Narod i Pravda (Konakovic)

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31576 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

vee-jay wrote: 18/02/2024 13:46
JoseMujica wrote: 18/02/2024 12:19
vee-jay wrote: 18/02/2024 11:42

zamisli, radis u vladi a sabotiras rad te vlade :D
a Rami je urucen poziv kada su SBiH+ASDA bukvalno zabili noz u ledja Trojci nakon dogovora ... sta ono bijase izgovor? nesto kao: izdali su :D

vrijeme revolucija je na tlu Evrope gotovo
da se ne ponavljam, stavit cu citat covjeka koji je iole relevantan kao analist:
"politika kod ozbiljnih igraca prati ekonomske interese -- a ne ideologije" -- ideologija se koristi"
https://youtu.be/AXvb3yPc9Hs?si=dJG3CZBuoixgKUHL&t=1543

znamo kakva je vrsta ljudi u politici, ali i pored toga, nisu svi isti
zabili nož u leđa jer nisu pristali na jednodnevnu suspenziju Ustava FBiH...na takvo nešto mogu prisati samo pravno nepismeni i po svaku cijenu vlasti gladni likovi.

pristajanjem na takvo sranje smo u situaciju da je danas Dragan Čirilica Rocco Siffredi bh. politike, a kasablije jeftine istočnoevropske primačice :evil:

postojala su i druga rješenja, čak i za trajno deblokiranje FBiH...no preče su bile fotelje.
cekaj jel' ti to kazes, da je trebalo bojkotovati OHR?

(i hajde da se ne lazemo, SBiH+ASDA su zabili noz trojci zato sto im je SDA obecala vise)
Šmit je pregovarao sa svima i o svemu...bio je raznih rješenja u igri...ono što hoću da kažem da se nije trebalo pristati na ovakvo kratkoročno rješenje ni po koju cijenu jer ovo dugoročno odgovara samo HDZ-u i SDA.

Ovima SDA nije mogla ništa obećati jer nije imala ruku

A zašto ne i odbiti OHR, ako su rješenja loša po državu...odbijaju ih i Čirilica i Guardian bez ikakvog pravnog uporišta pa nikom ništa, a Šmit se ušuti ko phicka.

Da su odbili ovo Šmit to ne bi smio nametnuti, niti bi ga iko podržao u tome....zahvaljujući tome što su pristali dobili smo Laktaše nakon kojih se i pragmatični Ameri fataju za glavu s kakvim glupanima imaju posla
vee-jay

#31577 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 13:48
_BataZiv_0809 wrote: 18/02/2024 13:00
JoseMujica wrote: 18/02/2024 12:44 ne kontam ni šta si napisao :? ...de to činjenično elaboriraj
1. Smit u izbornoj noci mijenja pravila. Vlast se formira razlicito od matematike sa kojom su sranke pristupale izborima.

2. Bira se Lendo, uz pomoc Hodze i kinder jajeta i odbijanje DF da postupi principijelno.

3. Smit kaze dogovorite se ili cu vas zik zik.

4. SDA nudi dogovor samo ako su u vlasti, iako su svjesni da drugi tabor ima parlamentarnu vecinu. Lendo ne da potpis na vladu bez SDA.

5. Smit otpetljava ono sto je on sam zapetljao (vidjeti pod 1).

Kad god ezdea de ef bot kuka o suspenziji ustava, treba im napomenuti da su za nju i oni jednako odgovorni.
jebo SDA...oni su ko pichke šutili 4 godine dok je HDZ blokirao Pedraciju jer im je to odgovaralo i držalo kleptomana Fadilja u premijerskoj fotelji

govorim o samom načinu kako je došlo do formiranja nove Vlade Pederacije...moglo je i drugačije, pregovarati i tražiti trajno rješenje za deblokadu Pederacije...Šmit je na kraju nametnuo ono na što su ovi šupljoglavi i željni vlasti dilberi pristali. Rumenko i A-SDA su odbili i onda u igru na velika vrata ulijeće Ramo a.s.

