Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja kad sam kupovao svoj auto,..bilo je 4 godine za opel, sto se tice garancije.
U evropi je 2, nesto sumnjam da je tih 13 hiljada u bosni prodano.
Ne znam kako funkcionise garantni rok, izgleda da svako trziste ima neku svoju politiku. Sjecam se u betaniji opel, da su spomenuli 4 godine bez doplate.
kravamuzara wrote: ↑30/03/2024 13:22
Ne gledajte cijene kod nas, u evropi je astra 30-40k eura zavisno od motora i opreme, i skuplja od mazde, mi nismo evropa.
Hybridi i strujici su oko 40 ak hiljada eura u svabiji
odite narucite nesto sto vama odgovara i sto oni vecinkm nemaju na lageru spremno, prvo ce ti rec da onda ne ulazi ni u kakve akcije, a drugo da cete cekat 6mj...
neki dan covjek moku kupio, tako da je iz druge ruke prica..
Evolution_IV wrote: ↑30/03/2024 13:28
odite narucite nesto sto vama odgovara i sto oni vecinkm nemaju na lageru spremno, prvo ce ti rec da onda ne ulazi ni u kakve akcije, a drugo da cete cekat 6mj...
neki dan covjek moku kupio, tako da je iz druge ruke prica..
Kakve to ima veze?
U najboljim vremenima (2010-2020) se čekalo 3 mjeseca i nije bilo nikakvog popusta na auto koje naručuješ.
Dakle za bilo koje auto. Moje iskustvo je sa VW, Škoda i Citroen.
canvra888 wrote: ↑30/03/2024 13:31
Opet jeftinija od trice... i koliko ti ono već čekaš tricu?
Svi čekaju lično konfigurisano vozilo.
koliko cekam, od sredine decembra
s drugog kraja svijeta i nasao si poredit to nesto, serete bezveze, da nije oni govnara dole vec bi doslo, a u eu je auto tako da...
a da je jeftinija, hest mozda 500 do 1000KM a smetljiste od dizajna i svega ostalog
Pa ljudi su pisali po forumh da su i Tucsone i Sportage čekali mjesecima, fakat ti je niđe veze priča oko čekanja
To oko dizajna je sve na subjektivnoj bazi svakako, tu je bespotrebno bilo šta raspravljati, ali samo znam glede dizajna da na smetljištu od Astre ne nude halogenjare za dnevna
A bitnog li trzista i reprezentativnih li cifara, 7, 13, 19.
Pa nebitno tržište, tačno, nego ti govorim samo da ne odstupa od Evrope glede ta dva brenda. Činjenice.
Kupci glupi svugdje
U ovom slucaju evropski jos gluplji U bosni je barem duza garancija i niza cijena.
Pa jes, cijeli dunjaluk glup što ne kupuje Mazdu. Čak i preko bare u SAD-u su svi (sem premium) Azijati ispred Mazde, i Toyota i Kia i Hyundai i Honda i Nissan pa čak i jedan Subaru...
Ali sve je to dobro, Mazdi je poslovna politika da ne želi da proda više
Pa nebitno tržište, tačno, nego ti govorim samo da ne odstupa od Evrope glede ta dva brenda. Činjenice.
Kupci glupi svugdje
U ovom slucaju evropski jos gluplji U bosni je barem duza garancija i niza cijena.
Pa jes, cijeli dunjaluk glup što ne kupuje Mazdu. Čak i preko bare u SAD-u su svi (sem premium) Azijati ispred Mazde, i Toyota i Kia i Hyundai i Honda i Nissan pa čak i jedan Subaru...
Nebitno Mazda, zamisli da postoji 13700 glupana koji su otisli i izvalili pare za krepalu astru pored deset boljih izbora.
Kupci glupi svugdje
Nebitno Mazda, zamisli da postoji 13700 glupana koji su otisli i izvalili pare za krepalu astru pored deset boljih izbora.
Napisao sam već da je dizajn subjektivan. Meni se lično sviđa dizajn, posebno izvana, iznutra manje, ali dalje ništa previše daleko od ostatka segmenta. Sve ostalo je zapravo P308, odnosno PSA inačica.
I upravo tako brojke i kažu, malo ispod Peugeota/P308.