Pa ko je tebe optuzioHakiz wrote: ↑08/03/2024 22:06Da, i kakve to ima veze sa onima koji ga nisu šlajfali ispred tebe i nisu te hvatali za guzicu?moimoi wrote: ↑08/03/2024 21:59Mogu pogrijesiti?Hakiz wrote: ↑08/03/2024 21:40
Čega me treba biti sram? Toga što sam rekao da kada sudovi i profesionalci mogu pogriješiti, šta bi se tek dogodilo da rulji, izvinjavam se, zabrinutim širokim narodnim masama, ostavimo da dijele "pravdu"?
Ne, toga me nije sram.
Sve drugo šta u mom odgovoru "pronađete" je samo ogledalo vaše psihe.
Koje “siroke narodne mase” dijele pravdu? Nece zene da glume s njim? Urotile se zene protiv njega jer mu smrdi iz usta? Daj molim te.
Meni 11 god. Lik u tramvaju izvadio ispred mene kurac i slajfa ga.. “raja” se smije. Ja istrcala iz tramvaja i nikome zivom nisam godinama nista rekla (povracala na hrenovke)jer me stid bilo?? Zasto me stid bilo? Ne znam.
Koliko su me puta nepoznate spodobe uhvatile za guzicu ni ne brojim.
Nemas ba pojma sta 99% zena u zivotu presuti i preko cega sve predju od malih nogu.
Trebamo sada svi muškarci da osjećamo krivicu i neprestano se pravdamo za ono šta su drugi muškarci radili? Ne, neću odgovarati za tuđa djela. I ne dozvoljavam da mi se ta obaveza ne nametne, nego implicira.
Ti branis Lecica kojeg je bruka glumica osudila i govoris kako je lazna optuzba jer “nije dokazano”?!? Zene se tj “rulja” urotila protiv njega??