Telemach BH
Moderator: Benq
- typeOnegative
#21251 Re: Telemach BH
Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
-
zdruzdjo
#21252 Re: Telemach BH
Da podjelim
Danas propusten poziv na mobitelu. Pogledam, nepoznat broj i pocinje sa 061.
Nazovem. javlja se automat. Dobili ste xy kompaniju operateri su zauzeti bla bla. Nisam cup dobro kako se zove kompanija.
Javlja se djevojka. Reko poziv sam imao pa da vidim sta je.
Jeste vi taj i taj? Jesam
E obzirom da vi na telemahu imate premium paket, mi jednom broju korisnika tog paketa dajemo pogodnost. Zelite li da vam umanjimo mjesecnu pretplatu za 15% narednih 12 mjeseci. Reko dobro sta ja trebam?
Pa da potvrdite. Ok i kakav je ugovor. Kaze na dvije godine. Ok hajde pricajte dalje. Podje mi djevojka nabrajati moje usluge koje ima. I sta imam od opreme. Kaze znate li koliko placate vasu pretplatu i uredjaje. Reko ne znam dok ne dodjem kuci i ne pogledam. Kaze, ok moram provjeriti sa kolegama pa cemo vam se javiti u narednih dan dva.
Ne bude mi mrsko i nazovem telemach. Objasnim da mi je sumnjivo da neko ima sve moje podatke iz telemach-a i da me zove za to a ne da me zovu iz telemach-a.
Vidim operaterki cudno skroz. Kaze imamo kompanije koje rade za nas neke stvari, ali to mi je skroz novo i nepoznato.
Reko meni je cudno da neko osim vas, zna sta ja imam kod vas, moje podatke, i da u vase ime nudi neki popust.
Vidim u glasu da je zadigla obrvu. Dadnem joj broj telefona sa kojeg su zvali. zena se zahvali i kaze javice se dok ispitaju malo.
Pa eto
Ako ko zna nesto ili je imao isti slucaj.....
Nazovem. javlja se automat. Dobili ste xy kompaniju operateri su zauzeti bla bla. Nisam cup dobro kako se zove kompanija.
E obzirom da vi na telemahu imate premium paket, mi jednom broju korisnika tog paketa dajemo pogodnost. Zelite li da vam umanjimo mjesecnu pretplatu za 15% narednih 12 mjeseci. Reko dobro sta ja trebam?
Pa da potvrdite. Ok i kakav je ugovor. Kaze na dvije godine. Ok hajde pricajte dalje. Podje mi djevojka nabrajati moje usluge koje ima. I sta imam od opreme. Kaze znate li koliko placate vasu pretplatu i uredjaje. Reko ne znam dok ne dodjem kuci i ne pogledam. Kaze, ok moram provjeriti sa kolegama pa cemo vam se javiti u narednih dan dva.
Ne bude mi mrsko i nazovem telemach. Objasnim da mi je sumnjivo da neko ima sve moje podatke iz telemach-a i da me zove za to a ne da me zovu iz telemach-a.
Vidim operaterki cudno skroz. Kaze imamo kompanije koje rade za nas neke stvari, ali to mi je skroz novo i nepoznato.
Reko meni je cudno da neko osim vas, zna sta ja imam kod vas, moje podatke, i da u vase ime nudi neki popust.
Vidim u glasu da je zadigla obrvu. Dadnem joj broj telefona sa kojeg su zvali. zena se zahvali i kaze javice se dok ispitaju malo.
Pa eto
- Telemach
#21253 Re: Telemach BH
Pozdrav @zdruzdjo,zdruzdjo wrote: ↑13/01/2024 00:49 Da podjelim
Pa eto
Poziv Vam je upućen od strane kolega iz eksternog kontakt centra. Kolege iz eksternog kontakt centra su zadužene za pozivanje Telemach korisnika kojima je Ugovor istekao, ili ističe kroz par mjeseci. Kolege imaju uvid u Vaše korisničke podatke, i posjeduju mogućnost prezentovanja benefita i pogodnosti za obnovu Ugovora, te pozivaju sa mobilnih brojeva telefona. Ukoliko ste zainteresovani za obnovu Ugovora uz benefite koje su Vam kolege prezentovale, budite slobodni da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
Becky7
#21254 Re: Telemach BH
zdruzdjo wrote: ↑13/01/2024 00:49 Da podjelim
Pa eto
Isto mi se jucer desilo ali ponuda je bila sa 89 KM na 81 KM mislim da je to stvarno smijesno s tim koliko dugo smo korisnici usluga od @Telemach i jos jedan upit za Telemach zasto dijelite kontakt telefone eksternim firmama jer zvala me kompanija neka za dugove (a nijedan dug nemam prema nikome) i usla sam u trag preko google da se radi o firmi kojoj vi dajete kontakt telefone sto je veoma sramotno i za svaku osudu.
