Mislis, daj Dodiku i Covicu sta zele sad u ovim pregovorima, makar bili i losi po opstojnost drzave ili opstojnosti Bosnjaka kao politickog faktora, a zauzvrat Bosnje ce dobiti nesto u nekim buducim vremenima, pregovorima ili kako ti kazes mjenjat cemo opet. A ako tad Dodik i Covic ne budu htjeli, a nece, jer ce imati sve poluge moci od US do Predsjednistva, CIK-a itd, Pametan prijedlog nema sta.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 Ja smatram da se treba mijenjati, pa taman ispalo i gore, makar cemo svi znati da je prije bilo bolje, i da i to novo treba mijenjati.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
Lug
#17376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
al koja je ovo plejada šuplje i spinovahatemondays wrote: ↑23/01/2024 19:54 Lijepo je citati ovu vasu patnju , imate li ista drugo raditi u zivotu. Vasa sudbina je u rukama dvojice donova Covketa i Dodika. Oba ce dobiti sto zele do slijedecih izbora. Poslije vise nista nece vise biti vazno. Ostace samo oni nesposobni mladi i ovi stariji sto cekaju da ih smrt rastavi od rahatluka. Treca stana se ovdje jos i nesto pitala prvih 10 godina poslije rata i od tada drzavna kola krecu nizbrdo. Ovi sto nam masu sargarepom o EU, pogledajte im kucu puna neofasista, potencijalnih dictatora, puna izgubljenih migranta. Duboko podjeljenja i nikad u losijem ekonomskom stanju. Od Bosne upravo prave EU kako ona izgleda sada, hint pogotovo na ovo diktatori. Kako god vi guslali ovdje djeca su vam u raljama ovih besramnih ljudskih spodoba. Sretno vam...
-
kakabanja213
#17378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nema covjeka sa kojim se ti ne bi sastao ako Vucko pojaca suhi vrat i doda u sendvic majonezu a ne majonez.sumirprimus wrote: ↑23/01/2024 21:18 Ne bi se ni ja sastao sa komsicem, kakvi izabrani predstavnici takva i drzava, takva i sramota.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
Jordan1961
#17380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Klasicna ujdurma stovatelja UZP-a, sve uz sekundiranje domacih podrepasa.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 21:17Htio sam ti kopirati tekst odgovora Smita na pitanje o IZ, i sada taj navod nije u odg. Uopste nema rijeci prevara. Tri puta sam citao ...dudlov wrote: ↑23/01/2024 20:53nisam upratio. ima li kakav link? baš me zanima.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 20:45 Ne mogu vjerovati da si Smit priusti izbor Komsica nazvati prevarom.
Sramota.
Naravno da ni slova od te rijeci nigdje nema.
- vee-jay
#17381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ja navijao do Lende i bio uvjeren da je on ustvari true mastermind_BataZiv_0809 wrote: ↑23/01/2024 20:44 @dale cooper
Ma gledao sam i ja.
Ponedjeljak 60 minuta redovan sam bio.
Navijao sam za Komsica svim srcem![]()
How little did we know![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nagovori nam se frajko s visineTruba wrote: ↑23/01/2024 22:07al koja je ovo plejada šuplje i spinovahatemondays wrote: ↑23/01/2024 19:54 Lijepo je citati ovu vasu patnju , imate li ista drugo raditi u zivotu. Vasa sudbina je u rukama dvojice donova Covketa i Dodika. Oba ce dobiti sto zele do slijedecih izbora. Poslije vise nista nece vise biti vazno. Ostace samo oni nesposobni mladi i ovi stariji sto cekaju da ih smrt rastavi od rahatluka. Treca stana se ovdje jos i nesto pitala prvih 10 godina poslije rata i od tada drzavna kola krecu nizbrdo. Ovi sto nam masu sargarepom o EU, pogledajte im kucu puna neofasista, potencijalnih dictatora, puna izgubljenih migranta. Duboko podjeljenja i nikad u losijem ekonomskom stanju. Od Bosne upravo prave EU kako ona izgleda sada, hint pogotovo na ovo diktatori. Kako god vi guslali ovdje djeca su vam u raljama ovih besramnih ljudskih spodoba. Sretno vam...
