Puati ih, vidis da kad nemaju argument vrijedjaju, ja se slažem s tobom ako ti to nešto predstavlja
Zahiragić opet jaše
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
Hakiz
- Logovan
#8253 Re: Zahiragić opet jaše
JoseMujica wrote: ↑14/03/2024 15:24
Zahina riječ je jača i od video snimka isto ko što je Fadilova, Fahrina i Fikretova jača od bilo koje presude![]()
![]()
![]()
![]()
bili pozicija ili opozicija ovi čobani se ne mijenjaju, što znači da ne uče ni iz sopstvenih grešaka![]()
Vepar, bik, medvjed
- Logovan
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#8255 Re: Zahiragić opet jaše
Bilo je i ocekivano da ce nervoza sda-ovaca zbog napretka bih negdje kulminirati..
- Ludzak
#8256 Re: Zahiragić opet jaše
Nema potrebe vrijeđati životinje.Logovan wrote: ↑14/03/2024 16:37JoseMujica wrote: ↑14/03/2024 15:24
Zahina riječ je jača i od video snimka isto ko što je Fadilova, Fahrina i Fikretova jača od bilo koje presude![]()
![]()
![]()
![]()
bili pozicija ili opozicija ovi čobani se ne mijenjaju, što znači da ne uče ni iz sopstvenih grešaka![]()
![]()
![]()
Joj lažovčine
Vepar, bik, medvjed
-
Bobi
- Forum administrator
#8257 Re: Zahiragić opet jaše
Ne kontaju dasmo mi apolitični da to gledamo drugačije od njih
-
Hakiz
#8258 Re: Zahiragić opet jaše
- MarlboroGold
#8259 Re: Zahiragić opet jaše
Niko da na kraju odgovori ko je skinuo ljiljane, tj. ko je to pokrenuo. Jesu li ovi ili oni prije njih?
Sve što vidim je kreveljenje.
- Nepenthe11
#8260 Re: Zahiragić opet jaše
Dugo ne pročitah nešto što nije bilo više na mjestu. Stvarno bez uvrede za životinjeLudzak wrote: ↑14/03/2024 16:39Nema potrebe vrijeđati životinje.Logovan wrote: ↑14/03/2024 16:37JoseMujica wrote: ↑14/03/2024 15:24
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj lažovčine
Vepar, bik, medvjed
-
Hakiz
#8261 Re: Zahiragić opet jaše
@Bobi
Onaj tvoj poziv na relax, to nije da se prestane pričati o neprijatnoj situaciji za trojku, da se što prije gurne pod tepih i zaboravi. Nisi ti takav, je li tako da nisi, ne bi ti to
Da sam neko u trojci, ja bih naredio botovima da ne odgovaraju, da se što prije slegne.
Ali, to sam ja, zao i podmukao, nisam fin kao trojkaši.
Onaj tvoj poziv na relax, to nije da se prestane pričati o neprijatnoj situaciji za trojku, da se što prije gurne pod tepih i zaboravi. Nisi ti takav, je li tako da nisi, ne bi ti to
Da sam neko u trojci, ja bih naredio botovima da ne odgovaraju, da se što prije slegne.
-
Bobi
- Forum administrator
#8262 Re: Zahiragić opet jaše
Piše na portalu, lijepo je onaj rekao da je uprava centra koju je imenovao SDA sklonila zastavu s ljiljanima ili uklonila sto ovim iz SDA je zasmetalo kako su bili ubijedjeni da ce to navaliti na aktuelnu vlast neke dogadjaje koji su se desili u vrijeme njihovog vladanjaMarlboroGold wrote: ↑14/03/2024 16:48 Niko da na kraju odgovori ko je skinuo ljiljane, tj. ko je to pokrenuo. Jesu li ovi ili oni prije njih?
-
DonieBrasco
#8263 Re: Zahiragić opet jaše
Stavili bi zeleni da ne napisem sta umjesto ljiljana samo da su vlast.