- Telemach
#21255 Re: Telemach BH
Pozdrav @Becky7,Becky7 wrote: ↑13/01/2024 08:47 Isto mi se jucer desilo ali ponuda je bila sa 89 KM na 81 KM mislim da je to stvarno smijesno s tim koliko dugo smo korisnici usluga od @Telemach i jos jedan upit za Telemach zasto dijelite kontakt telefone eksternim firmama jer zvala me kompanija neka za dugove (a nijedan dug nemam prema nikome) i usla sam u trag preko google da se radi o firmi kojoj vi dajete kontakt telefone sto je veoma sramotno i za svaku osudu.
Kompanija Telemach dugovanja ustupa agenciji ODM Collections d.o.o. za korisnike koji su isključeni zbog neplaćanja i za korisnike koji nisu izvršili uplatu raskidne takse nakon raskida Ugovora. Agenciji ODM se ustupa isključivo iznos dugovanja korisnika, te lični podaci potrebni za naplatu dugovanja. Postoji mogućnost da je neki drugi korisnik koji je raskinuo Ugovor ili je trenutno isključen zbog neplaćenih računa sa Vašeg telefona pozivao Telemach kontakt centar, te je broj zabilježen u sistemu. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite kontakt broj telefona na koji su Vas kolege pozivale, kako bismo izvršili detaljne provjere i dostavili Vam povratne informacije. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
kakaljin
#21256 Re: Telemach BH
Ima kapacitet jer se davno trebala analogija ukinuti iz ponude, ali telemach je ne zeli ukinuti, jer ukidanjem analogije bi mogli unaprediti usluge drasticno gdje bi korisnici bili zadovoljniji.typeOnegative wrote: ↑12/01/2024 17:02 Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
- semsasuljakovic
#21257 Re: Telemach BH
A kako da ukine kad je narod zadrt i neće da se digitalizuje?kakaljin wrote: ↑13/01/2024 10:27Ima kapacitet jer se davno trebala analogija ukinuti iz ponude, ali telemach je ne zeli ukinuti, jer ukidanjem analogije bi mogli unaprediti usluge drasticno gdje bi korisnici bili zadovoljniji.typeOnegative wrote: ↑12/01/2024 17:02 Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
-
zdruzdjo
#21258 Re: Telemach BH
Samo maloTelemach wrote: ↑13/01/2024 08:01
Pozdrav @zdruzdjo,
Poziv Vam je upućen od strane kolega iz eksternog kontakt centra. Kolege iz eksternog kontakt centra su zadužene za pozivanje Telemach korisnika kojima je Ugovor istekao, ili ističe kroz par mjeseci. Kolege imaju uvid u Vaše korisničke podatke, i posjeduju mogućnost prezentovanja benefita i pogodnosti za obnovu Ugovora, te pozivaju sa mobilnih brojeva telefona. Ukoliko ste zainteresovani za obnovu Ugovora uz benefite koje su Vam kolege prezentovale, budite slobodni da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Poziv nije upucen iz EKSTERNOG CALL CENTRA nego iz neke kompanije. Kada sam okrenuo broj automat je rekao dobil ste KOMPANIJU XYZ(ne mogu se tacno sjetiti imena ker sam bio napolju i bilo mi je bučno pa nisam najbolje cuo).
