Jel diskriminacija sto vas 6 ne moze stati u jedno auto nego mora u dva pa duplo zagadi?

Blok tarife imaju za cilj da poticu savjesno koristenje energije, a evo u ovom slucaju i ne diraju najugrozeniju grupu ljudi. Oni nemaju i svakako paze koliko trose. To sto dvoje ljudi moze napraviti 20 djece je skroz nesto drugo. Ako ja sam zivim u stanu od 75m2 kao vas 6, kako nije diskriminacija da ja placam isto ove racune sto idu po kvadratu? Vas 6 puno vise sere i ostavlja smeca, kvari haustor nego ja sam.
Tu nema diskrimancije jer ti odgovara da si u povlastenom polozaju; jer ako cemo tako, sve bi trebalo placati po osobi, tako je najmanja diskriminacija. Da bi vas 6 moglo napuniti mobitel, potrosite 6x vise uglja nego ja, dakle i 6x vise zagadite, to sto ste se okupili u jednom domacinstvu vas ne amnestira od cinjenica, stedite na mnogim drugim stvarima tom odlukom. 90% domacinstava koja imaju 6, prijave mozda max 3-4 u vodovod i svamindrugi vid prevare koji nas okruzuje. Stvarno je ova diskriminacija mizerna naspram ostalih..
Gledaj to ovako, struja poskupljuje, a igraju na scijalnu kartu pa ostavljaju nizu cijenu za najugrozenije. To sto neko ko 'ima' moze malo da trosi, jbg. Ne moze i jare i pare.