-
Bobi
- Forum administrator
#8264 Re: Zahiragić opet jaše
ja bistre glave samo komentarišem sam dogadjaj...ono da sam sudija pa koga da kaznimo, mislim svaki dodir je fizičk nasilje i svi su se u tom momentu ponašali nezrelo,neprofesionalno,amaterski....mislim...ocjena 0Hakiz wrote: ↑14/03/2024 16:54 @Bobi
Onaj tvoj poziv na relax, to nije da se prestane pričati o neprijatnoj situaciji za trojku, da se što prije gurne pod tepih i zaboravi. Nisi ti takav, je li tako da nisi, ne bi ti to![]()
- ultima_palabra
#8265 Re: Zahiragić opet jaše
Bas si grohnuo Hakize... nekad si znao zatrolati, pa bude reakcija za 10 stranica. Ovo je bas tanko, vrijeme da se okaci tastatura o klinHakiz wrote: ↑14/03/2024 16:26Snimak pokazuje da nije![]()
Sjetimo se napada na Kojovića.
Znači, dok je hvataču za vrat politička opcija bila u opoziciji, nije smio. Sada na vlasti zna da mu policija, tužilaštvo i sud ništa ne smiju, skupštinska vlast ga neće sankcionisati, pa provodi nasilje. To tu političku opciju strahovito razlikuje od SDA, zar ne?
Valja se dobro potruditi da se napravi takva marketinška i politička glupost, ne zna to svako.
Može se na ovaj način nastaviti komentarisati dugo. Levat, stranka bi ga morala kazniti zbog počinjene gluposti, stvara loš imidž.
Ako ovako smije tući poslanika, kako bi tek mene? Ko bi me zaštitio, policija, ne budite smiješni? I tako dalje.
A malo treba da se SDA vrati, ovakvi potezi samo potvrđuju kada kažem da su isti![]()
-
Hakiz
#8266 Re: Zahiragić opet jaše
E, dobro
Na trenutak sam se uplašio da nije situacija u kojoj stvarni vlasnik (čitaj onaj koji daje novac) nazove i kaže, na primjer, većina na ovoj temi govori protiv naših interesa, zaključaj temu. I slično.
Drago mi je da griješim.
Kao i obično, uostalom.
Na trenutak sam se uplašio da nije situacija u kojoj stvarni vlasnik (čitaj onaj koji daje novac) nazove i kaže, na primjer, većina na ovoj temi govori protiv naših interesa, zaključaj temu. I slično.
Drago mi je da griješim.
Kao i obično, uostalom.
-
Hakiz
#8267 Re: Zahiragić opet jaše
Kontrola štete?ultima_palabra wrote: ↑14/03/2024 17:01Bas si grohnuo Hakize... nekad si znao zatrolati, pa bude reakcija za 10 stranica. Ovo je bas tanko, vrijeme da se okaci tastatura o klinHakiz wrote: ↑14/03/2024 16:26Snimak pokazuje da nije![]()
Sjetimo se napada na Kojovića.
Znači, dok je hvataču za vrat politička opcija bila u opoziciji, nije smio. Sada na vlasti zna da mu policija, tužilaštvo i sud ništa ne smiju, skupštinska vlast ga neće sankcionisati, pa provodi nasilje. To tu političku opciju strahovito razlikuje od SDA, zar ne?
Valja se dobro potruditi da se napravi takva marketinška i politička glupost, ne zna to svako.
Može se na ovaj način nastaviti komentarisati dugo. Levat, stranka bi ga morala kazniti zbog počinjene gluposti, stvara loš imidž.
Ako ovako smije tući poslanika, kako bi tek mene? Ko bi me zaštitio, policija, ne budite smiješni? I tako dalje.
A malo treba da se SDA vrati, ovakvi potezi samo potvrđuju kada kažem da su isti![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8268 Re: Zahiragić opet jaše
zeleni bi i kitu na čelo nalijepili samo da su vlastDonieBrasco wrote: ↑14/03/2024 16:58 Stavili bi zeleni da ne napisem sta umjesto ljiljana samo da su vlast.