- no_sekirli
#17383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja pripadam grupaciji kojoj je pun Q vise busanja u prsa da je ovo drzava i da nam je super ako imamo para za auto staro 15-20 godina, salamu od 5 maraka, i dizanje toplog obroka do zakonskog maksimuma da bi poslodavci platili manje poreza na platu. Cuj dolaze nam ljudi iz inostranstva, i to neki argumentpalermo wrote: ↑23/01/2024 21:43Kompromis vec postoji. Koji bi ti dodatni kompromis.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 @palermo
Odgovorno tvrdim da ova rahat patnja odgovara samo pripadnicima establismenta, ratnim profiterima, neobiznismenima, kriminalcima i slicnima. I takvi su protiv bilo kakvih promjena, odnosno jesu za promjene, ali da bi njima, tj.vama bilo bolje.
Nisi odgovorio u cemu je BiH napredovala u ovom stanju latentnih sranja? Ekonomija, sport, industrija, obrazovanje, tehnologija, cestogradnja, muzika, film?
Ako je ovo sta imamo sada, to sto ti kao deklarirani Bosnjak-podrzavas, i ako je ova drzava dobra za Bosnjake, onda svaka cast majstore. Ja smatram da nije.
Ja smatram da se treba mijenjati, pa taman ispalo i gore, makar cemo svi znati da je prije bilo bolje, i da i to novo treba mijenjati.
A to sto ti osjecas ovu drzavu kao svoju i jedinu, nemoj misliti da i onaj koji ne misli kao ti, da je isto tako ne osjeca svojom i jedinom. Ako si Bosnjak, ovo nije tvoja babovina koja ti je prepisana, kao sto nije ni nekog Hrvata ili Srbina. Tvoje ili moje je samo ono sto u ZK izvatku pise da je tvoje ili moje. Ni pedlja vise ni manje.
Kompromis se mora naci, i nesto se mora mijenjati, dogovorom ili nametanjem. Barem mi se cini da postoji takva vecina na politickoj sceni. A i u svijetu.
Ako je vecina za rahat patnju, neka ostane tako, mada, nece mi biti drago.
Drzava Bosna i Hercegovina, ovakva ili onakva je jedoni garant opstankq Bosnjaka.....ona moze biti bolja....manje bolja, gora, ali bez nje ne postoje Bosnjaci. Drzave koja ima elemenye i poluge drzave a nije samo prazna ljustura
U cemu je napredovala, pa zivimo, primamo platu, vozimo auta, idemo u inostranstco, dobili smo Oskara, dolaze ljudi iz inostrqnsyva da nas posjecuju....moze se otici i u inosyrqnstvo raditi ako ti se ovdje ne svidja, i to je ova drzava omogucila...
Negi, ne volim biti nepristojan, al ako sam ja dio , kako si me okarakterisao, establishmenta, kojoj ti grupaciji po svom misljenju pripadas.....necu nagadjati.
A to da mogu otici, ako mi se ne svidja, to ti je prica bezze totalno. Ovdje je vecina moje familije, ovdje su grobovi mojih roditelja, ne ide mi se nigdje, a i nemam potrebu. Na moju srecu ili pamet ili dobru konstalaciju zvijezda, imam nekakvu diplomu kao i supruga, radimo solidno placene poslove, ali ni meni nije dobro ako vecini ljudi oko mene nije dobro.
A nije dobro, nemoj me ubjedjivati da je dobro u drzavi. RS stavio minimalnu platu 900 KM i fale se na sva zvona. Hej 900 KM, a registracija auta od 1000 kubika dodje preko 400. U FBiH je minimalna plata jos manja. I s tim trebamo biti zadovoljni? Ti si zadovoljan? Aferim!
