88sumirprimus wrote: ↑25/12/2023 16:27 cc, niste vi ti koji cete dijeliti jevreje na izraelce, cioniste i vama prihvatljive jevreje, kada cete to shvatiti?
foe lista apdejtovana. za ovaj hejterski antisemitizam nema kompromisa.
Izrael je opet pocinio zlocin!
-
zeljeznicar1921
#46276 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
-
BiBi911
#46277 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nije fazon politike nije lijepo vidjet našu zastavu medju tim teroristickim.
Mi smo se posteno borili I zahebali su nas na kraju... Hamas je pobio civila kao I tvoji servi iz pc.
Niko pod zastavom Bosne nije ubijaju civile I jos se hvalio time.
- Optimus09
#46278 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja na jevreje gledam kao i na muslimane,ili si dobar ili los.
Radije cu biti i drustvu dobrih jevreja nego papaka muslimana.
Suplja koja se trenutno baca je da su ljudi koji ne podrzavaju sta Izrael radi su automatski protiv jevreja.To je narativ koji im nece uspjeti.
-
mirza_15
#46279 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kralju, promašio si čitavu loptu. Pored toga, Četnici su pobili blizu 40.000 civila. Izrael je blizu za samo 2 mjeseca. Hamas nije. U napadu Hamasa je ubijeno oko 700 civila, a dio od tih 700 je pobio IDF. Razlika između četnika i IDF-a je što to IDF radi daleko brže od četnika koji su presuđeni za genocid.
A što se tiče terorista, najveći terorista i genocidaš trenutno je Izrael. Najveći zlotvori 21. vijeka. Zastava s ljiljanima taman pristaje uz Palestinsku.
-
splinter
#46280 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vjerovatno Stachybotrys chartarum ili neki Aspergillus. Barem mislim sudeći po simptomima i obzirom da je smrt nastupila nakon 2 sedmice bezuspješnog tretmanaglockov kolac wrote: ↑26/12/2023 15:23Jesu to IOF-ovci u Banoviće otišli?! Vidim ja mirno ovdje...Bosanski_kralj wrote: ↑26/12/2023 13:03Koji si od one dvojice banovanih?konami666 wrote: ↑26/12/2023 11:02 Nevjerovatno da se u BH medijima izjednačavaju Palestinci sa hamasovim teroristima. Jutros članak kako palestinski borac je nešto uradio a ono hamasov terorista. Da li to znaci da je BH društvo počelo otvoreno pružati podršku Hamasu? Nikad neće Bosna ući u EU sa takvim razmišljanjem, čak staviše, može samo gore postati za običnog BH čovjeka život u Bosni. Zato se svi pametni iseljavaju. Da EU zavrne pipu pocrkali bi svi od gladi.
General ili sumir?
Nego, eno klix piše neka ih gljiva izjede u Gazi.
Ne znaju ni njihovi doktori još tačno šta je ili neće da objave.
Kukaju i nariču na sve stane.
Toga u ratu uvijek ima, ali ovi su inako peksini koji imaju nizak nivo opće higijene.
No s druge strane nivo ludila i paranoje koji je zahvatio cioniste samo raste, pa tako ni manje ni više nego Jerusalem post u svom članku na ovu vijest piše i ovo :
"IDF će ispitati jesu li infekcije potjecale u Hamasovim tunelima
Izraelsko društvo za zarazne bolesti navodno će sljedećeg tjedna održati hitan razgovor s epidemiološkim stručnjacima iz IDF-a i Ministarstva zdravstva nakon nedavnog trenda uočenog da su vojnici zaraženi bolestima tijekom borbi u Gazi.
Prema izvješću, razgovori će uključivati ispitivanja jesu li nedavne infekcije, dosad nepoznate izraelskoj vojsci, potjecale u Hamasovim tunelima terora."
https://m.jpost.com/israel-hamas-war/article-779534
Dame i gospodo i za ovo su ima krivi Hamasovi tuneli.
Nevjerovatno. Gebels je utučen i poražen.
-
geoxx
#46281 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovi ko da Sibir osvajaju pa svako malo prosiruju operacije.
Kakve budale.
Kakve budale.
-
konami666
#46282 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne govorimo o ljudskosti i meni je zao civila. Govorimo o politici. Politika nije jednako ljudskost. U politici moraš biti pametanOptimus09 wrote: ↑26/12/2023 17:48Ti ako nemas ljudskosti i svejedno ti je prelaziti preko kostiju djece da bi tebi bilo dobro,ne znaci da je i ostalim.konami666 wrote: ↑26/12/2023 17:10 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/veli ... /231226141
Samo kopaju rupu Bosancima. Sutra kad dodje EU i USA i samo uvedu treći entitet ili možda odcijepe RS i Hrvatski entitet a Bosancima samo ostave enklavu onda će se svi pitati “a sto to”.
