Pa jesi zvao?DON_eARL wrote: ↑14/02/2024 21:36Lakše je ovako nešto napisati nego nazvati i pitati. Dostupno za Full pakete samo, na isti fazon kao i Novogodišnja akcija, automatski će se ugasiti po isteku 30 dana.
Podijeli s nama info
Moderator: Benq
Pa jesi zvao?DON_eARL wrote: ↑14/02/2024 21:36Lakše je ovako nešto napisati nego nazvati i pitati. Dostupno za Full pakete samo, na isti fazon kao i Novogodišnja akcija, automatski će se ugasiti po isteku 30 dana.
Da li ovo znaci da imam pravo, kao korisnik Trio Premium paketa, na jos jedan EON box 24 mjeseca besplatno ?dzenanalic22 wrote: ↑14/02/2024 18:32 Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana, dodajući još veću vrijednost ovom iznimnom paketu zabave. Također, pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca, poboljšavajući besprijekorno iskustvo gledanja na više ekrana u svom domu.
Ovo je vijest sa TM HR (zajedno sa vijesti o novom video klubu). TM BiH nije objavio ovo koliko vidim, a akcija se odnosi i na BiH![]()
Uglavnom, ja nemam pravo izgleda jer imam EON Light.
Vidiš da je momak napisao da je kopirao sa Telemach HR stranice. A akcija se može odnositi i na BiH samo kad naš Telemach objavi. I naravno da bih u tom slučaju odmah uzeo box.heat wrote: ↑14/02/2024 22:55Da li ovo znaci da imam pravo, kao korisnik Trio Premium paketa, na jos jedan EON box 24 mjeseca besplatno ?dzenanalic22 wrote: ↑14/02/2024 18:32 Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana, dodajući još veću vrijednost ovom iznimnom paketu zabave. Također, pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca, poboljšavajući besprijekorno iskustvo gledanja na više ekrana u svom domu.
Ovo je vijest sa TM HR (zajedno sa vijesti o novom video klubu). TM BiH nije objavio ovo koliko vidim, a akcija se odnosi i na BiH![]()
Uglavnom, ja nemam pravo izgleda jer imam EON Light.![]()
Hvala drug na informaciji, ja nisam dobio ovu poruku na mail, ali mi je bio dostupan promo baner u aplikaciji moj telemach i uspješno sam ga aktivirao. inače sam korisnik ful paketa .
plagijator1975 wrote: ↑15/02/2024 08:30Hvala drug na informaciji, ja nisam dobio ovu poruku na mail, ali mi je bio dostupan promo baner u aplikaciji moj telemach i uspješno sam ga aktivirao. inače sam korisnik ful paketa .
Hvala Telemachu na akciji![]()
Zdravo @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑15/02/2024 18:03 @Telamach
Pozdrav, već duže vrijeme imam random prekide neta ,tj opet se ponavlja situacija od ranije ....ukratko, router se restartuje ničim izazvan bar tri puta dnevno ( možda i više jer me nema kući do poslijepodne) , ponovno se boota i sve bude ok do sljedećeg puta i tako svaki dan više puta, najčešće u večernjim satima. .Molim da izvršite provjere u čemu je problem jer me to sve polako počinje nervirati![]()
Vjerujem da imate br. ug. od ranije, hvala:)
Nemam ni ja.
Poslao. Unaprijed hvala.Telemach wrote: ↑15/02/2024 18:12Zdravo @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑15/02/2024 18:03 @Telamach
Pozdrav, već duže vrijeme imam random prekide neta ,tj opet se ponavlja situacija od ranije ....ukratko, router se restartuje ničim izazvan bar tri puta dnevno ( možda i više jer me nema kući do poslijepodne) , ponovno se boota i sve bude ok do sljedećeg puta i tako svaki dan više puta, najčešće u večernjim satima. .Molim da izvršite provjere u čemu je problem jer me to sve polako počinje nervirati![]()
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih poteškoća u radu servisa. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere i pristupili pružanju tehničke podrške. Čekamo na Vaše korisničke podatke.
@typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑15/02/2024 19:44Poslao. Unaprijed hvala.Telemach wrote: ↑15/02/2024 18:12Zdravo @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑15/02/2024 18:03 @Telamach
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih poteškoća u radu servisa. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere i pristupili pružanju tehničke podrške. Čekamo na Vaše korisničke podatke.
