Izrael je opet pocinio zlocin!
- Charuga
- Globalni moderator
- Charuga
- Globalni moderator
#43602 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
"Braca" arapi i ostali.
-
Dimu1927
#43604 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovi su gori od nacista
- HarTar
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#43606 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
90tih istočne i zapadne komšije su dokazali da su gori od nacista. Njihov grijeh je u tome veći što su iste stvari radili nakon što su zlodjedjela 40 tih osuđena. Brutalnost je bila samo veća nego 40tih.
Izrael je gori od nacista i njihovih sljedbenika u komšiluku jer čini ista zlodjela koja su osuđena u Hagu i Ninbergu.
Oni koji ih podržavaju su isti kao i oni i krivicu djele.
- alijagoro
- HarTar
#43608 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovu kataklizmu su izazvale zapadne bombe. Bez njihove podrške i stajanja iza njih ne bi nu upola ovoga mogli raditi. Po meni sponzori su uvijek gori od izvršilaca.arman1 wrote: ↑08/12/2023 14:4690tih istočne i zapadne komšije su dokazali da su gori od nacista. Njihov grijeh je u tome veći što su iste stvari radili nakon što su zlodjedjela 40 tih osuđena. Brutalnost je bila samo veća nego 40tih.
Izrael je gori od nacista i njihovih sljedbenika u komšiluku jer čini ista zlodjela koja su osuđena u Hagu i Ninbergu.
-
sumirprimus
#43609 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
i shodno tome sta predlazs, da se okrenemo istoku?
- Bosanski_kralj
#43610 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da sav islamski svijet učini onoliko koliko Iran, a Hezbolah pogotovo danas ne bismo gledali pokolj djece u Gazi.
-
sumirprimus
#43611 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
iran je vjerotvatno i nahuskao hamas da uradi sta je uradio, ko sto oprema, huska i drzi pod kontrolom i hezbola, dakle 2 teroristicke organizacije kad nadodas i one teroristike milciije u siriji i iraku, da ne zaboravim i jemen, iran je vjerovt i glavni izvoznik terorizma u regiji.Bosanski_kralj wrote: ↑08/12/2023 15:10 Da sav islamski svijet učini onoliko koliko Iran, a Hezbolah pogotovo danas ne bismo gledali pokolj djece u Gazi.
- armin071
#43612 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I sve ovo u 21 vijeku i sa spoznajom da u roku sekunde ovo može čitav svijet da vidi. Ako su neki imali opravdanje što nisu reagovali na holokaust jer eto kao nisu znali, ili Srebrenicu jer kao eto nije bilo kamera sa snime isto utoliko je ovo strašno jer svi vide i okreću glavu. Ovo je državni fašizam podržan od strane cijelog tzv. zapada(što je najgore i oružjem i parama) a i haman cijelog istoka… Poserem im se i na zapad i na istok…. Ovaj svijet je zaslužio da nestane. Sve na nulu svesti i od početka…
- HarTar
#43613 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne možeš meni prodavati te priče. Iran je najvjerovatnije uz Rusiju i nahuškao Hamas na napad 07.10. uz namjerni previd izraelskih obavještajnih službi jer je to odgovaralo Bibiju i njegovoj ultradesničarskoj vladi, a onda se ušutili ko najveće pi... Još su im sigurno obećali da će se i Hezbolah uključiti, a ovih ni na mapi realno. Što se tiče navijača, oni su odraz društva u kojem žive. Najbolji dokaz navijači iz RSa, Hercegovine, Srbije i Hrvatske.swanfilter wrote: ↑08/12/2023 15:04HarTar wrote: ↑08/12/2023 13:40 To su ti perzijanci....![]()
![]()
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... xxdIAzfz28
Kakva glupa konstatacija navesti ispad navijacke stoke sitnog zuba kao argument o tim Perzijancima. Ne blamiraj se.