Znaci vi ste moje podatke DALI( nekoj kompaniji. Sta je opis posla te kompanije, kakve su im tehnicke mogucnoati, ko je gazda, koliko su skloni ili ne nelegalnim stvarima, ja ne znam. Ali znam da ja NISAM SKLAPAO NIKAKAV UGOVOR SA NEKOM KOMPANIJOM, nego sa vama. VAMA SAM DAO SVOJE PODATKE. VAMA SAM DAO SVOJE POVJERENJE DA TE PODATKE NECETE DATI/PRODATI NEKOME NEGO IH CUVATI KAO STO I TREBATE.
Nesto se ne sjecam ni u ugovoru stavke gdje je se Spominje "neka kompanija".
Isto tako ko meni moze garantovati da ta kompanija nece nekome prodati moje podatke nekome. Zivimo u vrijeme kada su informacije o nekome vrijedna roba. A isto tako i u vrijeme kada kompanije propadaju, bankrotiraju, idu u stecaj.....i kao takve su u situaciji da rasprodaju svoje stvari. Da ne pricamo kradje identiteta. Sada neka kompanija ima pristup mom imenu i prezimenu, broju mobilnog telefona (koji je uzgred blokiran u telekomu iz informacija) mojoj adresi, broju licne karte, maticnom broju, user name u telemach-u, ip adresi....i ko zna cemu jos.
Iskreno, nisam bas SRETAN.
-
zdruzdjo
#21259 Re: Telemach BH
Evo bas to i napisah gore.Becky7 wrote: ↑13/01/2024 08:47
Isto mi se jucer desilo ali ponuda je bila sa 89 KM na 81 KM mislim da je to stvarno smijesno s tim koliko dugo smo korisnici usluga od @Telemach i jos jedan upit za Telemach zasto dijelite kontakt telefone eksternim firmama jer zvala me kompanija neka za dugove (a nijedan dug nemam prema nikome) i usla sam u trag preko google da se radi o firmi kojoj vi dajete kontakt telefone sto je veoma sramotno i za svaku osudu.
- Telemach
#21260 Re: Telemach BH
Pozdrav @zdruzdjo,zdruzdjo wrote: ↑13/01/2024 11:32 Samo malo
Poziv nije upucen iz EKSTERNOG CALL CENTRA nego iz neke kompanije. Kada sam okrenuo broj automat je rekao dobil ste KOMPANIJU XYZ(ne mogu se tacno sjetiti imena ker sam bio napolju i bilo mi je bučno pa nisam najbolje cuo).
Znaci vi ste moje podatke DALI( nekoj kompaniji. Sta je opis posla te kompanije, kakve su im tehnicke mogucnoati, ko je gazda, koliko su skloni ili ne nelegalnim stvarima, ja ne znam. Ali znam da ja NISAM SKLAPAO NIKAKAV UGOVOR SA NEKOM KOMPANIJOM, nego sa vama. VAMA SAM DAO SVOJE PODATKE. VAMA SAM DAO SVOJE POVJERENJE DA TE PODATKE NECETE DATI/PRODATI NEKOME NEGO IH CUVATI KAO STO I TREBATE.
Isto tako ko meni moze garantovati da ta kompanija nece nekome prodati moje podatke nekome. Zivimo u vrijeme kada su informacije o nekome vrijedna roba. A isto tako i u vrijeme kada kompanije propadaju, bankrotiraju, idu u stecaj.....i kao takve su u situaciji da rasprodaju svoje stvari. Da ne pricamo kradje identiteta. Sada neka kompanija ima pristup mom imenu i prezimenu, broju mobilnog telefona (koji je uzgred blokiran u telekomu iz informacija) mojoj adresi, broju licne karte, maticnom broju, user name u telemach-u, ip adresi....i ko zna cemu jos.
