drag_gost wrote: ↑27/01/2024 23:05SpoilerShowDijete iz Srebrenice, ode u zatvor, nema nikoga da ga brani. Takav je narativ bio. Shvatam sve, znamo ko nas je ubijao, silovao, proganjao, sve je jasno, medjutim to sto je neko iz Srebrenice ne znaci da je automatski zrtva za sve sto uradi za svog zivota od onog trenutka kada postane svjestan sebe i svijeta oko sebe. Shvatam i da je Senadova publika dijaspora mahom iz USA koja na taj nacin odrzava kakvu takvu vezu sa rodnom grudom, pa da je ovo "ebe mi se" namjenjeno Bosnjacima, "izdajnicima", medjutim, postavlja se pitanje do kada se misli jahati na tom konju? Ja sam iz Sarajeva, u familiji mi je pobijeno jako mnogo clanova, svi su oni zivot dali braneci ovu drzavu, pa nikada nista od ove drzave nisam dobio. Ni ja, niti iko koga znam, a znam mnogo djece sehida. I ne treba mi, nisam nikada ni trazio. I sada dijete (ima 39 godina skoro danas) iz Srebrenice koji je najblize izgubio pravomocno biva osudjen na (za mene premalo) 5 godina zatvora i Senad ga stavlja u poziciju zrtve. Shvatam da se poznaju 15tak godina dok je jos Senad u Hayatu bio, ali ovo je bilo bas sitno. Fikreta prevarili Amerikanci, stranci, Trojka, vanzemaljci, ali hajde da mu halalimo sto je na ko zna kakav nacin bio u drustvu u kojem je bio gdje se na ko zna kakav nacin planirao potrositi drzavni novac. Hajde da mu halalimo jer je iz Srebrenice. Ako nas vec jebu, neka nas nas jebe.
Ja ne znam stvarno, ali osjecam se kao da mi je neko pljunuo u lice i dobro natrljao to. Zao mi je svih bliskih ljudi koje sam izgubio zbog covida. Jebi se ti Senade. I ti i tvoje jeftine fraze posudjene iz americkih filmova o Vijetnamu.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#7226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
-
zippoo87
#7227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Odgleda i ja ovog pateticara Fikreta...klasicna SDAovska kljusina.
Malo price o porijeklu,malo o dobroti,malo o vjeri i islamu a eto,neduzan ce na robiju.
Pa on se iz ovog mogao izvuci jedino da mu je ko sredio papire da je neuracunljiv pa ono,nije imao pojma sta radi. A IMAO je itekako,kao i svaki krimos iz SDA ili bilovkoje druge stranke,koja im je obicni stit za kradju i kriminal i zastita od procesuiranja.
Kada je pala institucionalna zastita i pali SDA termiti sa vlasti...ovakvih presuda ce u narednom periodu biti kao gljiva poslije kise...samo treba malo sacekati i da se sudovi i tuzilastva prociste od stranackih termita a pocelo je i to.
Pola pravosudja treba zavrsiti iza resetaka
Malo price o porijeklu,malo o dobroti,malo o vjeri i islamu a eto,neduzan ce na robiju.
Pa on se iz ovog mogao izvuci jedino da mu je ko sredio papire da je neuracunljiv pa ono,nije imao pojma sta radi. A IMAO je itekako,kao i svaki krimos iz SDA ili bilovkoje druge stranke,koja im je obicni stit za kradju i kriminal i zastita od procesuiranja.
Kada je pala institucionalna zastita i pali SDA termiti sa vlasti...ovakvih presuda ce u narednom periodu biti kao gljiva poslije kise...samo treba malo sacekati i da se sudovi i tuzilastva prociste od stranackih termita a pocelo je i to.
Pola pravosudja treba zavrsiti iza resetaka
- MehmedPasaMoric
#7228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bas me zanima hoce li dovesti i Budnju u studio kad se slucaj Memic raspetlja, da nam malo isprica kako je imao tezak zivot dok je vodio krave na ispasu itd, i tako nam probudi empatiju
-
El_comadante
#7229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ja, da sam tužilaštvo, sad bi ga tužio sa klevetu. Kaže Fikret tužitelji mu nudili da nekog optuži da će ga osloboditi a on poštenjačina neće. E fino buraz rekao si to javno u emisiji imaš li dokaz za to?
- n+1
#7230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Mislim da je u tom dijelu jasno sugerirao da se radi o Sebiji, što Senad nije prepoznao.
-
suspect_zero
#7231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ili nije htio da prepozna
Fikret je prejebo i onu luđakinju od prošli put, ustvari Senad koji ih poziva.....jebi se više Senade!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- n+1
#7233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma čovjek je pravosnažno osuđen, ide u zatvor, reputacija mu je zauvijek uništena, ostao je bez posla, a sa Malinom više nikad niko neće sarađivati, kao ni sa njim.
Mislim da je Senad bio u fazonu: nema razloga čekićat lika više.
Mislim da je Senad bio u fazonu: nema razloga čekićat lika više.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senad ima soft spot za njega, posmatra ga ocinski.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#7235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sve je to legitimno.
Senadov"dramatični" stil svih ovih godina naprosto ne ide uz intervju sinoć , kao da ga je intervjuisao za Veselu svesku.
Mada ni prvi ni posljednji put.
U svakom slučaju krivce u zatvor.