Pripadam i grupaciji kojoj je pun Q da ovu drzavu predstavljaju kriminalci poput Dodika, Covica i Bakira, koji su da postoji ova drzava u pravom smislu te rijeci trebali biti zatvoreni u samicama, a kljucevi od istih istopljeni u zenickoj zeljezari. Zivcira me cinjenica da ljudi i grupacije koji su se talili sa Covicem i Dodikom 20 i nesto godina sad odjednom govore da su oni neprijatelji drzave, a oni koji s njima pregovaraju da su jos gori neprijatelji od njih samih. Kako ih samo nije sramota, i njih i onih koji im drze stranu?
Trebamo korjenite promjene, ako ce Covicev prijedlog biti osniva razgovora o izmjeni IZ, onda neka pregovaraju i donesu to u roku koji su sami sebi postavili. Ili si ti za onaj mostarski dogovor Bakir-Dragan u onoj verziji IZ koji su dogovorili?
- 512MB
#17384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vasković kratko i u kost:
"Plenković je i izlobirao dolazak “Tima” (Rutte, Ursula) u BiH kako bi podržao zahtjeve Dragana Čovića za “virtuelnom izbornom jedinicom”, ali i pokušao da spasava najznačajnijeg agenta hrvatskih interesa u BiH - Milorada Dodika."
"Plenković je i izlobirao dolazak “Tima” (Rutte, Ursula) u BiH kako bi podržao zahtjeve Dragana Čovića za “virtuelnom izbornom jedinicom”, ali i pokušao da spasava najznačajnijeg agenta hrvatskih interesa u BiH - Milorada Dodika."
- Janjicar
#17385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ova izjava je samar svim ljudima koji su imalo vjerovali ovom kvazimodu da ce posteno fer i korektno uraditi za ovu drzavu.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 21:21Samo vjetar u leđa. Zamisli kada javno balvana kao sto je Mile pokusavas privuci na pravi put deklaracijom ...
- vee-jay
#17386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ko je dobio oskara?palermo wrote: ↑23/01/2024 21:43Kompromis vec postoji. Koji bi ti dodatni kompromis.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 @palermo
Odgovorno tvrdim da ova rahat patnja odgovara samo pripadnicima establismenta, ratnim profiterima, neobiznismenima, kriminalcima i slicnima. I takvi su protiv bilo kakvih promjena, odnosno jesu za promjene, ali da bi njima, tj.vama bilo bolje.
Nisi odgovorio u cemu je BiH napredovala u ovom stanju latentnih sranja? Ekonomija, sport, industrija, obrazovanje, tehnologija, cestogradnja, muzika, film?
Ako je ovo sta imamo sada, to sto ti kao deklarirani Bosnjak-podrzavas, i ako je ova drzava dobra za Bosnjake, onda svaka cast majstore. Ja smatram da nije.
Ja smatram da se treba mijenjati, pa taman ispalo i gore, makar cemo svi znati da je prije bilo bolje, i da i to novo treba mijenjati.
A to sto ti osjecas ovu drzavu kao svoju i jedinu, nemoj misliti da i onaj koji ne misli kao ti, da je isto tako ne osjeca svojom i jedinom. Ako si Bosnjak, ovo nije tvoja babovina koja ti je prepisana, kao sto nije ni nekog Hrvata ili Srbina. Tvoje ili moje je samo ono sto u ZK izvatku pise da je tvoje ili moje. Ni pedlja vise ni manje.
Kompromis se mora naci, i nesto se mora mijenjati, dogovorom ili nametanjem. Barem mi se cini da postoji takva vecina na politickoj sceni. A i u svijetu.
Drzava Bosna i Hercegovina, ovakva ili onakva je jedoni garant opstankq Bosnjaka.....ona moze biti bolja....manje bolja, gora, ali bez nje ne postoje Bosnjaci. Drzave koja ima elemenye i poluge drzave a nije samo prazna ljustura
U cemu je napredovala, pa zivimo, primamo platu, vozimo auta, idemo u inostranstco, dobili smo Oskara, dolaze ljudi iz inostrqnsyva da nas posjecuju....moze se otici i u inosyrqnstvo raditi ako ti se ovdje ne svidja, i to je ova drzava omogucila...
