W0rM wrote: ↑26/01/2024 12:44
Radio je, glasao za odluke ispravne i dobre po drzavu u Predsjednistvu.
Je li ista uskratio - nije, jer realno nije ni mogao? Kako? Koliko ljudi koji se izjasnjavaju kao Hrvati znas da su u politici i domoljubni? Obicnih, ako je kroz pricu vjerovati, koliko hoces - politicki - tanko.
Jel imala H komponenta vise pozicija nego joj pripada - ne znam, nisam radio analizu.
Taj dio zeLjeni dio nisam bas najbolje shvatio, pa pojasni ako zelis
Nema se sta moj ego povrijediti, meni ni iz dzep ni u dzep od ove rasprave niti cu sta promijenti, samo mi je eto, zanimljivo saslusati drugu stranu
Da ti pojasnim, hocu, ali zadnji put, svaki sljedeci bi znacio da imas lose namjere.
Bosnjacki cirkus zvani Colorado, ali Dino nije jedini statista, Komso je tu kao isturena zvijezda, glavom i
obrazom da nam svaki dan uljepsa sa svojim izjavama. Ali jedno je imati selektivno rasudjivanje, to jest prema onoj strani koja ti je mrska, dok cirkus strane koja ti je draga selektivno stavis pod patriotizam, a ne pod cirkus kamo i pripada.
Treba pogledati sliku uvijek iz aviona, da li je nesto sta se desava dugorocno dobro po tvoj cilj. Recimo silazak zelenih termita sa vlasti iz mog kokpita je jako dobra stvar. Onda letis dalje i pogledas igru Europe, HNS, Dodika, SDFA, I Trojke, vidis da tri prve djeluju sinhronizirano(pardon decki sinKronizirano), dok ove dvije se medjusobljno kolju. I nek se kolju, i treba da se kolju, i treba da se kolju dok jedna od njih ne nestane - ja se nadam da ce SDFA nestati, ali moze li to bez cirkusa da ne zabavljaju se prve tri, i ne po pitanjima tipa Ustav i Domovina.
I onda ako si dobronamjeran osjetit ces susramlje.