Tvoja pronicljivost i dobro oko za politiku je inače veoma prepoznata na ovom forumu...
Samo gledaj
Tvoja pronicljivost i dobro oko za politiku je inače veoma prepoznata na ovom forumu...
Nositelj “evropskih vrijednosti” na djelu: Dragan Čović glasao protiv inicijative za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji

Sto se ljutis?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 14:57Tvoja pronicljivost i dobro oko za politiku je inače veoma prepoznata na ovom forumu...
Samo gledaj
Ma Dodika ovo i ne zanima nesto posebno ali sutnja Trojke je malo cudna.
nikad u životuBHCluster wrote: ↑23/01/2024 14:59Sto se ljutis?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 14:57Tvoja pronicljivost i dobro oko za politiku je inače veoma prepoznata na ovom forumu...
Samo gledaj
Strane su se dogovorile ocigledno, ali je US Embassy (God bless her) razje*ala igranku.DonieBrasco wrote: ↑23/01/2024 14:30 Da vas pitam iskreno, da li neko od vas zaista misli da ce se dogovoriti tri strane ne samo izborni, nego sve so treba do kraja februara - marata, i da cemo dobiti pristup pregovorima ?
Ja sam ranije iznio svoje misljenje, ne da nece nego ce haos biti, a onda ce Šmit da namente izborni zakon kako hoce Covic uz to sto ce prevariti sve ostale građane za tehnicki dio. Ovo ostalo mozda neke sitnice nametne i ostaje nam rahat patnja.
Eh, pa onda ni druge politike pored ovakvog Ustava neće dati "građansku" onako kako je štetoćina hoće. I možemo se tako vrtiti u krug do besvjesti.plavi_E wrote: ↑23/01/2024 14:17Da nece moci bez Komsica jasno je bilo. I naravno nemoras ni objasjavati na koju politiku mislis u cijem interesu Komsic radi. To sigurno nisu politike Covica i Dodika koji nas haman nisu uvukli u EU. Ali Komsic i ta politike ne daju.![]()
al najjace mi kad izvuku nesto iz 2018e i 2020e kao neki dokazLogin77777 wrote: ↑23/01/2024 15:09Komsina dijaspora svakom Hrvatu u BiH kaci da je HNS i ako isti to nije. Ludo drustvo…![]()

Ne, nije se promijenio, samo se je umirio. Opet polako izlaze KGBovci da brane majcicu Rusiju.tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2024 15:10
al najjace mi kad izvuku nesto iz 2018e i 2020e kao neki dokaz![]()
kao da se nije svijet promijenio 2022e
To se zove kontinuitet jedne politike, ali razumijem te ipak je kod tebe pamcenje kao u zlatne ribice.tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2024 15:10al najjace mi kad izvuku nesto iz 2018e i 2020e kao neki dokazLogin77777 wrote: ↑23/01/2024 15:09Komsina dijaspora svakom Hrvatu u BiH kaci da je HNS i ako isti to nije. Ludo drustvo…![]()
![]()
kao da se nije svijet promijenio 2022e
Ali Covic jeste HNS. Nikakvi debilno-kretenski komentari to ne mogu izmjeniti.Login77777 wrote: ↑23/01/2024 15:09Komsina dijaspora svakom Hrvatu u BiH kaci da je HNS i ako isti to nije. Ludo drustvo…SpoilerShow![]()
Tacno. Eto nas sutra u EU. Samo da ovu hegemoniju rijesimo pa makar protiv vlastitog Ustava..breuer wrote: ↑23/01/2024 12:41dostojanstvo u ovoj priči nema mjesta...bla bla, neće komšije, bla bla nećemo u EU...nećemo kao sluga Zagreba, pa makar...Jordan1961 wrote: ↑23/01/2024 12:39Haj' ti hegemonista u 1. osnovne, procitaj Ustav BiH, Clan V, presude US BiH na tu temu.tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2024 12:34
I sam ti si sa ovim napisao sami srz problema hegemonija jednog naroda nad drugim il kako da bosnjaci imaju svog korisnog hrvata, a kad to Dodik uradi sa onim svojim bosnjakom u skupštini ispadne drvlje i kamenje sa bosnjacke strane.
Prostudiraj malo apartheid i prijedloge HNS. Mozda u skontas o cemu se ovdje radi pa da se ne sramotis.
p.s. ja razumijem da neko mora sendvic zaraditi, ali valjda postoji neka granica ljudskog dostojanstva.
Kkkkkkkkkplavi_E wrote: ↑23/01/2024 14:34 Kretensko-debilno prosipanje suplje ne pomaze. Komsic je tu da onemoguci zagrebacki veto u presjednistvu BiH. Peljeski most je dokaz da BiH nece u skoro ili nikad u EU. Jer da je suprotno nebi bilo nikakve potrebe za tom mostom. Most je EU projekat oni su ga finansirali najvecim djelom. Taj projekat je toliko bio btan EU da su ga progurali i bez razgranicenja na moru izmedju BiH I HR. Sto je u suprotnosti sa principom vladavine prava na kojem pociva EU.