Biti na strani pravde pa makar bio jedini.
Ako vec spominjes treci entitet on vec postoji,samo ne na papiru.
-
sitni svercer
#46283 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
umjetnik i lijepa stasa i lijepa glasa nek je sram hamasa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46284 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
sve isto mislimjazzer wrote: ↑26/12/2023 17:55 Do ovog rata sa Hanasom ja sam mislio da je IDF neka super vojska, milijarde dolara americkih poreznih obveznika je ulupano u nju, plus sav domaci i bjelosvjetski novac. Mislio sam da svaki njihov vojnik ima 9 života, da vidi kroz zid debeo 9 metara i može da ne jede 9 mjeseci sve vrijeme ratujući.
Sada vidim da su to obicni kurvini sinovi čiji je najveći domet rokati iz tenka i artiljerije po neduznim zenama i djecom. Ratnici kojima prilaze do tenka i na isti postavljaju eksploziv. Smijurija od vojske. Uprkos 10000 tona dodatnog oruzja koje su im Ameri dali nakon 07.10.
Vjerujem da ce i ova agresija pokazati da je to vojska bijednika, kukavica koja bi u borbi sa iole ozbiljnom vojskom bila potucena do nogu.
manekeni
ja sam mislio mjesec...ali ja nisam isao vojnu skolu ja to sve ofrlje
ko oni ljubitelji al nusre u siriji 2011 kad je palo predgradje damaska pada asad za 14 dana ono 14 godina poslije nikad jači
uglavnom nije isto borit se protiv vojski i protiv gerlilaca
takodjer onaj sto im je prisao tenku da je poginuo uracunat bi bio u civilne žrtve jer nema uniformu
a to što nema unuformu je također za proučavanje za kakvog suda... kad bude zarobljen zbog nepostojanja uniforme bumo vidjeli kakvu će kaznu dobiti
ako preživi
na kraju se može samo ponoviti da je ostala jedna jedina voska a to je USA
sve ostalo je talašika
također mislim da i kinu treba sjebati ako bude sjedila na dvije stolice predugo sjede i gledaju svoja posla a sisaju sve redom
- alijagoro
#46285 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dobra rima
- alijagoro
#46286 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hamas ko nindza kornjace,izlete iz tunela,naprave dar,mar i onda odu nazad u tunele po komad pice.
- Truba
#46287 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ma pripremali su se za ovo od 2007
ukopavali betonirali pravili rovove
jedini zivotni cilj nanijeti sto vise stete izraelu
sjećam se kad je izrael htio blolkirati dolazak cementa jer sluzi za tunele
digle su se medjunrodne humanitarne organizacije
ukopavali betonirali pravili rovove
jedini zivotni cilj nanijeti sto vise stete izraelu
sjećam se kad je izrael htio blolkirati dolazak cementa jer sluzi za tunele
digle su se medjunrodne humanitarne organizacije
- Grean
#46288 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja mislim da nisu isprepadani vec prizeljkuju taj scenario
Usput, sramota samo jedna bh zastava od tolikog NY. Ali ovaj je u prvom redu, on jedan vrijedi za deset.
-
splinter
#46289 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Starija žena kršćanka ubijena u Gazi tako što je pregažena tenkom, prilikom čega joj je tijelo bukvalno raskomadano. Njen jedini grijeh i razlog za brutalno ubojstvo je taj što je bila kršćanka.
- Charuga
- Globalni moderator
#46290 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tema su desavanja u Izraelu i Palestini!
- Charuga
- Globalni moderator
- Charuga
- Globalni moderator
-
preludezalude
#46293 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Krscani jos nisu shvatili da ovo nije rat protiv Hamasa vec protiv nezidova. Ali polako, nadoci ce EU i Biden da sta je Izrael i sta im je cilj.
-
swanfilter
#46294 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kao da Bidena, Cionistu po uvjerenju treba uciti o cemu je ovdje rijec.preludezalude wrote: ↑26/12/2023 22:07 Krscani jos nisu shvatili da ovo nije rat protiv Hamasa vec protiv nezidova. Ali polako, nadoci ce EU i Biden da sta je Izrael i sta im je cilj.
Europske elite ne zanima jer se jos uvijek peru od ljage Holokausta. Njima je vazno da nije u njihovom dvoristu.
A osuda Izraela zbog arapskih para nije potrebna jer su ti isti Arapi poltroni kojima je status vazniji od vjere, a ne tamo nekakvi Palestinci da ih koce.
Dok se na Izrael mora pripaziti jer sutra svasta nesto moze da te snađe ...
