Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas lik niz bjelasnicu vozi izmedju 20 i 30, kad je dosao malo ravniji dio ubrzao je cak na 40 na nekim dijelovima, iza njega 4-5 auta i svi laganini za njim, ne znam koliko lose gume moraju imati ili biti losi vozaci da tako voze, jest padao snijeg u bilo malo klizavo i nista tako strasno.
Kad sam ih prestigao moglo se 60-80 bez problema.
Ateista wrote: ↑10/12/2023 20:07
Danas lik niz bjelasnicu vozi izmedju 20 i 30, kad je dosao malo ravniji dio ubrzao je cak na 40 na nekim dijelovima, iza njega 4-5 auta i svi laganini za njim, ne znam koliko lose gume moraju imati ili biti losi vozaci da tako voze, jest padao snijeg u bilo malo klizavo i nista tako strasno.
Nece da riskiraju potrosnju plocica i diskova, kocenje motorom je najbolje kocenje
Ateista wrote: ↑10/12/2023 20:07
Nece da riskiraju potrosnju plocica i diskova, kocenje motorom je najbolje kocenje
Jos i gorivo skupo, ako nizbrdo idu bez gasa ne trose nista, ljepota.
Na vektri nisam mogao iskljucit TC, zadnja godista nisu imala puljku kupio tipku i trebao provuci jos zicu s table s osiguracima do tipke i prodao prije nego sto sam rijesio. Kad pocne klizat sranje, samo cekas kad ce se ugasit
Throttle wrote: ↑11/12/2023 08:30
Na vektri nisam mogao iskljucit TC, zadnja godista nisu imala puljku kupio tipku i trebao provuci jos zicu s table s osiguracima do tipke i prodao prije nego sto sam rijesio. Kad pocne klizat sranje, samo cekas kad ce se ugasit
Nije moglo preko board-a ili centralnog displaya?
Neki vid car settings ili nešto tako?
Throttle wrote: ↑11/12/2023 08:30
Nije moglo preko board-a ili centralnog displaya?
Neki vid car settings ili nešto tako?
Ma kakvi, vektra b, elektronike malo vise od digitrona
Ima mjesto za tipku, kupio, ubacio, nece. Na modelima prije fejslifta tipka fercera. Nakon fejslifta samo na 2.6 v6 motoru radi, kod mene bila 2.2 16v. Nadjem tutorijal da treba dovuci neki signal na tipku, nisam stigao.
Gdje i kakve solidne zimske gume kupiti, domenzija 205/55/16 za Golfa...da nisu ni skart teski a da nisu bas ni preskupe, a da su ipak dovoljno pouzdane za snijega
betametazon wrote: ↑11/12/2023 21:03
Gdje i kakve solidne zimske gume kupiti, domenzija 205/55/16 za Golfa...da nisu ni skart teski a da nisu bas ni preskupe, a da su ipak dovoljno pouzdane za snijega
Preporuka da 16ke ostavis za ljeta, a za zime kupis celicne felge 15ke i gume, za isto para koliko ces ovamo platiti samo gume 16ke.
Srednji rang bi ti bila Fulda, barum, semperit vidi eto sta ti se uklapa cjenovno, prevrti cijene po piku, Makbel, Maja gume, ekupi, top guma, gdje su koje cijene najbolje i proberi.
Kumho WP52, Nexen WinGuard 3, cca 115-125 KM/kom.
MDA Rakovica.