Razhebavanje igranke od strane Amera je bila iznenadjujuce brutalna za diplomatski jezik. Bili su brutalno jasni i nisu ostavili ni malo prostora za razna tumacenja izjave. zato i nema nikakvog kometara na americku izjavu. Ali neki ce reci Ameri budale. Upustaju se u mahalske svadje. Nek se ugledaju na Trojku koja pametno suti ne zeli da iko zna sta oni imaju reci na covicev zakon. To cuvaju kao veliku tajnu.Ozimician wrote: ↑23/01/2024 15:04Strane su se dogovorile ocigledno, ali je US Embassy (God bless her) razje*ala igranku.SpoilerShowDonieBrasco wrote: ↑23/01/2024 14:30 Da vas pitam iskreno, da li neko od vas zaista misli da ce se dogovoriti tri strane ne samo izborni, nego sve so treba do kraja februara - marata, i da cemo dobiti pristup pregovorima ?
Ja sam ranije iznio svoje misljenje, ne da nece nego ce haos biti, a onda ce Šmit da namente izborni zakon kako hoce Covic uz to sto ce prevariti sve ostale građane za tehnicki dio. Ovo ostalo mozda neke sitnice nametne i ostaje nam rahat patnja.
Sta nam veli sajber na ovaj razvoj dogadjaja ?
Ne radi se o Covicu nego o tome da svakom kacite da je HNS cim nesto kaze protiv SDF. Koliko znam, @JohnnyS je vise puta ponovio da nije nikada glas dao HDZu.plavi_E wrote: ↑23/01/2024 15:16Ali Covic jeste HNS. Nikakvi debilno-kretenski komentari to ne mogu izmjeniti.Login77777 wrote: ↑23/01/2024 15:09Komsina dijaspora svakom Hrvatu u BiH kaci da je HNS i ako isti to nije. Ludo drustvo…SpoilerShow![]()
Ja ne mogu iskreno da vjerujem da neko zaista misli ako se naguzimo Zagrebu da cemo u EU, ono realno. Usli smo u rat koji ako nismo mogli izbjeci mogli smo definitivno prolongirati do boljih dana i sa podsmjehom gledati kako gori Hrvatska, nismo, ostali smo doslijedni(ja se ne slazem s tom odlukom), onda su poslali svoje UZP Orke da uzmu dio Bosne, i preko toga se preslo, potpisali i pristali da budu vladajuca kasta u BiH, i eto ako rijesimo Komsica bit cemo good boy.Jordan1961 wrote: ↑23/01/2024 15:18
Tacno. Eto nas sutra u EU. Samo da ovu hegemoniju rijesimo pa makar protiv vlastitog Ustava..
E sada ce tebi to Smorovi lijepo objasniti. Nema sendvica dzabe.dr_Evil wrote: ↑23/01/2024 15:26Ja ne mogu iskreno da vjerujem da neko zaista misli ako se naguzimo Zagrebu da cemo u EU, ono realno. Usli smo u rat koji ako nismo mogli izbjeci mogli smo definitivno prolongirati do boljih dana i sa podsmjehom gledati kako gori Hrvatska, nismo, ostali smo doslijedni(ja se ne slazem s tom odlukom), onda su poslali svoje UZP Orke da uzmu dio Bosne, i preko toga se preslo, potpisali i pristali da budu vladajuca kasta u BiH, i eto ako rijesimo Komsica bit cemo good boy.Jordan1961 wrote: ↑23/01/2024 15:18
Tacno. Eto nas sutra u EU. Samo da ovu hegemoniju rijesimo pa makar protiv vlastitog Ustava..
Valjda presude Haaga nisu zvijezda vodilja EU o tome kakve namjere Plenky ima po BiH.
Potpisati IZ, ma moze, sutra je treci, prekosutra nezavisnost. A EU, znate kad cemo, samo da jos ovo.. sljedece 2 sedmice su kljucne.
Jedino dobro svega ovoga, ove PLenkijeve inicijative je sto je SDFA postala minorna stranka.
Neki forumasi guraju pricu da je eto ovo inat ko neko nesto ne da iz inata taj izborni. Nije to inat kolege forumasi, nego je historija vodilja, znamo kakve su namjere HNSa po pitanju BiH, i ta politika je konstanta, pa bila partner Rusija kao do sada, ili KGBovci unutar EU.
DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 15:10 stvarno skidam kapu Trojki što uspješno odolijevaju da ih se uvuče u prepucavanja i mahalaštine
to je jedino što SDA zna u životu, ovaj ignore je bolan
trojka da se oglasi, da umiri noorod
noorod:
![]()