Hvala Vam na dostavljenim povratnim informacijama. Zamolit ćemo Vas da Vaš upit dostavite na našu službenu e-mail adresu: [email protected]. Kolege će Vam pružiti odgovore na Vaše upite u što kraćem roku. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- semsasuljakovic
#21261 Re: Telemach BH
Jesi li sretan kad prijaviš kvar pa ti dođe serviser kojeg je Telemach "zakupio" da odrađuje servise, ili mu kažeš: Ti nisi Telemach, nećeš mi ništa popravljati.zdruzdjo wrote: ↑13/01/2024 11:32Samo maloTelemach wrote: ↑13/01/2024 08:01
Pozdrav @zdruzdjo,
- typeOnegative
#21262 Re: Telemach BH
kakaljin wrote: ↑13/01/2024 10:27Ima kapacitet jer se davno trebala analogija ukinuti iz ponude, ali telemach je ne zeli ukinuti, jer ukidanjem analogije bi mogli unaprediti usluge drasticno gdje bi korisnici bili zadovoljniji.typeOnegative wrote: ↑12/01/2024 17:02 Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
Ma jasta , sto posto je to razlog. Telemach je dio međunarodne urote protiv vas sa d3 risiverima, sve samo da ne bi imali isto kao ostali
-
kakaljin
#21263 Re: Telemach BH
Onda neka gleda na riblju kost, zasto bi se napradak u svemu sprecavao radi pojedinih koji ne zele napredak.semsasuljakovic wrote: ↑13/01/2024 11:31A kako da ukine kad je narod zadrt i neće da se digitalizuje?kakaljin wrote: ↑13/01/2024 10:27Ima kapacitet jer se davno trebala analogija ukinuti iz ponude, ali telemach je ne zeli ukinuti, jer ukidanjem analogije bi mogli unaprediti usluge drasticno gdje bi korisnici bili zadovoljniji.typeOnegative wrote: ↑12/01/2024 17:02 Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
-
kakaljin
#21264 Re: Telemach BH
AKo placam istu cijenu hocu da imam istu ponudu. DA ne placam istu cijenu onda bi bilo oktypeOnegative wrote: ↑13/01/2024 12:49kakaljin wrote: ↑13/01/2024 10:27Ima kapacitet jer se davno trebala analogija ukinuti iz ponude, ali telemach je ne zeli ukinuti, jer ukidanjem analogije bi mogli unaprediti usluge drasticno gdje bi korisnici bili zadovoljniji.typeOnegative wrote: ↑12/01/2024 17:02 Više puta objašnjeno i sazvakana priča odavno, D3 nema kapacitet za to , ko želi sve kao na eon dosad bi veoma dobro trebao da zna šta mu je za činiti ...
Ma jasta , sto posto je to razlog. Telemach je dio međunarodne urote protiv vas sa d3 risiverima, sve samo da ne bi imali isto kao ostali![]()
- Haris033
#21265 Re: Telemach BH
Još jednom HVALA Telemach-u što postoje!
Primjer su profesionalnog i dobrog poslovanja, podrška prema korisnicima vrh!
Ne bi bilo loše da se BH Telecom, EroNet i M-Tel malo ugledaju na njih
Primjer su profesionalnog i dobrog poslovanja, podrška prema korisnicima vrh!
Ne bi bilo loše da se BH Telecom, EroNet i M-Tel malo ugledaju na njih
- Telemach
#21266 Re: Telemach BH
Pozdrav @kakaljin,
Trenutno ne raspolažemo potrebnim kapacitetima za uvrštavanje dodatnih TV kanala putem D3 platforme. Dodatna 22 PINK kanala, te kanale Shift TV HD i Al Jazeera Arabic HD možete pratiti putem EON Smart i EON Multiscreen aplikacija. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
#21267 Re: Telemach BH
Pozdrav @Haris033,
Nema na čemu. Drago nam je da ste zadovoljni uslugama, servisima i podrškom koju pružamo našim korisnicima. Hvala Vam na ukazanom povjerenju i saradnji na ovaj način.
-
kakaljin
#21268 Re: Telemach BH
Ukidanjem Veoma zastarjele tehnologije analognih kanal ce te dobiti te kapacitete potrebne za izjednjacavanje D3 i EON ponude i povecanja brzina uplouda za internet.Telemach wrote: ↑13/01/2024 13:26Pozdrav @kakaljin,
Trenutno ne raspolažemo potrebnim kapacitetima za uvrštavanje dodatnih TV kanala putem D3 platforme. Dodatna 22 PINK kanala, te kanale Shift TV HD i Al Jazeera Arabic HD možete pratiti putem EON Smart i EON Multiscreen aplikacija. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Sto mozete veoma lako rjesiti.