Negi, ne volim biti nepristojan, al ako sam ja dio , kako si me okarakterisao, establishmenta, kojoj ti grupaciji po svom misljenju pripadas.....necu nagadjati.
-
swanfilter
#17387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Intervju na Klixu sam citao 10 min prije upisa, zato moj gore komentar. Nakon sto kolega zatrazi link, idem jos jednom citati da mu kopiram dio koji sugerise na slucaj Komsic i odjednom nema tog djela odgovora ...Jordan1961 wrote: ↑23/01/2024 22:13Klasicna ujdurma stovatelja UZP-a, sve uz sekundiranje domacih podrepasa.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 21:17Htio sam ti kopirati tekst odgovora Smita na pitanje o IZ, i sada taj navod nije u odg. Uopste nema rijeci prevara. Tri puta sam citao ...
Naravno da ni slova od te rijeci nigdje nema.
-
palermo
#17388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mogao si to i krace napisati. De.dogovorite se da prihvatite Covketov prijedlog i da idemo naprijed.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 22:16Ja pripadam grupaciji kojoj je pun Q vise busanja u prsa da je ovo drzava i da nam je super ako imamo para za auto staro 15-20 godina, salamu od 5 maraka, i dizanje toplog obroka do zakonskog maksimuma da bi poslodavci platili manje poreza na platu. Cuj dolaze nam ljudi iz inostranstva, i to neki argumentpalermo wrote: ↑23/01/2024 21:43Kompromis vec postoji. Koji bi ti dodatni kompromis.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 @palermo
Negi, ne volim biti nepristojan, al ako sam ja dio , kako si me okarakterisao, establishmenta, kojoj ti grupaciji po svom misljenju pripadas.....necu nagadjati.![]()
A to da mogu otici, ako mi se ne svidja, to ti je prica bezze totalno. Ovdje je vecina moje familije, ovdje su grobovi mojih roditelja, ne ide mi se nigdje, a i nemam potrebu. Na moju srecu ili pamet ili dobru konstalaciju zvijezda, imam nekakvu diplomu kao i supruga, radimo solidno placene poslove, ali ni meni nije dobro ako vecini ljudi oko mene nije dobro.
A nije dobro, nemoj me ubjedjivati da je dobro u drzavi. RS stavio minimalnu platu 900 KM i fale se na sva zvona. Hej 900 KM, a registracija auta od 1000 kubika dodje preko 400. U FBiH je minimalna plata jos manja. I s tim trebamo biti zadovoljni? Ti si zadovoljan? Aferim!
Pripadam i grupaciji kojoj je pun Q da ovu drzavu predstavljaju kriminalci poput Dodika, Covica i Bakira, koji su da postoji ova drzava u pravom smislu te rijeci trebali biti zatvoreni u samicama, a kljucevi od istih istopljeni u zenickoj zeljezari. Zivcira me cinjenica da ljudi i grupacije koji su se talili sa Covicem i Dodikom 20 i nesto godina sad odjednom govore da su oni neprijatelji drzave, a oni koji s njima pregovaraju da su jos gori neprijatelji od njih samih. Kako ih samo nije sramota, i njih i onih koji im drze stranu?
Trebamo korjenite promjene, ako ce Covicev prijedlog biti osniva razgovora o izmjeni IZ, onda neka pregovaraju i donesu to u roku koji su sami sebi postavili. Ili si ti za onaj mostarski dogovor Bakir-Dragan u onoj verziji IZ koji su dogovorili?
Ovo ostalo,.naravno,.imas.pravo.na svoju procjenu
kvaliteta tvoga zivota kao i da sve ucinis da bi ti bilo bolje. U to ne bih ulazio.
-
swanfilter
#17389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Smit se blamira da je to nemoguce ...Janjicar wrote: ↑23/01/2024 22:21Ova izjava je samar svim ljudima koji su imalo vjerovali ovom kvazimodu da ce posteno fer i korektno uraditi za ovu drzavu.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 21:21Samo vjetar u leđa. Zamisli kada javno balvana kao sto je Mile pokusavas privuci na pravi put deklaracijom ...