- MarlboroGold
#8269 Re: Zahiragić opet jaše
Klix kaže jedno tj. samo je izjava tog NiP-ovca, faktor kaže drugo... ovo je rekla kazala i puko nagađanje. Evo šta kaže faktor.baBobi wrote: ↑14/03/2024 16:56Piše na portalu, lijepo je onaj rekao da je uprava centra koju je imenovao SDA sklonila zastavu s ljiljanima ili uklonila sto ovim iz SDA je zasmetalo kako su bili ubijedjeni da ce to navaliti na aktuelnu vlast neke dogadjaje koji su se desili u vrijeme njihovog vladanjaMarlboroGold wrote: ↑14/03/2024 16:48 Niko da na kraju odgovori ko je skinuo ljiljane, tj. ko je to pokrenuo. Jesu li ovi ili oni prije njih?
Sve što vidim je kreveljenje., zato je onaj zaha i planuo kad su ih raskrinkali
.-
Kako je uopće "nadošla" ideja da maknu ljiljan sa logotipa, nedavno je objašnjavao direktor Memorijalnog centra Sarajevo Ahmed Kulanić, kadar NiP-a. Kako nisu imali izbora nakon burnih javnih reakcija građana, uprava Memorijala je povukla svoju odluku o novom vizuelnom identitetu ustanove. Radi se o aktuelnoj upravi na čelu s NiP-ovim Kulanićem koji je i odlučio da mijenja logo. Okerić je izazvao haos i reakcije danas u Skupštini kada je, potpuno netačno i obmanjujući javnost, ustvrdio da je tu odluku donijela uprava koju je imenovala SDA.
Svakako je reakcija čakijaša pretjerana. Ako je budućnost SDA spala na Zahiragu i slične bolje da odmah ugase stranku.
-
KraljicaIzJajca
#8270 Re: Zahiragić opet jaše
Bobi, prvo, početak snimanja je prekasno započet, jer mi vidimo scenu gdje obojica idu ka bini i nešto pričaju, i nije on njega prisilo da izađe sa njim, niti ga je gurao. Zahiragić je pobjesnio jer mu je ovaj i nešto dobacio. Rukom ga jeste pokušao usmjeriti, ali Zahiragić inače, znamo, ne bježi od fizičkih obračuna.Bobi wrote: ↑14/03/2024 16:04 Budimo realni, onaj lik je prvi počeoo hvatao ga je za ruku i odgurivao od bine, fizički kontakt...kad je Zahiragicu dojadilo gurnuo ga je ali prije toga nije ga pipnuo, ovaj drugi ga je konstatno drzao za ruku i odmicao od bine, sam fizički kontakt je i napad, ne mora da bude agresivan ali je ipak agresija. Hajd sad me napadajte
.
- MarlboroGold
#8271 Re: Zahiragić opet jaše
Tvoj forte je feminizam
- Chloe
- Photo mod
#8272 Re: Zahiragić opet jaše
Pa nije to tema od juče da istinu tražite u današnjim izjavama nakon incidentaMarlboroGold wrote: ↑14/03/2024 17:20Klix kaže jedno tj. samo je izjava tog NiP-ovca, faktor kaže drugo... ovo je rekla kazala i puko nagađanje. Evo šta kaže faktor.baBobi wrote: ↑14/03/2024 16:56Piše na portalu, lijepo je onaj rekao da je uprava centra koju je imenovao SDA sklonila zastavu s ljiljanima ili uklonila sto ovim iz SDA je zasmetalo kako su bili ubijedjeni da ce to navaliti na aktuelnu vlast neke dogadjaje koji su se desili u vrijeme njihovog vladanjaMarlboroGold wrote: ↑14/03/2024 16:48 Niko da na kraju odgovori ko je skinuo ljiljane, tj. ko je to pokrenuo. Jesu li ovi ili oni prije njih?
