Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ozimician wrote: ↑13/02/2024 11:30
Logicno da svi treba da odgovaraju, zar je neko rekao nesto protiv toga?
Ovdje je izgleda nekima problem sto se ovo uopste dalo u javnost.
Covjeku ubjena sestra od strane policajca, drzavnog sluzbenika, uposlenika policije, i on bude na organizovanim protestima na kojima se trazi pravda za njegovu ubjenu sestru i vi ovdje se sjatite da utvrdite kako je on nasilnik i "muriz numero duo"...liku je policajac ubio sestru!!
_BataZiv_0809 wrote: ↑13/02/2024 12:38
Koja septicka jama od komentara
Ma da
Izgleda NS voli ove nasilnike sto udaraju i zlostavljaju zene, nisu djabe glasali protiv smjene Kosaraca.
Sram te bilo sto ovo koristis za politicki obracun.
Koji obracun? Zaboli me nek stvar za politicke obracune.
Rekao sam samo cinjenice, NS koja se oglasila i pokusava iskoristit kako politicki obracun , trazi smjenu a ista je prije nekoliko mjeseci glasala protiv smjene osobe koje je optuzena za porodicno nasilje (nad zenom).
Gospodin (ako se tako moze nazvati) koji se sad predstavlja kao zastitnik zena i poziva na zastitu zena u TK kantonu isti je onaj koji je vece optuzivan i protiv kojeg se jos uvijek vodi slucaj za porodicno nasilje (nasilje nad zenom i maloljetnom kcerkom).
I sad ovdje najveci je problem sto je neko iznio istinu o toj osobi?
Trebalo se sutit izgleda.
Last edited by axe22 on 13/02/2024 16:08, edited 2 times in total.
Ozimician wrote: ↑13/02/2024 11:30
Logicno da svi treba da odgovaraju, zar je neko rekao nesto protiv toga?
Ovdje je izgleda nekima problem sto se ovo uopste dalo u javnost.
Covjeku ubjena sestra od strane policajca, drzavnog sluzbenika, uposlenika policije, i on bude na organizovanim protestima na kojima se trazi pravda za njegovu ubjenu sestru i vi ovdje se sjatite da utvrdite kako je on nasilnik i "muriz numero duo"...liku je policajac ubio sestru!!
Dobro rece ovaj, septicka jama od komentara..
Jel ovdje neko branio policajca koji je to ucinio? Ja ne vidim (u svom) ni jednom postu da sam branio nekoga.
Znaci njemu je ubijena sesta i sad ono sto je on radio treba skloniti s strane, sakriti, oprostit mu i njegovo lice sad promovisati kao zastitnika? Nekog ko ce povuciti poteze u TK i zastiti zene.
Nasu Stranku kao stranku koja se trudi da zastiti zene a ista ta stranka je prije nekoliko mjeseci zastitila nasilnika, i sad isto tako (po komentarima ovdje) kao da zeli i zastiti i ovoga, sakrit ono sto je radio.
Genijalno
JoseMujica wrote: ↑13/02/2024 14:45
prava septička jama je svaka licemjerna vlast koja jedno priča, a drugo radi!
prava septička jama su likovi koji brane vlast po svaku cijenu!
prava septička jama su oni ljudi koji imaju principe za sve druge, osim za svoje ahbabe!
e pa drugovi moji, biće nam bolje kada ispraznimo i zatrpamo ove septičke jame, a do tada ćemo se svi skupa valjati u govnima i jesti govna!
To je to...
NS pokazuje licemjernost imal vece semticke jame od toga...
Svi su jednaki ali nasi su jednakiji.
Kazem ja nogom nabit trojku dok nije kasno.
Kako svi proklizu k istom muminskom minderu u Mehmeda Spahe ulici
Daleko sam ja od toga, a ako vam je taktika svaku kritiku tranutne vlasti i njihovih fula i ukazivanje na licemjerstvo iste etiketirati kao neku SDA pricu onda ste duboko zaglibili i potpuno ste izgubljeni.
Sta drugo treba uraditi sa vlastima koje su licemjerne, koje uhljebljavaju i koje svoje stite, a za isto druge pljuju nego nabit nogom.
Jel to mi imamo vremena da gubimo i trpimo neke nove da nas jasu 10... 20 godina... Nevaljaju... Mjenjaj....
NS pokazuje licemjernost imal vece semticke jame od toga...
Svi su jednaki ali nasi su jednakiji.
Kazem ja nogom nabit trojku dok nije kasno.
Kako svi proklizu k istom muminskom minderu u Mehmeda Spahe ulici
Daleko sam ja od toga, a ako vam je taktika svaku kritiku tranutne vlasti i njihovih fula i ukazivanje na licemjerstvo iste etiketirati kao neku SDA pricu onda ste duboko zaglibili i potpuno ste izgubljeni.
Sta drugo treba uraditi sa vlastima koje su licemjerne, koje uhljebljavaju i koje svoje stite, a za isto druge pljuju nego nabit nogom.
Jel to mi imamo vremena da gubimo i trpimo neke nove da nas jasu 10... 20 godina... Nevaljaju... Mjenjaj....
Mijenjaj i vrati vlast SDA koja te je sjebala zadnjih tridesetak godina bas vizionarski potez jer ti nece doci njemacki SPD na vlast il stranka ekologa koji su samo za mir u mahali i sadnju cvijeća
SDFA simpatizerima ne ide u glavu činjenica da su njihove krimigene organizacije same krive za srozavanje kriterija. Trojka je, gledajući realno i europskim očima, jako klimava priča i skupina (ispod)prosječnih političara, ali u usporedbi s SDA, trojkaši izgledaju ko Abraham Lincoln, Josip Broz Tito, Tomaš Masaryk, Margaret Thatcher...
Priče o smjeni trojke, i dovođenju nekog boljeg ( a ne SDA), spadaju u domene naučne fantastike, loših tripova ili (to je jos i najgore) u domenu podlog mazanja očiju.
Da rezimiram, trojka je teška upala pluća, a SDA rak pluća s metastazama na mozgu, jetri i debelom crijevu...pa birajte junaci. Obične prehlade nema.
Last edited by kamberovica polje on 13/02/2024 16:41, edited 1 time in total.
Izgleda NS voli ove nasilnike sto udaraju i zlostavljaju zene, nisu djabe glasali protiv smjene Kosaraca.
Sram te bilo sto ovo koristis za politicki obracun.
Koji obracun? Zaboli me nek stvar za politicke obracune.
Rekao sam samo cinjenice, NS koja se oglasila i pokusava iskoristit kako politicki obracun , trazi smjenu a ista je prije nekoliko mjeseci glasala protiv smjene osobe koje je optuzena za porodicno nasilje (nad zenom).
Gospodin (ako se tako moze nazvati) koji se sad predstavlja kao zastitnik zena i poziva na zastitu zena u TK kantonu isti je onaj koji je vece optuzivan i protiv kojeg se jos uvijek vodi slucaj za porodicno nasilje (nasilje nad zenom i maloljetnom kcerkom).
I sad ovdje najveci je problem sto je neko iznio istinu o toj osobi?
Trebalo se sutit izgleda.
” Skupština TK traži od ministra unutrašnjih poslova TK da preuzme političku odgovornost i podnese ostavku te da ukoliko to ne učini tražimo od premijera TK da pokrene njegovu smjenu” , navodi se u izvještaju Kantonalne skupštine.
Protiv ove Odluke bilo je 15 zastupnika dok je 14 njih bilo suzdržano.
Traze a onda ne podrze, ni oni ni njihovi partneri. hhh
Koja prevara za narod.