Ili napravite razliku u cijena kod paketa D3 i EON jer trenutno nisu isti i ne vrijede isti iznos pretplate. Dok ne izjednacite ponudu.
- Telemach
#21269 Re: Telemach BH
Pozdrav @kakaljin,kakaljin wrote: ↑13/01/2024 13:45 Ukidanjem Veoma zastarjele tehnologije analognih kanal ce te dobiti te kapacitete potrebne za izjednjacavanje D3 i EON ponude i povecanja brzina uplouda za internet.
Sto mozete veoma lako rjesiti.
Ili napravite razliku u cijena kod paketa D3 i EON jer trenutno nisu isti i ne vrijede isti iznos pretplate. Dok ne izjednacite ponudu.
Hvala Vam na dostavljenim prijedlozima. Iste ćemo proslijediti kolegama koji su zaduženi za kreiranje i unaprijeđenje programske ponude, usluga i paketa. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- Benq
#21270 Re: Telemach BH
Na sajtu je jasno oznaceno koji kanali su u D3, a koji na EON-u:
D3: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... hema-9.pdf
EON: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... ema-10.pdf
Isto kao sto kod tvog operatera pise da ce neko imati 10 a neko 100Mb, a svi isto placaju.
-
kakaljin
#21271 Re: Telemach BH
Kojeg mojeg opratera. Budu precizniji. Telemach je moj operater i koristim njihove usluge. To ce ti i @Telemach potvrditi ako ne znas.Benq wrote: ↑13/01/2024 13:56Na sajtu je jasno oznaceno koji kanali su u D3, a koji na EON-u:
D3: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... hema-9.pdf
EON: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... ema-10.pdf
Isto kao sto kod tvog operatera pise da ce neko imati 10 a neko 100Mb, a svi isto placaju.
Neka se svako bori za svoj novac i neka trazi umanjenje racuna za razlicitu uslugu a ista cijena. Ja sam uvijek govorio da to nije u redu da se placa ista cijena a razlicita usluga, neka se naprave razliciti paketi kod svakoga i da svako placa ono sto ima a ne da placa sto nema. To je svakome zagarantovano pravo da se bori za sebe. I da se svi vise bore za svoja prava svaki oprater bi prije reagovao na trazenje nego sto sada rade. Zato pusti neka se svako bori za svoja prava koja su mu zagarantovana.
- Benq
#21272 Re: Telemach BH
Tvog Telecom-a kojeg branis zivotom na njihovoj temi kad se neko pobuni da nema brzinu koju placakakaljin wrote: ↑13/01/2024 14:05 Kojeg mojeg opratera. Budu precizniji. Telemach je moj oprater i koristim njihove usluge. To ce ti i @Telemach potvrditi ako ne znas.
Neka se svako bori za svoj novac i neka trazi umanjenje racuna za razlicitu uslugu a ista cijena. Ja sam uvijek govorio da to nije u redu da se placa ista cijena a razlita usluga. To je svakome zagarantovano pravo da se bori za sebe. I da se svi vise bore za svoja prava svaki oprater bi prije reagovao na trazenje nego sto sada rade. Zato pusti neka se svako bori za svoja prava koja su mu zagarantovana.
Nemas se sta boriti, na sajtu je oznaceno sta dobijes kao korisnik D3 resivera, a sta kao korisnik EON box-a i EON aplikacija, tako da se ta tema nece dalje nastaviti sigurno. Druga stvar bi bila da oni nisu naveli gdje koja programska shema pripada, eh onda ih zasipajte postovima, a ovako, nemas prava da spamas temu sa necim sto je jasno napisano i na sajtu. Ja se vodim samo onim sto pise, ne onim sto ja smatram da treba biti.
-
kakaljin
#21273 Re: Telemach BH
Svima govorim da se zali ako nema brzinu koju placa i ako je mu oprater ne moze ispuniti uslugu iz paketa neka je ukine i predje kod drugoga.Benq wrote: ↑13/01/2024 14:11Tvog Telecom-a kojeg branis zivotom na njihovoj temi kad se neko pobuni da nema brzinu koju placakakaljin wrote: ↑13/01/2024 14:05 Kojeg mojeg opratera. Budu precizniji. Telemach je moj oprater i koristim njihove usluge. To ce ti i @Telemach potvrditi ako ne znas.