-
palermo
#17390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Danis Tanovic. Ti zaboravio ?vee-jay wrote: ↑23/01/2024 22:22ko je dobio oskara?palermo wrote: ↑23/01/2024 21:43Kompromis vec postoji. Koji bi ti dodatni kompromis.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 @palermo
- hatemondays
#17391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sunce labudovo, ove godine ces vidjeti tzv. Europu u pravom svijetlu, izbori su tu. Sve vise diktatora i fasista i sve manje para. Bice veselo, spinovaces i ti kad ove kokuzne drzave (al i dalje korumpirane do bola) u EU pocinju ostajati bez grantova na koje su navikli. Ovo u ulasku u EU nase drzave necu komentarisati previse, svako iole zdravog razuma zna da od te suplje nema nista. U stvari moglo bi ali da se vecinsko stanovnistvo ne pita ni za sta bitno ( na tome se uveliko radi). Jos ako gospon Trump pobjedi a hoce e onda Europa kurava je tak podojila a jos ako ne do Bog Putko uz pomoc svog golden shower ahbaba krene po slijedeci kolac nemoj reci da nisam spinovao dovoljno. Uostalom ja i ne trazim da ti skines svoje ruzicaste naocare i uzivas u svom zivotu kao sto bi jedna davna reklama, prijeratna, "optimisti citaju Svijet". Radosno uzivaj u zagrljaju hobotnice sa dvije gore spomenute glave.Truba wrote: ↑23/01/2024 22:07al koja je ovo plejada šuplje i spinovahatemondays wrote: ↑23/01/2024 19:54 Lijepo je citati ovu vasu patnju , imate li ista drugo raditi u zivotu. Vasa sudbina je u rukama dvojice donova Covketa i Dodika. Oba ce dobiti sto zele do slijedecih izbora. Poslije vise nista nece vise biti vazno. Ostace samo oni nesposobni mladi i ovi stariji sto cekaju da ih smrt rastavi od rahatluka. Treca stana se ovdje jos i nesto pitala prvih 10 godina poslije rata i od tada drzavna kola krecu nizbrdo. Ovi sto nam masu sargarepom o EU, pogledajte im kucu puna neofasista, potencijalnih dictatora, puna izgubljenih migranta. Duboko podjeljenja i nikad u losijem ekonomskom stanju. Od Bosne upravo prave EU kako ona izgleda sada, hint pogotovo na ovo diktatori. Kako god vi guslali ovdje djeca su vam u raljama ovih besramnih ljudskih spodoba. Sretno vam...
-
kakabanja213
#17392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Da su iz ovi iz DF frajeri kao sto nisu, pa da sljedece izbore kao clana predsjednista iz reda hrvatskog naroda kandiduju nekoga tipa ovog Mesalica, pa da podignu igricu na visi nivo, onda bih i pomislio da ovoj drzavi neko misli dobro.
- Hajvan
#17393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ali pazi OVO
lopovi mu covic, dodik i bakir
a onda, ako je covicev prijedlog ok - daj da ga prihvatimo
ahahahahahah
kakve debilane i pilane
aahahahahahahahah
lopovi mu covic, dodik i bakir
a onda, ako je covicev prijedlog ok - daj da ga prihvatimo
ahahahahahah
kakve debilane i pilane
aahahahahahahahah
- Haris.ba
#17394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Hoce li morati kod notara Dodik ovjeriti izjavu?
Pa ovo da neko sjedne ko komediju da scenira, ne bi uspio ovu realnost nadmasiti.
Pa ovo da neko sjedne ko komediju da scenira, ne bi uspio ovu realnost nadmasiti.
