Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasluzena pobjeda Reala...bolji su i na papiru i u praksi trenutno od Barse.
Veceras ih lagano potopili ali ne toliko svojom vrhunskom igrom,koliko losom Barse.
Ja sam i tipovao na Real,iako navijam za Barsu
Smanjiti ocekivanja ljudi...Barsa nije sto je nekada bila...ako se izbori LP to ce biti vrh vrhova...kao sto neko napisa,sada je jedini cilj prezivjeti a ne bankrotirati...pa za ljetni prelazni rok su potrosili 4-6 miliona eura na pojacanja
Jednotavno to je sada tako i bolje tesko da moze...igra je toplo-hladno,kao i rezultati.
Bezveze je kriviti nesto sudije,Real,ovog onog...ovdje sve neki "huligani" i ono...kriv sudija i nesto kontra Reala.
Meni to nikada nije islo u glavu to neko naklapanje poslije utakmice i spustanje realovcima i navijacima Barse
auspuhc wrote: ↑15/01/2024 01:36
Stvarno bi Pepu bio pravi izazov da se vrati sada u Barcelonu i poslozi ovo. Jeste da je liga daleko ispod EPL-a, ali to je ipak njegov klub.
Guardiola u klubu koji ne pliva u parama. Mislim da taj film nećemo gledati.
Eee djeco djeco, nasjedate na fore “napaljena komsinica je 200m od vas”.
Nisi ni pokusao naci izjavu da vidis je li tacna? Ja uopste nisam nasao nista slicno, sve sto sam procitao je da je rekao da je Real bio puno bolji i zasluzio pobjedu.
Zoooka wrote: ↑14/01/2024 21:40
dvije smiješne ekipe, jedina klasa Bellingham od svih igrača na terenu
Što volim ovo jeftino trolanje.
Pola prve postave Reala bi komotno ušetalo u bilo kojih prvih 11 u Europi.
Ali da, samo Bellingham, khm, naravno...
Sumnjam, ali čak i da se složim to ne znači da imaju puno klasa u ekipi već da je fudbal u ozbiljnom padu kada nema 10 klasa na svijetu, a rekao bih da je jedina u La Ligi Jude Bellingham.