Zdravo @hava123 i @dzenanalic22,
Nijedan tvoj post ovdje nije obrisan, to je do tebe nesto.shape of despair wrote: ↑16/02/2024 10:33 Vidim da ste mi obrisali post o kozmetičkim izmjenama, video klub ovako video klub onako, imal kakvog otključanog sadržaja a ne samo blještavila pred očima?
jeste na stranici 864 gdje sam prokomentarisao novi video klub, nevažnoBenq wrote: ↑16/02/2024 10:42Nijedan tvoj post ovdje nije obrisan, to je do tebe nesto.shape of despair wrote: ↑16/02/2024 10:33 Vidim da ste mi obrisali post o kozmetičkim izmjenama, video klub ovako video klub onako, imal kakvog otključanog sadržaja a ne samo blještavila pred očima?
Eh ne znam.. nemam to u evidenciji, ako ti nije problem postavi ponovo.shape of despair wrote: ↑16/02/2024 10:45 jeste na stranici 864 gdje sam prokomentarisao novi video klub, nevažno
Zdravo @konektovan,konektovan wrote: ↑16/02/2024 11:13 @Telemach
Pozz,..ja sam "usmeno" dogovorio produzenje saradnje prije nejoliko dana..ali to jutro sam dosao iz nocne,..pa mozda nisam najbolje razumio vasu kolegicu s kojom sam se cuo,.hoce li mene neko opet zvati za potvrdu ili ja trebam kontaktirati vasu sluzbu?
![]()
Moze i u pp..
@hava123
Hvala, ali moj ugovor je produžen prije dva mjeseca, tako da je sve ok sa te strane.
Hvala, zavrseno!!! Sve super..Telemach wrote: ↑16/02/2024 11:37Zdravo @konektovan,konektovan wrote: ↑16/02/2024 11:13 @Telemach
Pozz,..ja sam "usmeno" dogovorio produzenje saradnje prije nejoliko dana..ali to jutro sam dosao iz nocne,..pa mozda nisam najbolje razumio vasu kolegicu s kojom sam se cuo,.hoce li mene neko opet zvati za potvrdu ili ja trebam kontaktirati vasu sluzbu?
![]()
Moze i u pp..
Hvala Vam na javljanju. Vaše podatke smo proslijedili kolegama iz Tima za brigu o korisnicima te će Vas isti pozvati u najkraćem vremenskom periodu kako bi Vam odgovorili na sva pitanja koja imate. Stojimo Vam na raspolaganju.
@hava123,hava123 wrote: ↑16/02/2024 14:24Hvala, ali moj ugovor je produžen prije dva mjeseca, tako da je sve ok sa te strane.
Komentar je bio na pogodnost koju ste dali za eon full paket.
@konektovan,konektovan wrote: ↑16/02/2024 15:54Hvala, zavrseno!!! Sve super..Telemach wrote: ↑16/02/2024 11:37Zdravo @konektovan,konektovan wrote: ↑16/02/2024 11:13 @Telemach
![]()
Moze i u pp..
Hvala Vam na javljanju. Vaše podatke smo proslijedili kolegama iz Tima za brigu o korisnicima te će Vas isti pozvati u najkraćem vremenskom periodu kako bi Vam odgovorili na sva pitanja koja imate. Stojimo Vam na raspolaganju.![]()
![]()
emirsarajevo wrote: ↑14/02/2024 17:23 Pitanje za @Telemach ?
Možete li ukinuti stavku Zaokruživanje na računu za nas koji plaćamo el.bankarstvom? Smatram da je to nepotrebna i zastarijela stavka kada se plaćalo gotovinom na šalterima prodavca i zaokruživalo na najmanji apoen države plaćanja.
Ako se pitate što je bitan pfening, dva, gore, dolje, mislim da je u Supermenu 3, ako se dobro sjećam, onaj negativac, skidao sa svakog racuna u USA 1 cent i tako se obogatio kao računarski mag . Niko nije primjetio, a on hyper bogat
EP je pozitivno odgovorila na isti upit![]()
Zdravo @emirsarajevo,emirsarajevo wrote: ↑16/02/2024 18:07emirsarajevo wrote: ↑14/02/2024 17:23 Pitanje za @Telemach ?
Možete li ukinuti stavku Zaokruživanje na računu za nas koji plaćamo el.bankarstvom? Smatram da je to nepotrebna i zastarijela stavka kada se plaćalo gotovinom na šalterima prodavca i zaokruživalo na najmanji apoen države plaćanja.
Ako se pitate što je bitan pfening, dva, gore, dolje, mislim da je u Supermenu 3, ako se dobro sjećam, onaj negativac, skidao sa svakog racuna u USA 1 cent i tako se obogatio kao računarski mag . Niko nije primjetio, a on hyper bogat
EP je pozitivno odgovorila na isti upit![]()
Dragi @Telemach ima te li info za upit od 14.02.2024.?
Hvala