Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na mreži plus bilo baš svega Prelijepo upakovana bila. Od super VI, preko odličnog filmskog i serijskog programa. U ono doba je bila baš gledana i daleko ispred ostalih TV stanica. Program bio odličan, od američkih, španskih serija, preko odličnih blockustera subotom i nedjeljom.
Ova TV mreža im nije ni do koljena
RtrnOfSalisbury wrote: ↑15/04/2024 16:04
Semper123 wrote: ↑13/04/2024 21:09
Biti sandzaklija je karakterna osobina, čovjek bez drzave, prevarant koji se krije iza vjere u Boga, nadobudan, sirov, bez manira , i u pravilu nesvjestan da postoje odredjene zakonske prepreke. U pravilu jedino u sta vjeruje je novac...
men se dzasvi sto su izuzetno hrabri. jedan more da se bori protiv pet neprijatelja, ovi jaci mirno i do deset sluso sam price kako ponekad neprijatelje ne mogu ni nac, samo na pomen od njiha, sve se razbjezi i ostane megdan pust
Meni je zanimljivo da hoće pomoći svojima, da nađu posao, ženu, pomažu se međusobno.
Biti sandzaklija je karakterna osobina, čovjek bez drzave, prevarant koji se krije iza vjere u Boga, nadobudan, sirov, bez manira , i u pravilu nesvjestan da postoje odredjene zakonske prepreke. U pravilu jedino u sta vjeruje je novac...
men se dzasvi sto su izuzetno hrabri. jedan more da se bori protiv pet neprijatelja, ovi jaci mirno i do deset sluso sam price kako ponekad neprijatelje ne mogu ni nac, samo na pomen od njiha, sve se razbjezi i ostane megdan pust
Meni je zanimljivo da hoće pomoći svojima, da nađu posao, ženu, pomažu se međusobno.
A vazda se NEŠTO dešava, Senad sve češće baš jede govna.....što se mene tiče, otkad je zabranio da se gleda sa odgodom, zaboli me za njegovu TV , pa jebote , prije sam znao petkom negdje izađem na kulturno uzdizanje, i kad dođem kući, vratimo i gledamo levata do neka doba ....sada, ma puca mi spolovilo, nek mu baaabo drka po YT
To je tačno, hrabri su i mnogo još toga, kad obećavaju to i ispune itd
Ovo iznad citirano ništa nije tačno, baš je suprotno sve od toga. Btw. njihova država je matica Bosna i Hercegovina te Srbija i Crna Gora u kojima žive.