Takvim svi pomazu.
Njihovi problemi su svaciji problemi.
Moderator: anex
_BataZiv_0809 wrote: ↑05/02/2024 14:24![]()
Takvim svi pomazu.
Njihovi problemi su svaciji problemi.
samo europass bajo moj uvijek mozes update stare verzije i dodati nove stvari i sliku, pa promijeniti citav jezik na cv-u zavisno od poslodavcaLajavikrelac wrote: ↑05/02/2024 13:58 Bečite se vi koliko vam volja, ali sada se furaju ti "umjetnički i kreativni" CV formati. Sve nešto apstraktno, kitnjasto, kričavo ko da ih je pijani Vorhol sastavljaoRetardirano, al prolazi...
![]()
Kako to ucine, da mi bi znati?
pa onda super sta je problem, ljudi su nasli optimalan nacin za zivljenje - oni uzivaju drugi im omogucavaju
Normalan bas oglasOzimician wrote: ↑05/02/2024 13:10Pa cime onda privlacite ovakve debile ?kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 13:07Ovo je radna masina koja koristi se za opste posloveSnake Eyes wrote: ↑05/02/2024 12:57
Ko je sumnjao nakon ove slike vise ne sumnja.
Star ti laptop kolega, nabavljen vjerovatno kao refurbished.
Gejmerska jeftina tastatura u office-u?
Razocaran sam.
Mada firma smo koja aman ne gleda na fizicke stvari
Telefoni, laptopi i sl.
Vise se ulaze u plate radnika i pogodnosti![]()

Doslovno mi se hiljadu puta desiloOzimician wrote: ↑05/02/2024 14:30Kako to ucine, da mi bi znati?
Meni bude jos jace kad krenu npr. moji roditelji da zale nekog random lika kako mu je tesko i kako mu treba pomoci, a ja u goroj situaciji od njega.![]()
Kao i oni apeli za pomoc gdje ljudi traze da im "dobri ljudi" doniraju pare da kupe sebi kucu, jer jadni zive kao podstanari. Pa zivim i ja *** te je**o.![]()
Svidja mi se ovo ali de jos malo elaborisi da vidim jesam li te dobro skontoSnake Eyes wrote: ↑05/02/2024 14:56 To je tako zato sto se svako djelo pametnog tretira kao da je sa predumisljajem.
Izaspem se na poticajna i dinamična radna atmosfera.kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 17:20 Normalan bas oglas
Jedino ako se ne istice ovo
Ili eventualno ime firme.
Inace sada na ovaj oglas se prijavilo oko 600 kandidata
Na prosli preko 3000 (ovo mi je bas fascinantno bilo)
Pola koje smo kontaktirali su nam kazali da rade i ne mogu doci na razgovor.
Dobar dio ovih sto potvrde dolazak se i ne pojavi.
Hajd ok je isticanje neradnog vikenda, jer dosta firmi trazi rad bar nekad subotom, svaka druga recimo, tako da potpuno slobodan vikend jeste nesto za istaci. Redovna primanja je fakat glupo, ili kad napisu prijavljeni radnici i slicno, to bi se moralo podrazumijevati ako traze radnike a ne volontere.Bloo wrote: ↑05/02/2024 18:13Izaspem se na poticajna i dinamična radna atmosfera.kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 17:20 Normalan bas oglas
Redovna primanja ne treba isticati u oglasu, zvuči sumnjivo. To je valjda "normalno". R e d o v n a primanja.Plata. Ono što daš radniku za rad.
Slobodni vikendi? Mkay. To je meni standard.
Za koje je radno mjesto ovaj copy paste opis posla?Komercijala?
Imate li u ugovoru pasus: ....i sve ostalo sto ti tvoj nadredjeni naredi?kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 17:20Normalan bas oglas
Svaki vikend je neradni.Ateista wrote: ↑05/02/2024 18:41Hajd ok je isticanje neradnog vikenda, jer dosta firmi trazi rad bar nekad subotom, svaka druga recimo, tako da potpuno slobodan vikend jeste nesto za istaci. Redovna primanja je fakat glupo, ili kad napisu prijavljeni radnici i slicno, to bi se moralo podrazumijevati ako traze radnike a ne volontere.Bloo wrote: ↑05/02/2024 18:13Izaspem se na poticajna i dinamična radna atmosfera.kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 17:20 Normalan bas oglas
Redovna primanja ne treba isticati u oglasu, zvuči sumnjivo. To je valjda "normalno". R e d o v n a primanja.Plata. Ono što daš radniku za rad.
![]()
Svaka cast Bloo na seciranju oglasa.Bloo wrote: ↑05/02/2024 18:13Izaspem se na poticajna i dinamična radna atmosfera.kokuz_sa wrote: ↑05/02/2024 17:20 Normalan bas oglas
A kakav bi ti oglas
Zar je moguce kombinovati med. fakultet i posao ?