A vidjećete svi 2026. da ono što je Šmit nametnuo odgovara samo HDZ-u i SDA. A to se dešava kada misliš samo na svoju guzicu i ne razmišljaš o dugoročnim posljedicama :roll:

da ne pričamo dalje da je SDA dobila asa, narativ o spašavanja napaćenih Bošnjaka bla bla bla i sjajnu šansu za vaskrsenje
vjerujem da se 99,9% forumasa slaze sa podebljanim, ali to mu je bio i cilj.
JoseMujica

#31578 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

vee-jay wrote: 18/02/2024 13:58

1. Smit u izbornoj noci mijenja pravila. Vlast se formira razlicito od matematike sa kojom su sranke pristupale izborima.

2. Bira se Lendo, uz pomoc Hodze i kinder jajeta i odbijanje DF da postupi principijelno.

4. SDA nudi dogovor samo ako su u vlasti, iako su svjesni da drugi tabor ima parlamentarnu vecinu. Lendo ne da potpis na vladu bez SDA.

Kad god ezdea de ef bot kuka o suspenziji ustava, treba im napomenuti da su za nju i oni jednako odgovorni.
jebo SDA...oni su ko pichke šutili 4 godine dok je HDZ blokirao Pedraciju jer im je to odgovaralo i držalo kleptomana Fadilja u premijerskoj fotelji

govorim o samom načinu kako je došlo do formiranja nove Vlade Pederacije...moglo je i drugačije, pregovarati i tražiti trajno rješenje za deblokadu Pederacije...Šmit je na kraju nametnuo ono na što su ovi šupljoglavi i željni vlasti dilberi pristali. Rumenko i A-SDA su odbili i onda u igru na velika vrata ulijeće Ramo a.s.

A vidjećete svi 2026. da ono što je Šmit nametnuo odgovara samo HDZ-u i SDA. A to se dešava kada misliš samo na svoju guzicu i ne razmišljaš o dugoročnim posljedicama :roll:

da ne pričamo dalje da je SDA dobila asa, narativ o spašavanja napaćenih Bošnjaka bla bla bla i sjajnu šansu za vaskrsenje
pa na takvo nešto mogu pristati samo glupani kojima je jedan mandat za namirivanje jedini smisao bavljenja politikom :skoljka:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#31579 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 12:44 ne kontam ni šta si napisao :? ...de to činjenično elaboriraj

A o cemu sam ja prico boga ti?
Nije moglo drukcije jer je SzDFA odbijala svaki dogovor gdje oni nisu u vladi.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#31580 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 18/02/2024 13:51
malakh wrote: 18/02/2024 13:36
JoseMujica wrote: 17/02/2024 19:30

i to je vrlo moguće...ali ova priča nije nova,tako da ti ne pije vode taj šupljak da nisu znali... na primjer, 2019. godine je u Limi pao s tonom i pol kokaina momak iz Sarajeva koji je dio ove priče i iz iste mahale.

a FMUP je čak primio vrijednu donaciju u opremi od Tite....sad vi sve ovo možete relativizirati, ali tu opremu je čak i Čampara zadužio.

za razliku od Kiflinog šupljiranja i vašeg po forumu, Avdo barem postavi dokument :D
pa kažem ti. piše u dokumentu da se sve dešavalao 2016. godine. u tom trenutku specijalci možda i nisu znali ko je edin gačanin. tek 2020. kada je pokrenuta afera su sznali i sve ispričali istražiocima fupa.

postoji i vjerovatnoća da nisu ni znali koga čuvaju i prate. ali sada je to teško razumijeti i shvatiti.

ne može inspektor koji je sačinio zabilješku znati neke stvari, a da mu ih prethodno dotični specijalci nisu otkrili.

i kompletna afera je nastala tako što su trojica speijalaca koji su ostali u fupu, a koje sada prozivaju, ispričali šta i kako se dogodilo.

avdo predimenzionira, kreira priče, ne krivim ga, više mi je žao ljudi koji popuše njegove pamflete.
Aha, postavljao sam prepisku Avdo - Miokovic, zaljepi ga momacki Avdo, bez komentara Miokovica.

