Po rijecima el- Bakevare: "ja, i?"dr_Evil wrote: ↑26/01/2024 08:21Kud ces bolan ZK branit, ono posteno treba reci. Citava teza odbrane Komsica svodi se na sljedece; ako vam ne valja Komsic eto vam Covica.W0rM wrote: ↑26/01/2024 08:16 Simpaticni su ovi likovi kao "sta je Zeljko uradio", hajmo ovako, sta je to Covke dok je bio u Predsjednistvu uradio za drzavu?
Pametolozi koje su vam alternative?
Ka'e namirio sebe, zenu i scer, da, od plate regularno, ako nista nema oraha u dzepu po pitanju korupcije kao neki. Ne znam da je Komsic upropastio ZOI '84 i KK Bosna, ne znam da je Komsic bio premijer KS-a pod SDA pa da blati svoju bivsu stranku (kao neki, koji su nekad bili u istoj pa je pljuju i jos govore SDA nije nista uradila).
Donio vise stete nego koristi, eno Covketa (ili bilo koje druge alternative, svejedno je, Covica navodim jer melje o kosntitutivnosti), AVNOJ na jednom a ZAVNOBiH na drugom ramenu istetoviran, s kartom BiH na ledjima, namjere su mu ciste, cedne i samo dobro zeli drzavi.
Dalje, ka'e Konakovic rekao... Mogu i ja reci, da je polovina forumskog pucanstva neupucuena i nepismena, ali bez dokaza, to samo ostaje izjava.
Dokaz?Covic je neprijatelj BIH, ali Komsic bi trebao da je prijatelj. A prijatelj ne moze biti neko ko aminuje kriminal SDA jer vjerovatno i sam ima prste u medu. Preduzeca Senade!
Revizija tuzbe svakako nije mogla proci koliko se sjecam jer su morali cini mi se svi u predsjednistvu da glasaju za to, ili Parlamentu, nije vise ni bitno, bitno je da legalno nije mogla proci od stranaka iz manjeg bh. entiteta. To sto smo mi to nazor forsirali je druga stvar.A sta cemo za tuzbu protiv Srbije - jel to gore od svega sta Covic radi, gdje je Komso da se izjasni ili je ipak cuvao ledja Baketu?
Ovdje ide ona parola od USA izbora iz 2016 cini mi se, "I am not for Trump, I am against Hillary"Just saying - nije vrijedan tvojih prstiju na tastaturi. Posteno je biti protiv Trojke, ali nije normalno cuvati ledja ZK.