Ti i takvi Perzijanci su imali i imaju petlje pomoci nama i Palestincima vise nego sto ce tvoji Otomani ikada imati.
Kada si pod turskim amanetom, Latas te pokolje, a Sultan proda AU za dva žaka dukata.
Valjda nam se nisu zene dobro ka...ale po sultanovim haremima ko srpske.
- deer_hunter
#43614 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa da to isto rade i izraelske bombe niko ne bi ni rijeci rekao, osim ovih par radikalnih sto sanjaju kalifat.sumirprimus wrote: ↑08/12/2023 14:14iako razumijem vasu brigu za civile gaze otuda vjerovatn i ovolika ostrascenost u komentarima, apsurdno je porediti nasu casnu borbu sa hamasom. i na to nikad necu pristat bez obzira kako vi to pokusvali prikazati.bhnapoleon1 wrote: ↑08/12/2023 10:44Ne treba vjerovati Aliji za Markale i Kapiju, imaju dvije strane to je valjda tvoja pričasumirprimus wrote: ↑08/12/2023 09:45 u ratu care ne treba vjerovat nikome, ako smo ista mi naucili iz svog iskustva.
Radil Izrael masovno bombarduje bolnice škole i laže, a ti ih podržavaš i uživaš u krvi palestinske djece žena i civila dok liješ krokodilske suze za Ukrajinu
prvo iako imamo moral hajgraund, mi smo opet prihvatli kompromis u vidu dejtona, i nismo se svetili sto je ogromna stvar i kapital! nismo ubjlia civile na pravdi boga po ulicama iz osvete ili cega god, nismo uzimali taoce, niti malu djecu i zene, nismo se raznosili bombama, niti boli ljude nozevima po ulicama. a hamas je sve to radio. dakle moralna planina za hamas! a sad vi nastavite. samo zlurad i zlonamjeran en vidi da i dalje odvajam palestinski narod od hamasa.
-
swanfilter
#43615 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
HarTar wrote: ↑08/12/2023 15:32Ne možeš meni prodavati te priče. Iran je najvjerovatnije uz Rusiju i nahuškao Hamas na napad 07.10. uz namjerni previd izraelskih obavještajnih službi jer je to odgovaralo Bibiju i njegovoj ultradesničarskoj vladi, a onda se ušutili ko najveće pi... Još su im sigurno obećali da će se i Hezbolah uključiti, a ovih ni na mapi realno. Što se tiče navijača, oni su odraz društva u kojem žive. Najbolji dokaz navijači iz RSa, Hercegovine, Srbije i Hrvatske.swanfilter wrote: ↑08/12/2023 15:04HarTar wrote: ↑08/12/2023 13:40 To su ti perzijanci....![]()
![]()
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... xxdIAzfz28
Kakva glupa konstatacija navesti ispad navijacke stoke sitnog zuba kao argument o tim Perzijancima. Ne blamiraj se.
Ti i takvi Perzijanci su imali i imaju petlje pomoci nama i Palestincima vise nego sto ce tvoji Otomani ikada imati.
Kada si pod turskim amanetom, Latas te pokolje, a Sultan proda AU za dva žaka dukata.
Valjda nam se nisu zene dobro ka...ale po sultanovim haremima ko srpske.
Ja jos nisam naletio na izjavu nekog iz Hamasa, nagu..ise nas Iranci. Rekli su, ceka vas otvoren put do Tel Aviva braco, krenite sada il nikada.
Ruse su ziyaretili u Moskvi i nakon toga.
Nesto mi to nije skladno sa pricom o zavaljivanju koje ce ih mozda kostati egzistencije.
Cak ni tvoj Sultan nije tog stajalista. De facto brani Hamas.
Hezbolah se puskara na sjeveru svakodnevno sa IDF. Ne znam ja sta ti ocekujes. Nisu budale, a rat tamo nije poceo jucer. Nit ce zavrsiti sutra.
A, i prije ce nesto konkretno poduzeti, nego sto ce i Turska pomisliti da poduzme.