Jel tebi normalno da aktivni FUP-ovci cuvaju likove iz kartela ? Neko ih je angazovao za taj posao i meni se cini da se ta osoba zapravo i cuva, a ne drotovi koji realno nisu morali znati koga cuvaju, ali onaj ko ih je angazovao je znao.
pročitaj cijele postove i naći ćeš odgovor na pitanje. glavna pretpostavke jeste da specijalci te 2016. uopće nisu znali čime se konretno bavi gačanin, a možda ni taj za koga misliš da se čuva.
vee-jay

#31581 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 13:57
vee-jay wrote: 18/02/2024 13:46
JoseMujica wrote: 18/02/2024 12:19

zabili nož u leđa jer nisu pristali na jednodnevnu suspenziju Ustava FBiH...na takvo nešto mogu prisati samo pravno nepismeni i po svaku cijenu vlasti gladni likovi.

pristajanjem na takvo sranje smo u situaciju da je danas Dragan Čirilica Rocco Siffredi bh. politike, a kasablije jeftine istočnoevropske primačice :evil:

postojala su i druga rješenja, čak i za trajno deblokiranje FBiH...no preče su bile fotelje.
cekaj jel' ti to kazes, da je trebalo bojkotovati OHR?

(i hajde da se ne lazemo, SBiH+ASDA su zabili noz trojci zato sto im je SDA obecala vise)
Šmit je pregovarao sa svima i o svemu...bio je raznih rješenja u igri...ono što hoću da kažem da se nije trebalo pristati na ovakvo kratkoročno rješenje ni po koju cijenu jer ovo dugoročno odgovara samo HDZ-u i SDA.

Ovima SDA nije mogla ništa obećati jer nije imala ruku

A zašto ne i odbiti OHR, ako su rješenja loša po državu...odbijaju ih i Čirilica i Guardian bez ikakvog pravnog uporišta pa nikom ništa, a Šmit se ušuti ko phicka.

Da su odbili ovo Šmit to ne bi smio nametnuti, niti bi ga iko podržao u tome....zahvaljujući tome što su pristali dobili smo Laktaše nakon kojih se i pragmatični Ameri fataju za glavu s kakvim glupanima imaju posla
Bosnjaci NE SMIJU dici ruku na instituciju OHRa.
Ono sto je trebalo je vrsiti pritisak putem svih svojih kapaciteta i lobiranja da se napravi neki pomak u korist BiH.
SDFA NIKADA nija radila na pravljenju tih kapaciteta (sto je Komsic jednom i priznao) ali naravno, zasto rezati granu na kojoj sjedis.
vee-jay

#31582 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 14:06

pa na takvo nešto mogu pristati samo glupani kojima je jedan mandat za namirivanje jedini smisao bavljenja politikom :skoljka:
uz svo duzno postovanje - dosli smo do tacke gdje se razilazimo na ovoj temi
ti kazes, trebalo je bojkotovati OHR
ja kazem, treba se drzati ustava i zakona u kojima je OHR cinjenica
JoseMujica

#31583 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

vee-jay wrote: 18/02/2024 14:22

ne može ni OHR nametati antiustavna rješenja, osim ako igrači pristanu na njih
vee-jay

#31584 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 14:28

u trenutku donosenja tih rjesenja - ta rjesenja NISU antiustavna
JoseMujica

#31585 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

vee-jay wrote: 18/02/2024 14:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suspenzija Ustava je uvijek antiustavan čin, pa i kad ga radi OHR

i to ne bi bilo urađeno da dilberi nisu pristali na to
vee-jay

#31586 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 14:40
vee-jay wrote: 18/02/2024 14:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suspenzija Ustava je uvijek antiustavan čin, pa i kad ga radi OHR

i to ne bi bilo urađeno da dilberi nisu pristali na to
ismijavanjem mene - mozda ismijavas sebe
Point.

