Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa je l' to auto udešeno u udesu ne može imati i dalje funkcionalan instrument cluster i infotainment koji se kasnije dovede do refurbished stanja? Kako ba ne razmišljaš...
kravamuzara wrote: ↑24/01/2024 22:36
Pardon, EQS mi je ostao u glavi, za njega je 18000, i kitu ces naci na ebayu.
Pa naravno da nećeš, novo novcato auto.
I da, je li garancijom pokriven i infotainment?
Auto kad izađe iz garancije, nema te picajzle koja će od ovlaštenog kupovati nov dio, a kako godine budu tekle, opadat će cijena ekrana i za njih. Kao i za W222 što je kroz godine. A ni na W222 to uopće nije ni blizu izraženog problema, na nivou je endemskih slučajeva haman.
Ne znam fakat šta pokušavaš, slična koncepcija ekrana radi i dalje na 10+ godina starim Mercedesima.
Vojska produkt dizajnera, UI znalaca, UX palamudana, programera... je totalni visak i radi na jebenom ambient lightningu ili slicnoj gluposti koja ne treba nikom zivom.
A placas ih ti kao kupac, plus brutalne marze i onda dobijes dizel C klasu sa 4 klipa i losom kvalitetom izrade od 80 hiljada eura.
Ja ni njemu ne nalazim mane, sve što ti treba u vožnji, tu je. I multimedija i telefon i navigacija, sasvim dovoljno informacija.
Audijevo cigančenje... Fuj, eto ga k'o u Golfu 6. Nije ih bilo stid nudit ovo uopće
Ma meni je ovo OK, meni je sranje dvozonska šaraf klima bez ekrana ikakvog. To mi je veći minus nego ovo.
Ma najviše su cigančili od svih švaba po pitanju bazne opreme što se tiče ove generacije.
F10 i W212 je u baznom paketu bio cluster u boji, jedino u A6 monohromatski. Također i svjetla, i F10 i W212 su u baznoj imali nešto LED u svjetlima, jedino u A6 sve halogeno/žar.
Ako hoćeš da iole na nešto liči komanda klime, moraš uzet tri-zone
Četiri Još jedno cigančenje i navlačenje na kupovanje climatronic paketa. Dvije krajnosti, ili najgore u segmentu, bojler, ili najbolje u klasi, 4 zone sa vent. otvorima u B stubovima. Nema između.
Last edited by canvra888 on 24/01/2024 22:59, edited 1 time in total.
Ne znam fakat šta pokušavaš, slična koncepcija ekrana radi i dalje na 10+ godina starim Mercedesima.
Vojska produkt dizajnera, UI znalaca, UX palamudana, programera... je totalni visak i radi na jebenom ambient lightningu ili slicnoj gluposti koja ne treba nikom zivom.
A placas ih ti kao kupac, plus brutalne marze i onda dobijes dizel C klasu sa 4 klipa i losom kvalitetom izrade od 80 hiljada eura.
Eto sta je problem.
ambient lighting je vrhunska stvar i auto ozivi navecer iz dobro osvjetljenje
bukvalno kao da slusas boomere ne treba ovo ne treba ono itd.
Audijevo cigančenje... Fuj, eto ga k'o u Golfu 6. Nije ih bilo stid nudit ovo uopće
Ma meni je ovo OK, meni je sranje dvozonska šaraf klima bez ekrana ikakvog. To mi je veći minus nego ovo.
Ma najviše su cigančili od svih švaba po pitanju bazne opreme što se tiče ove generacije.
F10 i W212 je u baznom paketu bio cluster u boji, jedino u A6 monohromatski. Također i svjetla, i F10 i W212 su u baznoj imali nešto LED u svjetlima, jedino u A6 sve halogeno/žar.
Ako hoćeš da iole na nešto liči komanda klime, moraš uzet tri-zone
Četiri Još jedno cigančenje i navlačenje na kupovanje climatronic paketa. Dvije krajnosti, ili najgore u segmentu, bojler, ili najbolje u klasi, 4 zone sa vent. otvorima u B stubovima. Nema između.