Ne sjecam se da sam procito te tvoje preporukeatmel wrote: ↑04/03/2024 18:40Ako se ne sjećaš, mjesec unazad sam i tebi napisao da treba iz kasabe malo otići do Zagreba, Beča, da se vidi šta je Sarajevo.muha_sa wrote: ↑04/03/2024 18:32Valja li generalizovatatmel wrote: ↑04/03/2024 18:29
Ne branim dotičnog..čak sam i ban dobio zbog njega, barem mislim (sumira).
Samo vi Sarajlije ste stvarno fenomen...koliko samo fustracija izbija na ovom forumu samo ako nisi Sarajlija.
PM72 je čisti primjer pridošlice...njegovi se naselili iz ruralnih sredina u RAjvoSA na Alipašino i onda te puknu kompleksi, i mržnja prema drugima koji nisu iz Sarajva...dosta puta se je okomio na mene jer sam rekao da sam iz Zavidovića...
tip je prodana frustrirana budala koja bi se za 200 marona prodala... Treba pročitati sve njegove postove iz početka, da vidite koliko je ovaj bot stranki zamijenio.![]()
![]()
Mi Bosanci, koji volimo svoju Domovinu, prvi izlet nam je Sarajevo...pa onda ostalo u BIH i Evropa.
Ja živim na relaciji Slovenija Bosna...poznajem Sarajevo sigurno bolje nego 70 posto omladine koja danas živi u Sarajevu.
Kontaš