#31587 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Login77777 wrote: 18/02/2024 12:06
Point. wrote: 18/02/2024 11:20
Login77777 wrote: 18/02/2024 10:01

Dobar :thumbup: :mrgreen:
U kojem si govornom kantonu Loginčiću, da i tebi damo prigodan nazivčić. Sjo, švicarske dijaspore :oops:
Prvo ovo pa cemo dalje. :bih:
Login77777 wrote: 17/02/2024 22:18
Point. wrote: 17/02/2024 22:09

Jesi to zaboravio na @tramvajtrojka tako lako, tako ti svih kantona Švajcarske :shock:
Pusti tramvaja de prvo odgovori na ovo. :bih:
Login77777 wrote: 16/02/2024 14:22

Ja koliko se sjecam oni su prije izbora rekli s kim ce odnosno nece. Tako da nisu nikad bili opcija da budu vlast.

Nego ne odgovori na ovo. :bih:
Uh ne prozivaš prpu niti očajnički želiš pažnju trajvantrojke, šta će ovo biti, malo ko napreduješ :thumbup:

Mislim da su trebali podržati, a nisu avaj šta da se radi. DF ima fula, ja to nemam problem reći, za razliku od pojedinih trojkinih botova kojima je svaka dinina riječ tapija
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31588 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Pa sto ne odgovoris na pitanja
cvrčak_na_hedonizmu

#31589 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

malakh wrote: 18/02/2024 14:09
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 18/02/2024 13:51
malakh wrote: 18/02/2024 13:36

pa kažem ti. piše u dokumentu da se sve dešavalao 2016. godine. u tom trenutku specijalci možda i nisu znali ko je edin gačanin. tek 2020. kada je pokrenuta afera su sznali i sve ispričali istražiocima fupa.

postoji i vjerovatnoća da nisu ni znali koga čuvaju i prate. ali sada je to teško razumijeti i shvatiti.

ne može inspektor koji je sačinio zabilješku znati neke stvari, a da mu ih prethodno dotični specijalci nisu otkrili.

i kompletna afera je nastala tako što su trojica speijalaca koji su ostali u fupu, a koje sada prozivaju, ispričali šta i kako se dogodilo.

avdo predimenzionira, kreira priče, ne krivim ga, više mi je žao ljudi koji popuše njegove pamflete.
Aha, postavljao sam prepisku Avdo - Miokovic, zaljepi ga momacki Avdo, bez komentara Miokovica.

Jel tebi normalno da aktivni FUP-ovci cuvaju likove iz kartela ? Neko ih je angazovao za taj posao i meni se cini da se ta osoba zapravo i cuva, a ne drotovi koji realno nisu morali znati koga cuvaju, ali onaj ko ih je angazovao je znao.
pročitaj cijele postove i naći ćeš odgovor na pitanje. glavna pretpostavke jeste da specijalci te 2016. uopće nisu znali čime se konretno bavi gačanin, a možda ni taj za koga misliš da se čuva.
Nema potrebe, procitao sam interni izvjestaj u kojem pise da su ova cetvorica drotova, za 11 dana osiguranja lika iz kartela, naplatili toliko para da su otvorili sebi kafane. Ko da su Bidena obezbjedjivali....a nisu nista znali, jel tako :lol:

Image

I da ponovim, Dino ih javno brani. Kao sto javno brani kuma Memiju koji je objezbjedio vozila i smjestaj.

I niko nista nije znao, pajel :lol: Ma nemoj...

Jebene neke montaze.
A_A_AKCIJA

#31590 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 14:28 ne može ni OHR nametati antiustavna rješenja, osim ako igrači pristanu na njih
O, švico draga,

Dunning Kruger at it's best
drug_profi

#31591 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 18/02/2024 12:25
drug_profi wrote: 18/02/2024 09:27
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 18/02/2024 03:23 Opet prosta recenica kao odgovor, ili ne citam, predugo je, kao druga opcija. Doduse napredujes, procitao si, uspio si, napredak :D Cestitam.