- Bosanski_kralj
#46295 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Istog sam mišljenja.jazzer wrote: ↑26/12/2023 17:55 Do ovog rata sa Hanasom ja sam mislio da je IDF neka super vojska, milijarde dolara americkih poreznih obveznika je ulupano u nju, plus sav domaci i bjelosvjetski novac. Mislio sam da svaki njihov vojnik ima 9 života, da vidi kroz zid debeo 9 metara i može da ne jede 9 mjeseci sve vrijeme ratujući.
Sada vidim da su to obicni kurvini sinovi čiji je najveći domet rokati iz tenka i artiljerije po neduznim zenama i djecom. Ratnici kojima prilaze do tenka i na isti postavljaju eksploziv. Smijurija od vojske. Uprkos 10000 tona dodatnog oruzja koje su im Ameri dali nakon 07.10.
Vjerujem da ce i ova agresija pokazati da je to vojska bijednika, kukavica koja bi u borbi sa iole ozbiljnom vojskom bila potucena do nogu.
I nekako mi idf vojnici djeluju prenatrpani opremom, ne mogu hodati kako treba, kamo li šta drugo raditi.
Šta je cilj onolike opreme, pogotovo kad se zna da logistika u ovom ratu njima nije problem?
- Optimus09
#46296 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovo su turisti vojnici,ne profesionalci.
Dodjes iz USA,mislis samo ces se setkati koji selfi napraviti i da ce se sve rjesavati iz zraka.
USA im je sve dala,ali muda ne moze.
Dodjes iz USA,mislis samo ces se setkati koji selfi napraviti i da ce se sve rjesavati iz zraka.
USA im je sve dala,ali muda ne moze.
- Truba
#46297 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zasto zrtve razdvajate po vjerskoj pripadnosti
Kakva je to suplja sto se pokusava postici?
I krscanin je poginuo u idf
Sta to porucuje?
Nista
Kakva je to suplja sto se pokusava postici?
I krscanin je poginuo u idf
Sta to porucuje?
Nista
- Bosanski_kralj
#46298 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Evangelisti koji podržavaju Izrael, ne rade to iz ljubavi već iz uvjerenja da je Izrael potreban radi pokabe Antikrista koji ksda dode će sve jevre prevesti u kršćanstvo.swanfilter wrote: ↑26/12/2023 22:16Kao da Bidena, Cionistu po uvjerenju treba uciti o cemu je ovdje rijec.preludezalude wrote: ↑26/12/2023 22:07 Krscani jos nisu shvatili da ovo nije rat protiv Hamasa vec protiv nezidova. Ali polako, nadoci ce EU i Biden da sta je Izrael i sta im je cilj.
Europske elite ne zanima jer se jos uvijek peru od ljage Holokausta. Njima je vazno da nije u njihovom dvoristu.
A osuda Izraela zbog arapskih para nije potrebna jer su ti isti Arapi poltroni kojima je status vazniji od vjere, a ne tamo nekakvi Palestinci da ih koce.
A ni jevreji ne vole kršćane, pa ni evangeliste, smatraju ih nižom rasom, ali znaju da bez njih ne bi opstali na ovakav način kako to sad rade
-
swanfilter
#46299 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Svi su Goyimi sa ciljem da sluze. I nisu vrijedni kera. Kratko i jasno po pitanju njihovog poimanja ostalog svijeta.Bosanski_kralj wrote: ↑26/12/2023 22:40Evangelisti koji podržavaju Izrael, ne rade to iz ljubavi već iz uvjerenja da je Izrael potreban radi pokabe Antikrista koji ksda dode će sve jevre prevesti u kršćanstvo.swanfilter wrote: ↑26/12/2023 22:16Kao da Bidena, Cionistu po uvjerenju treba uciti o cemu je ovdje rijec.preludezalude wrote: ↑26/12/2023 22:07 Krscani jos nisu shvatili da ovo nije rat protiv Hamasa vec protiv nezidova. Ali polako, nadoci ce EU i Biden da sta je Izrael i sta im je cilj.
A ni jevreji ne vole kršćane, pa ni evangeliste, smatraju ih nižom rasom, ali znaju da bez njih ne bi opstali na ovakav način kako to sad rade
- Bosanski_kralj
#46300 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pokušava ti se pokazati očito, a to je da IDFu nije cilj eliminscija Hamasa nego eliminacija Palestinscs, ma kojoj religiji pripadali?
Nego šta tebi poručuje kada neko bagerom pregazi, satare, masakrira ženu ili kada je snajperom ubije? Dakle, ne radi se o ubistivma bombom iz aviona, pa se vadiš na kolateralu, već o ubistvima kada ubica tačno vidi koga ubija?