Sve što vidim je kreveljenje., zato je onaj zaha i planuo kad su ih raskrinkali
.-
Kako je uopće "nadošla" ideja da maknu ljiljan sa logotipa, nedavno je objašnjavao direktor Memorijalnog centra Sarajevo Ahmed Kulanić, kadar NiP-a. Kako nisu imali izbora nakon burnih javnih reakcija građana, uprava Memorijala je povukla svoju odluku o novom vizuelnom identitetu ustanove. Radi se o aktuelnoj upravi na čelu s NiP-ovim Kulanićem koji je i odlučio da mijenja logo. Okerić je izazvao haos i reakcije danas u Skupštini kada je, potpuno netačno i obmanjujući javnost, ustvrdio da je tu odluku donijela uprava koju je imenovala SDA.
Svakako je reakcija čakijaša pretjerana. Ako je budućnost SDA spala na Zahiragu i slične bolje da odmah ugase stranku.
https://n1info.ba/vijesti/memorijalni-c ... mijenjati/
-
Seyfo
#8273 Re: Zahiragić opet jaše
I šta kaže vepar,jedino su sirotog vepra napali
-
kakavdanakneiskustvu
- relativno84
#8275 Re: Zahiragić opet jaše
Vidis ima smisla to sto pise na portalu, u pet godina nove vlasti koja je promijenile sve uprave koje su zeleni kontrolisali ostala je samo jos ta pod kontrolom zelenih. I naravno direktor u proslom mjesecu odluci da ispostuje odluku stare vlasti jer ipak ljudi su odlucili, bolje ikad nego nikad. Ali zbog negativne reakcije javnosti nakon objavljene promjene odluci se da pogazi odluku uprave i opet se vrati na stari logo.Bobi wrote: ↑14/03/2024 16:56
Piše na portalu, lijepo je onaj rekao da je uprava centra koju je imenovao SDA sklonila zastavu s ljiljanima ili uklonila sto ovim iz SDA je zasmetalo kako su bili ubijedjeni da ce to navaliti na aktuelnu vlast neke dogadjaje koji su se desili u vrijeme njihovog vladanja, zato je onaj zaha i planuo kad su ih raskrinkali
.-
Spoiler
Show
Spoiler
Show
„
S obzirom da je ovo bila testna faza prije razmatranja novog ili izmjene postojećeg loga Memorijalnog centra Sarajevo, i na reakcije javnosti koje je izazvao predstavljeni prijedlog, odlučuli smo da, ni ovo, a ni ostala predložena rješenja neće biti dalje razmatrana, niti usvojena. Naprotiv, Memorijalni centar Sarajevo će nastaviti svoju misiju čuvara povijesti naslanjajući se na postojeći logo nišana i ljiljana, a djelujući u skladu sa novim dodatnim djelatnostima. Simbolika prezentiranog rješenja, predstvaljala je nišan u njegovoj najsvetijoj i najčestitijoj formi (bijeloj boji i uspravno), kao što su bili i pripadnici Armije Republike Bosne i Hercegovine i MUP-a RBiH, ukonponovan u okruglom obliku predstvaljajući naše šehide i poginule borce simbolom čistoće, univerzalnosti i dostojanstva čitavom svijetu“, kazao je direktor Memorijalnog centra Sarajevo Ahmed Kulanić
“Nećemo mijenjati logotip, vidimo da su ljudi vezani za postojeći. Logo koji je bio postavljen na Facebook stranici je jedno od rješenja, objavili smo sva dostavljena rješenja. S obzirom na reakcije ukupne javnosti, zaista mi nije cilj da mijenjam povijest, niti da brišem ljiljan, niti se ja stidim ljiljana. Javnost je rekla da ne želi promjenu i mi ćemo zadržati postojeći logo Memorijalnog centra”, kazao je Kulanić.