Kada govorimo o navijacima, u tu grupaciju navedenih dodaj i turske. Cakija milija od kore kruha.
-
Bossona
#43616 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ZioniSStički israhellski zlikovac priznaje da su napali tenkovima, pobili i spalili 15 civila u kući od kojih je 8 beba.
Last edited by Bossona on 08/12/2023 16:00, edited 1 time in total.
- deer_hunter
#43617 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
[/spoiler]HarTar wrote: ↑08/12/2023 14:49SpoilerShowOvu kataklizmu su izazvale zapadne bombe. Bez njihove podrške i stajanja iza njih ne bi nu upola ovoga mogli raditi. Po meni sponzori su uvijek gori od izvršilaca.arman1 wrote: ↑08/12/2023 14:4690tih istočne i zapadne komšije su dokazali da su gori od nacista. Njihov grijeh je u tome veći što su iste stvari radili nakon što su zlodjedjela 40 tih osuđena. Brutalnost je bila samo veća nego 40tih.
https://www.biznisinfo.ba/izvoz-oruzja- ... ove-kupce/
Zapadne bombe proizvedene i u BiH. Al dobro, nisu znali nasi da ce ih koristiti protiv civila, da su znali ne bi, nema sanse, jeb.o milioneIzvoz oružja, municije i eksploziva iz Bosne i Hercegovine nikad nije bio veći, i može se vidjeti da će ove godine biti zabilježen rekord, izvještava BiznisInfo.ba.
U prvih devet mjeseci vrijednost izvoza oružja i municije iz BiH iznosila je 218,7 miliona KM, što je za oko 20 posto više nego u istom periodu prošle godine.
Za cijelu prošlu godinu izvoz je iznosio 253 miliona KM. Ako se nastavi trend iz prvih devet mjeseci, ovaj iznos će biti uveliko premašen i 2023. će biti rekordna godina.
Najveći kupac ove godine su Sjedinjene Američke Države sa 71,3 miliona KM, a zanimljivo je da je na drugom mjestu Bugarska u koju smo izvezli ove robe u vrijednosti od 27,3 miliona KM. Bugarska prošle godine nije bila ni među prvih deset kupaca.
Slijede Turska (26,2 miliona KM), Saudijska Arabija (15,4 miliona KM), Malezija (11,2 miliona) i Srbija (9,2 miliona KM).
Ovoj statistici treba dodati još jednu sličnu vrstu proizvoda koji se vode odvojeno, a to su eksplozivi i protietički proizvodi. Njih smo ove godine izvezli u vrijednosti od skoro 59 miliona KM. Tu nam je najveći kupac Srbija sa 12,2 miliona KM.
- Sanjarko
#43618 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Metcideer_hunter wrote: ↑08/12/2023 15:56[/spoiler]HarTar wrote: ↑08/12/2023 14:49SpoilerShowOvu kataklizmu su izazvale zapadne bombe. Bez njihove podrške i stajanja iza njih ne bi nu upola ovoga mogli raditi. Po meni sponzori su uvijek gori od izvršilaca.arman1 wrote: ↑08/12/2023 14:46
90tih istočne i zapadne komšije su dokazali da su gori od nacista. Njihov grijeh je u tome veći što su iste stvari radili nakon što su zlodjedjela 40 tih osuđena. Brutalnost je bila samo veća nego 40tih.
https://www.biznisinfo.ba/izvoz-oruzja- ... ove-kupce/
Zapadne bombe proizvedene i u BiH. Al dobro, nisu znali nasi da ce ih koristiti protiv civila, da su znali ne bi, nema sanse, jeb.o milioneIzvoz oružja, municije i eksploziva iz Bosne i Hercegovine nikad nije bio veći, i može se vidjeti da će ove godine biti zabilježen rekord, izvještava BiznisInfo.ba.
U prvih devet mjeseci vrijednost izvoza oružja i municije iz BiH iznosila je 218,7 miliona KM, što je za oko 20 posto više nego u istom periodu prošle godine.
