih ljudi.
Krimininal ne poznaje granice, baš kao u ratu, šverc koji je normalno funkcionirao. Komedija od drzave, šta kaze Dinček pakuju mu kumu, hoće li i drugi kum zaplatiti? Lik ima kumova ko Golubović. Eno se Vasko i na njega namjerio, a Garaplija opasne intervjue daje po pitanju obavjestajnog i paraobavjestajnog delanja pojedinaca.
Last edited by Ezel Bayraktar on 22/04/2024 14:16, edited 1 time in total.
Direktor FUP-a Vahidin Munjić bit će uhapšen danas u sklopu predmeta „Black tie 2“, koja se tiče veza sa narkokartelom Edina Gačanina „Tito i Dino“.
jbt zivot
ma ja sve zivo je uvezano na ovaj ili onaj nacin
sta mislite o kolikoj se lovi radilo u nekoj konacnici,vjerovatno stotine miliona maraka
Paradrzava i parapolicijske strukture. Usjeci metar drva, past ćes i odlezati ako se ponavljaš. Sarađuj s kartelima, mozda padneš ako te haveri iz struktura drzave ne pokriju. Samo Rama nek ne diraju, on nam je jedina nada u bolje sutra.