Primjer koji si dao je smijesan sto se tice konteksta, a vidim da si i ti to shvatio. Posteno.
Ti ne znas vise sa kim pricas.
Znam, nego si ti malo ishlapio pa ne znas sta pises :D ne moras se izvinjavati, u redu je.

Imal tog konteksta ?
Ti uobrazio da sam čitao šta ti pišeš?
O kakvom sad kontekstu pričaš? Ti misliš da je meni forum glavna preokupacija?
Moram se vratiti da vidim o čemu smo uopšte pričali.
Bolan, gubljenje je vremena sa vama koji imate predubjeđenje jače od zakona, ubjeđivati se.
Vidi, zaboli me qurac. Bukvalno, jel Kifla ima veze ili nema, sa Titom. Sve vlasti unazad 30 godina su u talu sa mafijom.
Ako tebi to nije jasno, to je tvoj problem.
Mene sada samo zanima kako će me vlast pogurati da postanem građanin Europe i pod NATO kišobranom.
Eno Kifla rekao izvolite, sud, istraga...
I još bolje ako ga se može za jaja uhvatiti, da ne odluta od euroatlanskih...
JoseMujica

#31592 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

A_A_AKCIJA wrote: 18/02/2024 18:30
JoseMujica wrote: 18/02/2024 14:28 ne može ni OHR nametati antiustavna rješenja, osim ako igrači pristanu na njih
O, švico draga,

mojne projektovati

i opet sve spuštate na ad hominem...tipično botovski :lol:

ako ovako i Kiflu u MIP-u spremaš za diskusije ne čudi me što lupeta gluposti đe god se pojavi
A_A_AKCIJA

#31593 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

JoseMujica wrote: 18/02/2024 21:31
A_A_AKCIJA wrote: 18/02/2024 18:30
O, švico draga,

mojne projektovati

i opet sve spuštate na ad hominem...tipično botovski :lol:

ako ovako i Kiflu u MIP-u spremaš za diskusije ne čudi me što lupeta gluposti đe god se pojavi
Nikad nije kasno naučiti nove stvari.

Pokušaj, možda ti se svidi.

OHR je iznad entitetskih Ustava po DMS. Može ih mijenjati, brisati i dodavati amandmane.

Ustav Federacije je promijenjen od strane OHR desetine puta. Oko SEDAMDESET, tačnije.

I ti se sada prifatio ove jedne intervencije ko pijan bandere.

Da bi bio kvalitetan sugovornik moraš baratati činjenicama. Inače od ove i drugih tema praviš kafansko blebetanje.
A_A_AKCIJA

#31594 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Dupli
HD_2015

#31595 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HD_2015 »

Od kraja rata u BiH politika MZ-e prema BiH funkioniše na slijedeći način. Bošnjaci pristanu na rješenje koje dolazi iz MZ, Srbi ga odbiju, Hrvati se uplaše i ušute, iako im ne odgovara. Srbi budu proglašeni nekooperativnim i dobiju po nosu.

Prvi put kada su Bošnjaci odbili prijedlog MZ-e (Aprilski paket) isti su pokupili prnje i otišli.

Isto će se dogodit isa OHR-om. Ako se Bošnjaci ozbiljnije pobune protiv OHR, to je ključ u bravu za tu instituciju.
A_A_AKCIJA

#31596 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

HD_2015 wrote: 19/02/2024 09:48

Od kraja rata u BiH politika MZ-e prema BiH funkioniše na slijedeći način. Bošnjaci pristanu na rješenje koje dolazi iz MZ, Srbi ga odbiju, Hrvati se uplaše i ušute, iako im ne odgovara. Srbi budu proglašeni nekooperativnim i dobiju po nosu.

Prvi put kada su Bošnjaci odbili prijedlog MZ-e (Aprilski paket) isti su pokupili prnje i otišli.

Isto će se dogodit isa OHR-om. Ako se Bošnjaci ozbiljnije pobune protiv OHR, to je ključ u bravu za tu instituciju.
Nažalost, ovo se previše često mora ponavljati

Naša pozicija i pozicija SNSD i HDZ nisu iste.