- no_sekirli
#17395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja sta mislim, to sam i napisao, ne trebam tebe da mi objasnis sta sam ja mislio.Lug wrote: ↑23/01/2024 21:58Mislis, daj Dodiku i Covicu sta zele sad u ovim pregovorima, makar bili i losi po opstojnost drzave ili opstojnosti Bosnjaka kao politickog faktora, a zauzvrat Bosnje ce dobiti nesto u nekim buducim vremenima, pregovorima ili kako ti kazes mjenjat cemo opet. A ako tad Dodik i Covic ne budu htjeli, a nece, jer ce imati sve poluge moci od US do Predsjednistva, CIK-a itd, Pametan prijedlog nema sta.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 21:20 Ja smatram da se treba mijenjati, pa taman ispalo i gore, makar cemo svi znati da je prije bilo bolje, i da i to novo treba mijenjati.![]()
Po vasem narativu Bosnjaci trenutno imaju sve sta zele i sta bi trebali imati? Ni Bosnjaci ne mogu napredovati u ovoj trenutnoj kaljuzi, kako ne vidis to?
Pa zbog cega je onda SDA skinuta sa vlasti, imas li neko racionalno objasnjenje? Ako su vec Hrvati i Srbi zadovoljni sa svojim predstavnicima, tko je dao povjerenje Osmorki/Trojki da zajasi u vlast? I zbog cega?
I ako zajebu i ako budu gori nego SDA, naravno da i njih treba mijenjati, bez iznimke.
- no_sekirli
#17396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta je pjesnik htio reci?
Naravno, AKO je Covicev prijedlog OK, daj da ga prihvatimo.
Ima uvjet AKO.
Ja ne pregovaram, niti me se pita, niti krojim zakone. Da se mene pita, bilo sve puno radikalnije. Na tvoju zalost, ne pita se ni tebe, imaju izabrani ljudi koji pregovaraju i donose zakone. Tebe i mene se pita svake 2 godine kad zaokruzujemo.
- Haris.ba
#17397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Trojka je dobila povjerenje naroda jer je Sda katastrofalno radila.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 22:30 Pa zbog cega je onda SDA skinuta sa vlasti, imas li neko racionalno objasnjenje? Ako su vec Hrvati i Srbi zadovoljni sa svojim predstavnicima, tko je dao povjerenje Osmorki/Trojki da zajasi u vlast? I zbog cega?
Ali, u vlast su kao koalicioni parneri izabrani od strane Hdz jer ih je Sda izvarala oko izbornog zakona. Naravno, da pristanu na ono sto Sda nije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Koju matematiku je imao HDZ sa SDA da imaju 51 ruku?Haris.ba wrote: ↑23/01/2024 22:36Trojka je dobila povjerenje naroda jer je Sda katastrofalno radila.no_sekirli wrote: ↑23/01/2024 22:30 Pa zbog cega je onda SDA skinuta sa vlasti, imas li neko racionalno objasnjenje? Ako su vec Hrvati i Srbi zadovoljni sa svojim predstavnicima, tko je dao povjerenje Osmorki/Trojki da zajasi u vlast? I zbog cega?
Ali, u vlast su kao koalicioni parneri izabrani od strane Hdz jer ih je Sda izvarala oko izbornog zakona. Naravno, da pristanu na ono sto Sda nije.
- Hajvan
#17399 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ok, ako Je Adolfov prijedlog OK, ahajde da ga prihvatimono_sekirli wrote: ↑23/01/2024 22:35Sta je pjesnik htio reci?
Ima uvjet AKO.
Ja ne pregovaram, niti me se pita, niti krojim zakone. Da se mene pita, bilo sve puno radikalnije. Na tvoju zalost, ne pita se ni tebe, imaju izabrani ljudi koji pregovaraju i donose zakone. Tebe i mene se pita svake 2 godine kad zaokruzujemo.
ahahahahahahaha
nema veze sto je lopov
-
zigson
#17400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ti ko da zivis pod zemljom zadnjih 30 godina pa ne znas ko je covicno_sekirli wrote: ↑23/01/2024 22:35Sta je pjesnik htio reci?
Ima uvjet AKO.
Cuj ako, kao da postoji i mogucnost da on nesto normalno predlozi, sto je dobro za ovu zemlju..