Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PTC ponedeljkom u 9.
Ja gledam, malo je manje profesionalna od hrvatske verzije, pitanja su nesto laksa, ne mogu se bas ni snaci sa dinarima, ali moze proci.
odlican sime, ne znam koliko mu se isplatilo ovo i da pobjedi. samo 2 milje eura.
sad ce noviclan reci da je nastimano da daju malu lovu shimi da se ne vraca vise i da ne uzme vecu lovu drugi put. i izgleda tako.
karanana wrote: ↑17/01/2024 05:53
PTC ponedeljkom u 9.
Ja gledam, malo je manje profesionalna od hrvatske verzije, pitanja su nesto laksa, ne mogu se bas ni snaci sa dinarima, ali moze proci.
Fakat je manje profesionalna i nekako studio izgleda amaterski.
karanana wrote: ↑17/01/2024 18:56
odlican sime, ne znam koliko mu se isplatilo ovo i da pobjedi. samo 2 milje eura.
sad ce noviclan reci da je nastimano da daju malu lovu shimi da se ne vraca vise i da ne uzme vecu lovu drugi put. i izgleda tako.
100% vide i oni ko su klikeri, pusti ovoga opuhat ce nas iduci put...
oh gledo sam epizodu ali ne od pocetka pa nisam vidio in memoriam.
nisam znao da je tolika razlika izmedju snimanja i emitovanja na PTC-u. na hrt je u dan-dva ja mislim.
zakuhava se danas. juraj razvaljuje.
edit: pada juraj poprilicno lako na ploci. bubica je radila, ipak je nosio 19 tisuca.
oh gledo sam epizodu ali ne od pocetka pa nisam vidio in memoriam.
nisam znao da je tolika razlika izmedju snimanja i emitovanja na PTC-u. na hrt je u dan-dva ja mislim.
zakuhava se danas. juraj razvaljuje.
edit: pada juraj poprilicno lako na ploci. bubica je radila, ipak je nosio 19 tisuca.
ja čitam tekst pa mi nista nije jasno,da je emisija snimana prošlo ljeto a emitovana ako sam ja shvatio neki dan,malo prilično čudno,ako sam ja dopbro shvatio
pa nije ni meni jasno, ako su je snimili u junu, zasto cekanje do zime da je puste? dobro ima ljetni predah i repriziraju ali nije mi jasno da prave ovoliki razmak izmedju snimanja i pustanja. jos emisija ide samo jednom sedmicno. sta fali da snimaju jednu emisiju izmedju dva pustanja, imaju 6 dana da je snime. kako hrvati sve odrade u dan-dva.