Pa ne znam bas da li su sve uprave bile lose.....ponovit cu da je uprava sa Misimovicem bila na dobrom tragu da napravi jednu dobru profitabilnu firmu ali naravno to ne moze preko noci. Ne mogu nigdje i ni u jednom ozbiljnijem klubu tribine da kroje politiku kluba i zato u svim ozbiljnim klubovima navijacima je dozvoljen pristup samo tribinama i tu se sve zavrsava. Da je samo Neno Starovlah pa hajde ali ovaj klub je izrodio bukadar vrhunskih igraca koji bi sasvim sigurno bili spremni pomoci klubu i u cestvovati u radu ali ne moze da ih zapadne od slinih SDA i ostalih stranackih slina. Mozda ce ovo sa arapima na kraju ispasti dobro ne znam jer sasvim sigurno ne bi jedan veliki Juventus uradio istu stvar ali ono sto je sada najvaznije je sacuvati premijerligaski status a to sa ovom ekipom mislim da je i te kako moguce samo kako sam napisao ili su bezobrazni pa radi necega bojkotuju ili su bas totalno nespremni. Ima nekakvih prica o zajebancijama sa platama ali dobro mahala uvijek voli da rezira.teskeredzic_22 wrote: ↑17/12/2023 11:06@hrasno38
Ovo stanje je vrhunac svih pogrešnih poteza svih uprava od 1996 do danas , svima nam je to jasno , nažalost.
Amar apsolutno nosi dio odgovornosti.
Ali on je bivši igrač i najtrofejniji klupski trener svih vremena - dakle klupska legenda.
Baš kao i Mulalić , u manjoj mjeri s obzirom na individualni značaj svog igračkog i trenerskog vremena.
Nenad Starovlah recimo nema mjesta u klubu ali on je čovjek osamdesetih uz najdublje poštovanje , ovo je 2023 , konceptualno , mahinacijama , stilom igre , sponzorima , publikom , kako hoćeš.
Rade Bogdanović , Mario Stanić , Đelo Muharemović i svi od 1996 do danas, bi itekako trebali biti dobrodošli u skupštinu ako žele , njihov ugled je garancija transparentnosti pa i da ne donose ključne odluke.
Tu smo gdje jesmo , Arapi vode klub ovih šest mjeseci.
Ne moraju se bojati ni nas , šta god da uradimo , njima ako se to ne svidi - odoše.
Naše je da zasad čekamo , tako da ono što sam gore napisao da nas 10 milja dođe pred stadion , zasad nema smisla i efekta.
A ovaj klub su uvijek iznad vode držali navijači , tu smo !
Svaki klub ima navijace i navijaci ne mogu sacuvati klub kao sto ga nisu mogli ni prije rata kada je Zeljo ispao u drugu ligu nego samo ozbiljna i odgvorna uprava i naravno ekipa sa trenerom koja to treba da obezbjedi na terenu.