- srce_ruke_lopata
#7236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zvijezda možeš biti tiiiii….doček za Fikru u ćuzi.
- Ozimician
#7237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dokle je taj slucaj, zna li iko ?MehmedPasaMoric wrote: ↑28/01/2024 12:18 Bas me zanima hoce li dovesti i Budnju u studio kad se slucaj Memic raspetlja, da nam malo isprica kako je imao tezak zivot dok je vodio krave na ispasu itd, i tako nam probudi empatiju
- drag_gost
#7238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nemam problema sa tim, imam problem sa tonom cijelog intervjua. I kao slag na tortu da mu se "ebe". A reputacija... bojim se da ce za Fikreta uvijek posla biti. Dok je bruda i brudara sa ofarbanom bradom, bice i Fikre i Fikri.
-
toska
#7239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To je "slučaj" samo za porodicu, mase i one koji se bore za vlast na tom "slučaju", čitaj NiP i kompani protiv SDA.Ozimician wrote: ↑28/01/2024 14:37Dokle je taj slucaj, zna li iko ?MehmedPasaMoric wrote: ↑28/01/2024 12:18 Bas me zanima hoce li dovesti i Budnju u studio kad se slucaj Memic raspetlja, da nam malo isprica kako je imao tezak zivot dok je vodio krave na ispasu itd, i tako nam probudi empatiju
Trenutno nemaju političke potrebe pa nema ni "slučaja" niti okupljanja ili demonstracija.
Očekuj opet galamu ako SDA dobije buduće izbore.
Kako vam nije sve jasno?
Tolika zasljepljenost radi mržnje i političke igre umanjuje vjeru u sve ovdje.
Istina tu nije bitna, samo politički ili medijski poeni.
- hepekcina
#7240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
hoće to Senči...posebno kad se plati gostovanje
čudi me da malinar nije zaplakao u studiju, a Senad mu mahramicu dodavao
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#7241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I onda kakav rijaliti kad izadje 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#7242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
1. Srebrenican kojeg trebamo zaliti
2. Ne vidim da je Srebrenican nas zalio vec je pohitio za brzim i lakim parama
3. Kada ce istraga o prisilnoj uporabi ovih uređaja i utjecaju na smrt pacijenata. Kad su doktori digli ruke...
Mislim da je to pa barem 2 klase gore od jebene ilegalne kupovine.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Ozimician
#7244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa OK, ali valjda sad treba da se nadju ubice koje je prethodna vlast skrivala ili ne trebaju ?toska wrote: ↑28/01/2024 15:56To je "slučaj" samo za porodicu, mase i one koji se bore za vlast na tom "slučaju", čitaj NiP i kompani protiv SDA.Ozimician wrote: ↑28/01/2024 14:37Dokle je taj slucaj, zna li iko ?MehmedPasaMoric wrote: ↑28/01/2024 12:18 Bas me zanima hoce li dovesti i Budnju u studio kad se slucaj Memic raspetlja, da nam malo isprica kako je imao tezak zivot dok je vodio krave na ispasu itd, i tako nam probudi empatiju
Trenutno nemaju političke potrebe pa nema ni "slučaja" niti okupljanja ili demonstracija.
Očekuj opet galamu ako SDA dobije buduće izbore.
Kako vam nije sve jasno?
Tolika zasljepljenost radi mržnje i političke igre umanjuje vjeru u sve ovdje.
Istina tu nije bitna, samo politički ili medijski poeni.
Mislim, ako i sadasnja vlast bude skrivala ubice onda svakako da treba opet protestovati. Ja sam nekad davno bio na onim jednim od prvih protesta.
- skupljac_zeljeza
#7245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Večeras Novalić na Hayatu kod Avde.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ima Hayat svoju temu
-
noviclan
#7247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Snake Eyes wrote: ↑28/01/2024 10:11 Googlam ovu Bavrku i nalazim samo neku dronfulju na netu, kontam ne googlam dobro, ima neka druga Bavrka, kakve veze ima ova sa respiratorima.
Pa jebote!
- studiorum_tuzlaensis
#7248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Iz arhive.
Jedan jedini Fikret The Raspberry
Jedan jedini Fikret The Raspberry
- studiorum_tuzlaensis
#7249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Također, jos jedan FH pokusaj...
https://www.klix.ba/biznis/hifa-petrol- ... /160626085
Koji je nakon zgražavanja javnosti trajao par sati.
https://www.klix.ba/biznis/hifa-petrol- ... /160627098
Kakvi su ovo samo udari na Bošnjake bili...
-
zippoo87
#7250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nista toj bagri nije sveto...jer ta bagra upravo na tome i takvim temama jedino i profitira. Na emocijam gradjana.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑28/01/2024 21:10 Također, jos jedan FH pokusaj...
Tako su i pred svake izbore...jbte zarate ,do si dize galama i ratno huskanje kao da su teknovi vec na punktovima...uzmu nepismene gradjane na emocije i onda lagano 4 godine krcme imovinu.
Pa haman je svaki clan SDA i neke mjesne zajednice uzeo velike pare na ime ove stranke i opario se.
I to je sve bilo normalno,do unazad 3-4 godine,kada je poceo pad SDA ali oni i dalje po svome...pa kada neko zavrsi u prdekani,onda se i PreCednik oglasava i brani osudjenike
ALi to on voli tako...sjecate li se Zukica i "on je bio ranjen"