Draza Mihajlovic nije ubijen, vec je ziveo u Rusiji, a Dzon Lenon je ubijen jer je bio Srbin?!
Dešavanja u Srbiji
-
DonieBrasco
#63676 Re: Dešavanja u Srbiji
-
breuer
#63677 Re: Dešavanja u Srbiji
Velja Abramović
tip koji je, pored silnih gluposti koje je napričao, najtačnije iskritikovao SPC i njihove materijalističke poglede na "duhovnost"...
inače, brat danas najpriznatijeg svjetskog umjetnika, Marine Abramović
Srbija je fkt zemlja čuda i rasadnik od svjetki najkvalitetnijih do najglupljih likova...
tip koji je, pored silnih gluposti koje je napričao, najtačnije iskritikovao SPC i njihove materijalističke poglede na "duhovnost"...
inače, brat danas najpriznatijeg svjetskog umjetnika, Marine Abramović
Srbija je fkt zemlja čuda i rasadnik od svjetki najkvalitetnijih do najglupljih likova...
-
DonieBrasco
#63679 Re: Dešavanja u Srbiji
Pretjeruju ovi razni analiticari i komentatori, daleko je Rusija sve da oni krenu na Baltik, a Srbija ceka to i treba kao uporedo nesto na Kosovu plus preko Dodika kod nas.
Prevelik je to stepen ludila za takvo nesto.
- Peacean
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#63681 Re: Dešavanja u Srbiji
Jopet ce vas bombardovat, djabe vam sve i vojni rok i migovi i dronovi.
- Sanjarko
#63682 Re: Dešavanja u Srbiji
1/4 im populacije penzioneri ako se ne varam. Boli njih racku za njima. Daj oruzja i sl. 
-
Avetinho
#63683 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam majkemi za to "prevelik". Čitam nevezano za ovo neki dan o nekoj građevinskoj ujdurmi i pljački na Jahorini, kad na članak hiljade komentara. Ja se poradovah, rekoh ima i u njih normalnog svijeta da vide da je sistem lopovski, kad ono svaki komentar do jednog u stilu "uništiše nam Srpsku, uništiše srpsku olimpijsku ljepoticu, jesmo li je za ovo oslobađali, treba i ove protjerati, dajte nam oružje".DonieBrasco wrote: ↑30/01/2024 23:03 Pretjeruju ovi razni analiticari i komentatori, daleko je Rusija sve da oni krenu na Baltik, a Srbija ceka to i treba kao uporedo nesto na Kosovu plus preko Dodika kod nas.
Tu je stepen ludila odavno previsok.
-
Bossona
#63684 Re: Dešavanja u Srbiji
U maloruskom Dražistanu novi level ludila i posljedica.
- oldtajmer
#63685 Re: Dešavanja u Srbiji
popravise mi danAmerika i Zapadna Evropa se suočavaju s ogromnom krizom, a u Srbiji je mir, rastu plate i penzije, otvaraju se putevi i bolnice
Svet se suočava sa verovatno najvećom krizom u poslednjih nekoliko decenija.
Dovoljno je pogledati šta se sve dogodilo od početka 2024. godine.
Nasilini protesti u Belgiji i Francuskoj uz paljenje i uništavanje imovine.
Ratovi besne na Bliskom istoku, sukobu u Ukrajini se ne vidi kraj.
Dramatično je i sa druge strane okeana, A Amerika se suočava s ogromnim problemima koji prete da je dovedu na ivicu oružanog sukoba…
S druge strane, u Srbiji je mirno, otvaraju se fabrike, putevi i bolnice, rastu plate i penzije.
Verujte svojoj državi, u sigurnim rukama je!
- mist
#63686 Re: Dešavanja u Srbiji
Na istoku nista novo
- banjaluka078
- Moderator
- Ironmen
#63688 Re: Dešavanja u Srbiji
Kakvi teski bolidi, ovakvi ljudi im iskacu kao iz pastete svaki dan od TV do novina i portala, PINK i ostali mediji koji vec 30 godina truju narod u Srbiji dostizu svoj vrhunac iz dana u dan.DonieBrasco wrote: ↑30/01/2024 11:20
Draza Mihajlovic nije ubijen, vec je ziveo u Rusiji, a Dzon Lenon je ubijen jer je bio Srbin?!
- oldtajmer
#63689 Re: Dešavanja u Srbiji
kmece svi u srbiji sto su im onog cetalja bikovica izbacili iz serije bijeli lotus
cijeli svijet se udruzio protiv srba
cijeli svijet se udruzio protiv srba
- dječak sa šibicama
#63690 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovi ublehare vise nego nasi, a imaju i bolje rezultate na izborima.