Njima savršeno odgovara da ovu državu pokažu nefunkcionalnom. Za njih je to dokaz potrebe za podjelom države.

Poruka je, država ne može funkcionirati ni na aparatima OHR i stranaca. Gasi, motaj kablove.

Mi nastupamo sa pozicije izgradnje države, jačanja institucija. Ne možeš se iz te pozicije ponašati kao SNSD i HDZ.

Mislim, možeš, onda se zoveš SDA i država ti odgovara samo kada je tebi u korist. Ako tebi treba, ti ćeš osporavati presude sudova tvoje države, jednako kao Mile. Slabićeš institucije poput Komisije za zaštitu nacionalnih spomenika iz koje ćeš izbaciti strance, kako je Bakir uradio, da omogući veću ljetnu baštu u hotelu Evropa. Da, to se desilo, provjerite. Pljuvaćeš po hambasadama i Šmita zvati turistom.

Nevjerojatno je kako kreteni bale na Mileta i priželjkuju nekog našeg da se tako ponaša. Baš im udara u balkanoidnu žicu.

Očekuju reakciju stranaca, ako bi se mi kao pobunili i krenuli jesti govna kao Mile i Čović da nas razvađaju ko djecu. Jeste, rekli bi, super da ste se konačno dogovorili da se raziđete, fala i sretno vam, nemojte pucati samo.

OHR je dio DMS i ne jedeš govna kada donese odluku. Rušenje OHR, nepoštivanje je rušenje države.
Ako nisi zadovoljan, onda se malo aktiviraj prije nego Šmit donese odluku, a ne ko dijete na ručku kad se servira, neću rižuuuuuu!
Hakiz

#31597 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hakiz »

_BataZiv_0809 wrote: 18/02/2024 14:07

A o cemu sam ja prico boga ti?
Nije moglo drukcije jer je SzDFA odbijala svaki dogovor gdje oni nisu u vladi.
Stvarno su bezobrazni. Nisu pristali na dogovor po kojem će raditi a drugi da ubiru plodove i vladaju.

Gdje to još ima, da se na takve dogovore ne pristaje?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31598 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

SDP 2014.
JoseMujica

#31599 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

HD_2015 wrote: 19/02/2024 09:48

sve je to ok...razumijem i čak dijelim i dosta stavova po tom pitanju s 2xA akcijom

ali ljudi moraju postojati neke linije koje nisu prihvatljive i koje se ne prelaze....pa ne možeš se samo i stalno naguzivati i fatalistički pomiriti sa svime što se oko tebe dešava :shock:

ima HDZ svoje ideje i vizije, ima i SNSD...kakve god da su im te ideje....valjda ima i Trojka neke ideje ili treba samo nastaviti vikati Amin na sve što im se stavi na stol :?

kakva je to politika!? pa mogli smo onda i za ćunjeve glasat isto bi nam bilo :-)

pardon, ćunjevi su jeftiniji :skoljka:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#31600 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 18/02/2024 18:15
Nema potrebe, procitao sam interni izvjestaj u kojem pise da su ova cetvorica drotova, za 11 dana osiguranja lika iz kartela, naplatili toliko para da su otvorili sebi kafane. Ko da su Bidena obezbjedjivali....a nisu nista znali, jel tako :lol:

Image

I da ponovim, Dino ih javno brani. Kao sto javno brani kuma Memiju koji je objezbjedio vozila i smjestaj.

I niko nista nije znao, pajel :lol: Ma nemoj...

Jebene neke montaze.
i koje krivično djelo su počinili? čak su i priznali koje kafiće su otvorili. što opet opravdava moju tezu da nisu ni znali koga su čuvali.

čak što više, te 2016. nitko i nije znao čime se bavi edin gačanin. tek tri godine poslije se otkrilo sve.

sada ćemo okrenuti ploču. ako je osa znala da gačanin te 2016. godine boravi u bih i ako su znali šta radi, zašto te obavještajne podatke nije proslijedila mupovima da ga uhapse? :lol:
Post Reply