svi u napad wrote: ↑04/02/2024 14:03
HelaS wrote: ↑03/02/2024 11:17
svi u napad wrote: ↑03/02/2024 11:07
Dragi Hela po isto onom kojem ga je sud osudio. Lopove ne treba braniti ni da ti je rod rodjeni a Fikro je lopov bez obzira sta ti mislio o njemu. To sto je neko u toku procesa fingirao lazne zahtjeve za registraciju nije proslo kod suda dragi branioce. E sad sto je Apsidejzi pisao u svom komentaru trebalo je pokrenuti postupke i protiv ovih koji su u "zurbi" donosili koje kakve odluke a da ne govorimo o "sredjivanju" papira u toku postupka. No sve to za tebe nije bitno. Bitno je da je lakovjerni napuhani lopovcic poletio za lakom zaradom jer je mislio da je SDA zastita neunistiva. Valjda mu je sad jasno da je on oduvijek bio mali igrac i da je popusio tj. dobio najvecu kaznu od svih. Ako mu to jos nije jasno objasni mu ti to i jos mu objasni da ga slusanje direktive da nista ne govori i ne ukljucuje druge aktere u proces nista nije pomoglo. Posto si mu jaran pomozi mu i objasni mu neke stavri. Sto prije shvati bit ce mu bolje vjeruj mi. Pozdrav i pomozi mu ako si mu jaran a pomoci ces bez obzira na surovost ako mu pricas istinu a ne ulagivanje.
Najprije - poprilično si bezobrazan i drzak. Drugo, ti pojma nemaš, barem ako si pravnik. Treće, s tobom ne vrijedi ulaziti u raspravu, djeluješ kao iz čopora željan krvi i lomače. To su osobine primitivne svjetine.
Sta reci i kakvu poruku/odgovor poslati ovakvom covjeku koji ne zna ni citati napisano ali zna donositi odluke i procjenjivati ljude koje ne poznaje. Zamolio bih te da u buducnosti ne komentarises moje komentare jer nisi ih dostojan a svoj bogati i kulturni rjecnik upotrebljavaj u komunikaciji sa svojim roditeljima i svojom familijom. Necu te prijaviti administraciji jer nisam nikad nikog prijavio pa ni ti neces biti izuzetak.
Pozdravljam te i molim jos jednom da me preskocis u buducnosti svojih "socnih i pametnih" komentara.
PS: meni je drago da ja sa zavrsena 2 fakulteta pripadam "primitivnoj" svjetini koja se zalaze za pravnu drzavu i napredak iste.
Prije nego me prijaviš administraciji, za što te podržavam, pa da im i objasniš prekršaj koji sam napisao

hajde odgovori na stručno pitanje, pravnik si. Postavio sam ti ga prije nekoliko postova, uspio si ga izbjeći i neodgovoriti, a jednostavno je, barem tebi, pametnoj osobi sa dva fakulteta. Pitanje je o odgovornosti Fikreta, direktora firme, ako je on podnio zahthjev, Agencija mu odobrila i upisala ga u Registar dobavljača, zašto je on kriv, a Agencija nije kriva?
Što se tiče komentarisanja tvojih postova i tvoje zabrane, odgovaram ti da ne brineš, ne pada mi na pamet sve dok u pravilima foruma postoje prava na komentar.
I za kraj, ne mogu, a da još jednom ne napomenem da pišeš komentare na ovoj temi kao iz čopora vukova koji je nanjušio ranjenu žrtvu, bez ikakvih argumenata i objektivnosti. Hajka i lomača su osobine primitivne svjetine.