Neka se svako bori za svoj novac i neka trazi umanjenje racuna za razlicitu uslugu a ista cijena. Ja sam uvijek govorio da to nije u redu da se placa ista cijena a razlita usluga. To je svakome zagarantovano pravo da se bori za sebe. I da se svi vise bore za svoja prava svaki oprater bi prije reagovao na trazenje nego sto sada rade. Zato pusti neka se svako bori za svoja prava koja su mu zagarantovana.![]()
Nemas se sta boriti, na sajtu je oznaceno sta dobijes kao korisnik D3 resivera, a sta kao korisnik EON box-a i EON aplikacija, tako da se ta tema nece dalje nastaviti sigurno. Druga stvar bi bila da oni nisu naveli gdje koja programska shema pripada, eh onda ih zasipajte postovima, a ovako, nemas prava da spamas temu sa necim sto je jasno napisano i na sajtu. Ja se vodim samo onim sto pise, ne onim sto ja smatram da treba biti.
-
zdruzdjo
#21274 Re: Telemach BH
Jesam jer mi dodje covjek na vrata koji me prije toga nazove i nakon toga dodje na vrata i predstavi se. I ja znam u sta on ima uvid o meni. Eto prije par dana su mi dolazili monteri da zamjene prijemnik. Ja cak imam i njegovu sliku jer mi je kuca pokrivena video nadzorom. Imam registarski broj auta koje mi se parkiralo u dvoriste. i broj telefona sa kojeg me zvao. Znaci znam nesto.semsasuljakovic wrote: ↑13/01/2024 11:59
Jesi li sretan kad prijaviš kvar pa ti dođe serviser kojeg je Telemach "zakupio" da odrađuje servise, ili mu kažeš: Ti nisi Telemach, nećeš mi ništa popravljati.
Od ove kompanije ja samo znam neko "ime" i broj mobilnog telefona. Koji uzgred budi receno danas cak nije ni dostupan jer sam ga okrenuo da bih za potrebe ovog teksta mogao napisati ime. A oni o meni ocigledno znaju dosta.
Ono o cemu pricam je da je ovdje na djelu slaba zastita mojih licnih podataka. ja sam svoje povjerenje poklonio telemach-u. to sto telemach vjeruje tome nekome ????? ja sa tim nemam nista. Valjda bi bilo profesionalno da je neko na neki nacin obavjestio/pitao mene kao korisnika o davanju mojih podataka trecoj strani.
- semsasuljakovic
#21275 Re: Telemach BH
Telemach s tom firmom ima ugovor u povjerljivosti podataka, nemaš se zbog čega sekirati.zdruzdjo wrote: ↑13/01/2024 15:13Jesam jer mi dodje covjek na vrata koji me prije toga nazove i nakon toga dodje na vrata i predstavi se. I ja znam u sta on ima uvid o meni. Eto prije par dana su mi dolazili monteri da zamjene prijemnik. Ja cak imam i njegovu sliku jer mi je kuca pokrivena video nadzorom. Imam registarski broj auta koje mi se parkiralo u dvoriste. i broj telefona sa kojeg me zvao. Znaci znam nesto.semsasuljakovic wrote: ↑13/01/2024 11:59
Jesi li sretan kad prijaviš kvar pa ti dođe serviser kojeg je Telemach "zakupio" da odrađuje servise, ili mu kažeš: Ti nisi Telemach, nećeš mi ništa popravljati.
Od ove kompanije ja samo znam neko "ime" i broj mobilnog telefona. Koji uzgred budi receno danas cak nije ni dostupan jer sam ga okrenuo da bih za potrebe ovog teksta mogao napisati ime. A oni o meni ocigledno znaju dosta.
Ono o cemu pricam je da je ovdje na djelu slaba zastita mojih licnih podataka. ja sam svoje povjerenje poklonio telemach-u. to sto telemach vjeruje tome nekome ????? ja sa tim nemam nista. Valjda bi bilo profesionalno da je neko na neki nacin obavjestio/pitao mene kao korisnika o davanju mojih podataka trecoj strani.