Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čović:
Na pitanje voditelja ima li informacije da nekome smeta nešto iz njegovog prijedloga Izbornog zakona koji je objavio u ponedjeljak Čović je kazao da Petorki (HDZ, SNSD i Trojka) ne smeta ništa.
"Nas pet, ništa. Idemo pokušat Ustav, ako može nešto drugo, ako ne može to je jedno od rješenja. Ako ustav promijenimo mi ćemo opet imati ono rješenje (njegov prijedlog od ponedjeljka).
trik&trak wrote: ↑25/01/2024 22:35
Hrvati dok ne dobiju šta žele nećemo maknuti nigdje. Takav je stav EU. Trojka je to skontala i ide u tom pravcu. Ako sta usput hajruju dobro je, ako ne i to mi više odgovara nego ovaj trenutnu jad i čemer. Jedino tako mozemo u EU! Jbg pomiriti se, ja od ovakvog licemjernog patriotizma nemam apsolutno nista. Gledam kako da djecu liferujem vani. Nažalost!
Nije sto zele nego sto su imali oduvek od 1995
Samo je glic u matriksu u vidu zguzvanog bidona glavuse sjebo ionako nategnute odnose uvaljivanjem u predsjednistvo
Vidi majstore nelogicnosti. Ako je nesto "oduvek" kako moze biti od 1995.? I ako su nesto imali "oduvek" onda i sada to imaju.
Ako (kazem Ako) prodje ovo sto Covic najavljuje, Trojka ce biti kao oni indijanci u westerna koji za saku staklenih perli prodaju brda i doline. Bukvalno.
Da vidimo prvo na sta ce ovo izaci.
trik&trak wrote: ↑25/01/2024 22:35
Hrvati dok ne dobiju šta žele nećemo maknuti nigdje. Takav je stav EU. Trojka je to skontala i ide u tom pravcu. Ako sta usput hajruju dobro je, ako ne i to mi više odgovara nego ovaj trenutnu jad i čemer. Jedino tako mozemo u EU! Jbg pomiriti se, ja od ovakvog licemjernog patriotizma nemam apsolutno nista. Gledam kako da djecu liferujem vani. Nažalost!
Jordan1961 wrote: ↑25/01/2024 23:14
Ako (kazem Ako) prodje ovo sto Covic najavljuje, Trojka ce biti kao oni indijanci u westerna koji za saku staklenih perli prodaju brda i doline. Bukvalno.
Ocigledno je da nas je Eu odjebala i sad je potrebno prebaciti lopticu na nekog drugog. Ovo je tipican spin koji je SDA koristio 30 godina a Dino kao istinski postovac tekovina tvorca Sda, Alije, babe Bakirovog ga je izverzirao godinama svog SDAovskog staza.
Komsic ima milijardu mana ali ovo sto je Dino danas lupio je bas glupost. Takodjer je potrebno skrenuti pricu sa Plenkovica i njegovog, malo je reci skandala, i dokazati da je Plenki u stvari bio u pravu kada nije dosao u predsjednistvo.
Jordan1961 wrote: ↑25/01/2024 23:14
Ocigledno je da nas je Eu odjebala i sad je potrebno prebaciti lopticu na nekog drugog. Ovo je tipican spin koji je SDA koristio 30 godina a Dino kao istinski postovac tekovina tvorca Sda, Alije, babe Bakirovog ga je izverzirao godinama svog SDAovskog staza.
Komsic ima milijardu mana ali ovo sto je Dino danas lupio je bas glupost. Takodjer je potrebno skrenuti pricu sa Plenkovica i njegovog, malo je reci skandala, i dokazati da je Plenki u stvari bio u pravu kada nije dosao u predsjednistvo.
Klasicna SDA skola. Dugo izucavana i dobro naucena.
Jordan1961 wrote: ↑25/01/2024 23:04
Kako se prica za ove Smorove - sendvicare, te sendvice Dino samo proslijedjuje ali ih Cirilo svojerucno pravi. Vala su i zasluzili.
Od kako su se zahuktali, stovatelji UZP gotovo vise i ne postaju.
Osmi Socrates wrote: ↑25/01/2024 23:18
Istu stvar da Bošnjaci ne trebaju birati Hrvata u Predsjedništvu su govorili i Bakir i Silajdžić.
Jedina je razlika da je Konaković to govorio i kad nije bio na vlasti.
I Reis Kavazović je govorio istu stvar.
Svi govore, ali se ništa nije radilo. Jer valja rahat patnja zbog budaletine u Predsjedništvu.
Zamisli ovu situaciju, dzevad galijasevic se kandiduje na izborima u rs u i srbi mu daju recimo toliko glasova da ima vise od camila durakovica i postane potpredsjednik i pocne trovati kako i sada truje , da li bi on bio predstavnik bosnjaka i kako bi se bosnjaci osjecali kad bi poceo da pljuje po armiji relativizuje genocid masovne zlocine velica sanu politiku. Ja to zlo nikad ne bi smatrao svojim predstavnikom nikad, ako sdaovci i dfovci bi svaka im cast, ja stomak za to ne bi imao