Za cijelu prošlu godinu izvoz je iznosio 253 miliona KM. Ako se nastavi trend iz prvih devet mjeseci, ovaj iznos će biti uveliko premašen i 2023. će biti rekordna godina.
Najveći kupac ove godine su Sjedinjene Američke Države sa 71,3 miliona KM, a zanimljivo je da je na drugom mjestu Bugarska u koju smo izvezli ove robe u vrijednosti od 27,3 miliona KM. Bugarska prošle godine nije bila ni među prvih deset kupaca.
Slijede Turska (26,2 miliona KM), Saudijska Arabija (15,4 miliona KM), Malezija (11,2 miliona) i Srbija (9,2 miliona KM).
Ovoj statistici treba dodati još jednu sličnu vrstu proizvoda koji se vode odvojeno, a to su eksplozivi i protietički proizvodi. Njih smo ove godine izvezli u vrijednosti od skoro 59 miliona KM. Tu nam je najveći kupac Srbija sa 12,2 miliona KM.![]()
-
swanfilter
#43619 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ono sto mi proizvodimo mislim da nije kompatibilno sa IDF oruzjem. Barem velika vecina toga.
Prije da su Ameri za Ukre kupovali.
- Sanjarko
#43620 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Metkeswanfilter wrote: ↑08/12/2023 16:04 Ono sto mi proizvodimo mislim da nije kompatibilno sa IDF oruzjem. Barem velika vecina toga.
-
swanfilter
#43621 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pored tona i tona avio bombi, mislim da IDF je ispalio sanzer metaka do sada ...Sanjarko wrote: ↑08/12/2023 16:06Metkeswanfilter wrote: ↑08/12/2023 16:04 Ono sto mi proizvodimo mislim da nije kompatibilno sa IDF oruzjem. Barem velika vecina toga.
- deer_hunter
- deer_hunter
#43623 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Apsolutno nebitno. Posto su Ameri ovdje oznaceni kao partner Izraela u genocidu nad Palestincima onda bi valjda bilo ljudski i moralno takvima ne prodavati nista, a posebno ne sredstva za ubijanje. Poziva se na bojkot Coca Cole,HP-a, ali americki krvavi dolari su OK.swanfilter wrote: ↑08/12/2023 16:04 Ono sto mi proizvodimo mislim da nije kompatibilno sa IDF oruzjem. Barem velika vecina toga.
-
sakib_jebivjetric
#43624 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
99% zemalja šuti i zatvara oči.
Palestinci su postali nevažni i očito teret većini. Nestat će u genocidu pred cijelim svijetom.
Ako do sada nije postalo jasno, valjda sada jeste. Okrenuti se sebi, gledati sebe, mi im ne možemo pomoći.
Palestinci su postali nevažni i očito teret većini. Nestat će u genocidu pred cijelim svijetom.
Ako do sada nije postalo jasno, valjda sada jeste. Okrenuti se sebi, gledati sebe, mi im ne možemo pomoći.
-
Bossona
#43625 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Za zločinačko genocidne ZioniSSte ne važe nikakvi međunarodni sudovi niti UN rezolucije, oni sva svoja višedecenijska zlodjela, otimanja imovine, torture, terora, progona, ubijanja i istrebljenja Palestinaca glume žrtvu i zloupotrebljavaju Holoklaust, a svaku kritiku, osudu ili istrtagu nazivaju antisemitizmom. Zamislite da za decenije ratnih zločina, etničkog čišćenja i genocida nad Palestincima okupatorski Israhell nije sankcionisan niti je neko odgovarao pred međunarodnim sudovima za ratne zločine. Evo ovaj nasljednik krepalog ratnog zlikovca Šarona kome su ruke krvave do lakata dok čini genocid i istrebljenje Palestinaca Gaze naziva ICC antisemitskim jer su se usuduli da istraže zločine koje čine nad Palestincima,....