Dok ovaj ujedinjuje srpski svet, Predsjednik lagano iseljava sjever Kosova, oni ce svi iscuriti na kraju i onda slijedi "sta da radim, ja sam zelio pomoci ali oni svi otisli".
Dok ovaj ujedinjuje srpski svet, Predsjednik lagano iseljava sjever Kosova, oni ce svi iscuriti na kraju i onda slijedi "sta da radim, ja sam zelio pomoci ali oni svi otisli".
-
zilog
#63691 Re: Dešavanja u Srbiji
Jedino sto ce ovaj Dambo docekati je, da ga zbog organizovanja teroristickog napada u Banjskoj - ko kera vodaju po Kosovu...
A ja se nadam, da cemo svi mi docekati (ukljucujuci narod u Srbiji), gasenje ovakvih i slicnih trovaca razuma (tzv. televizija), koji ne prezaju da u studio stave najgori ljudski talog, teroriste, ratne zlocince...
- Ironmen
#63692 Re: Dešavanja u Srbiji
Moram priznati jednu stvar Vucicu a to je je stvaranje lazne opozicije od razno raznih debila koji lagano osvajaju uvjek oko 5%„Mi imamo vojsku, preko 100.000 vojnika koji su bili u vojsci, koji su obučeni da ratuju, koji bi sa zadovoljstvom učestvovali u oslobađanju Kosova. Vjerovatno bi njihov motivacioni faktor bili prisustvo francuskog ili hrvatskog kontigenta… Zna se kako se sprema za rat: prevodiš privredu na ratnu, ne dozvoliš da ti hakeri blokiraju EPS, spremaš rezervne hrane…“, naveo je između ostalog Nestorović.
- dječak sa šibicama
#63693 Re: Dešavanja u Srbiji
Svaki put kad Vucicevi ublehasi spomenu "oslobadjanje Kosova", jedan kosovski Srbin stavi kosovske tablice na automobil.
Oni su kao farmaceuti, istina-lijek je gorak neukusan odvratan ali moras ga popiti, pa ga upakuju u slatku kapsulu "oslobadjanja Kosmeta" da pacijent lakse proguta neizbjeznu istinu.
Hipoteticki napad na Kosovo ujedno bi znacio i kraj za Vucica. Zgromili bi ga NATO avioni, a sumnjam da bi mu Rusija pomogla sve i da su ruske trupe sada ovog trena u Moldaviji. Zapravo i jesu, sto je najsmjesnije, Prednjestrovlje je puno ruske vojske. A ovi cekaju rusku bracu na Dunavu.
Oni su kao farmaceuti, istina-lijek je gorak neukusan odvratan ali moras ga popiti, pa ga upakuju u slatku kapsulu "oslobadjanja Kosmeta" da pacijent lakse proguta neizbjeznu istinu.
Hipoteticki napad na Kosovo ujedno bi znacio i kraj za Vucica. Zgromili bi ga NATO avioni, a sumnjam da bi mu Rusija pomogla sve i da su ruske trupe sada ovog trena u Moldaviji. Zapravo i jesu, sto je najsmjesnije, Prednjestrovlje je puno ruske vojske. A ovi cekaju rusku bracu na Dunavu.
- oldtajmer
- GandalfSivi
-
costacurta
#63696 Re: Dešavanja u Srbiji
Na Pinku goFna pričaju o Markalama
Koji su ovo bolesnici na državnoj frekvenciji!
Ima li neko od naših političara da barem javno ebe majku za ovo što rade?
Koji je cilj ovih laži?
Koja je poenta?
OdCepljuj se Mile ko Boga te molim
Koji su ovo bolesnici na državnoj frekvenciji!
Ima li neko od naših političara da barem javno ebe majku za ovo što rade?
Koji je cilj ovih laži?
Koja je poenta?
OdCepljuj se Mile ko Boga te molim
-
ramizovstrasni388
#63697 Re: Dešavanja u Srbiji
1500 ruskih vojnika u Pridnjestrovlju, teško da mogu biti neki faktordječak sa šibicama wrote: ↑03/02/2024 14:06 Svaki put kad Vucicevi ublehasi spomenu "oslobadjanje Kosova", jedan kosovski Srbin stavi kosovske tablice na automobil.
- dječak sa šibicama
#63699 Re: Dešavanja u Srbiji
Bikovic je rus pa rus, a sta cemo sa americkim glumcima koji podrzavaju izraelski napad na Gazu, kao ona zbljoha iz Big bang theory... sve nesto sumnjam da bi njoj oduzimali uloge zbog licnih stavova.
-
kakavdanakneiskustvu
#63700 Re: Dešavanja u Srbiji
o njoj na temi dešavanja u SAD?