ako ti je skupo 220 u ovlastenom, odes u univerzalno i urade ti zamjenu, ili kod vanje u popravi.ba, ili kod nekog drugog
nije nigdje original al znam da ce ti u univerzalno sigurno prikazivati battery health i bice 80-100km
Moderator: Benq
ako ti je skupo 220 u ovlastenom, odes u univerzalno i urade ti zamjenu, ili kod vanje u popravi.ba, ili kod nekog drugog
Ja sa 11 presao na 15. Sve 5. Top uredjaj. Sve leti.dzenanalic22 wrote: ↑02/02/2024 20:59 Koristi li netko običan iPhone 15? Kakva su vam iskustva? Planiram prijeći s 12.
Sve uredno.
Ja imam obicnu 15 i koristim punjac od Samsunga A50 koji sam kupio 2019 godortodont wrote: ↑06/02/2024 23:36 Raja, tek uzeo 15 PM i na prvom punjenju punjac (koji bi trebao da je legit) se zagrijava bas i u par navrata dobijam onaj zvuk i vidim da prekida punjenje. Je li se nekom desilo?
Takodjer, da pitam, je li kod vas utor kabla u telefon ima da kažem malo klimanje gore-dolje posto ima onaj jezicak sada?
koji zvuk ?ortodont wrote: ↑06/02/2024 23:36 Raja, tek uzeo 15 PM i na prvom punjenju punjac (koji bi trebao da je legit) se zagrijava bas i u par navrata dobijam onaj zvuk i vidim da prekida punjenje. Je li se nekom desilo?
Takodjer, da pitam, je li kod vas utor kabla u telefon ima da kažem malo klimanje gore-dolje posto ima onaj jezicak sada?
Crnac ko bi drugi - a telefoni mu beskorisniisx wrote: ↑09/02/2024 19:00 Došao čo’ek kupiti ajfon.![]()
https://www.instagram.com/reel/C3DmopDv ... JnNjU5eA==