Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovakve protjeruju, a doktorica bez diplome gospodari
Čitaj pažljivo tekst, tako si i neki dan nekakve gluposti pisao
1994. godine otišao na drugu specijalizaciju u Sjedinjene Američke Države.
Od 2002. godine radi na Semmes-Murphey klinici
Imajući u vidu da specijalizacija traje min. 3-4 godine, otkaz je dobio negdje 2000./01 godine zbog ko zna čega.
Nije dobio otkaz na KCUS?
Gdje sam ja napisao da ga je nogirala elena?
cini mi se da ti pises gluposti, jer ne razumijes prostoprosirene recenice
Da, sad sam još jednom pročitao.
Tačno je da se ne može zaključiti, izvnjonjo....
Na mrežama danas čitao tri komentara gdje tako rezonuju, pa kontam evo još jednog što nije dobro pročitao tekst...
dječak sa šibicama wrote: ↑07/12/2023 19:00
Ne bi branio Elenu vjesticu, ali imaju li neki dokazi za sve ove optuzbe? jer ovo da je zastitar sokiran i gubi pamcenje nekako mi ne pije vode.
Pa moguce da mu je savjetovano da ne daje nikakve izjave ukoliko planira da podigne tuzbu sto bih ja recimo uradila
Login77777 wrote: ↑07/12/2023 20:17
Prpa moze jedino pecat udariti u cevabdzinici kada skupis deset jedanesta porcija ide na kucu. E to mu je domet.
Jest ti frajer nabio komplekse, strašno.
Drug, opet imas potrebu da branis SDAovske poprpice…
Ne branim, nego konstatujem te tvoje dječije gluposti prozivanjem forumaša. Kontam ja da si desperatan da privučeš pažnju Tramvajčića, Laikčića i ostalih čića da budeš cool šta li al de malo.
swanfilter wrote: ↑07/12/2023 18:43
Cekaj, KC ima 60 zastitara??
U tri smjene je to 20 ljudi. Gdje godisnji i bolovanja...
Za zdravstvenu ustanovu je meni taj broj nepojmljiv. I da je KC ...
Tako je, nema nikakve potrebe da za angažmanom tolikog broja zaštitara!
Kao prvo, onaj ko će napraviti ozbiljan problem - napravit će ga da ih je 200 u smjeni. Nije zar da su pacijenti KCUS redom višestruke ubice!
Sve ostale probleme koji nisu ubistvo i sl (a takvih je 99.9999%) može hendlati par zaštitara u smjeni, maximalno.
Drug, opet imas potrebu da branis SDAovske poprpice…
Ne branim, nego konstatujem te tvoje dječije gluposti prozivanjem forumaša. Kontam ja da si desperatan da privučeš pažnju Tramvajčića, Laikčića i ostalih čića da budeš cool šta li al de malo.
Ocito ti nesto ne odgovara cim se stanlo upalis kada ide kritika ili prozivka simpatizerima zelene bande. Sta je razlog ne bi znao reci. Mozda to sto je zelena banda guzni prijatelj tebi dragog DFa. Na to nam ti sigurno mozes dati bolji odgovor.
Ovih dana se uklanja građevinska ograda oko privatne ASA Bolnice, pa ćemo svi skupa obratiti pažnju da li će PRIVATNA bolnica imati ogradu i zavarene kapije da se ne može hodati il neće.
Najprije da PRIVATNA bolnica neće imati nikakve kapije i ograde, za razliku od SDA bastiona kakav je Sepka napravila od KCUS-a koji mi plaćamo našim parama.
swanfilter wrote: ↑07/12/2023 18:43
Cekaj, KC ima 60 zastitara??
U tri smjene je to 20 ljudi. Gdje godisnji i bolovanja...
Ima li negdje informacija koliko je KCUS imao radnika "Obezbjeđenja" - zaštitara, u vrijeme SRBiH i prije, u vrijeme Jugoslavije?
Koliko se beba u doba SRBiH vozilo u autosjedalicama?
Vremena se mijenjaju, a s njima i standardi. Standard je da bolnice imaju zaštitare koji rade i druge poslove tipa da su portir. To praktički u nekim bolnicama ista služba obavlja.