Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerujem da je većina divljala gdje god su se zatekli, ali nakon Divocka i Pickforda ja sam se samo smijao deset minuta dok me vilica nije zabolila. Taj gol je ima savršen comedy-timing. Sve, od debilnog slajs šuta Virgila, sporog pada lopte, Pickfordove reakcije, gola pa opet Pickfordovog protestiranja i sekirancije.
Ne bi me čudilo da Gakpo starta umjesto Nuneza danas. Fulham vole iznositi loptu kroz presing iako su nerijetko apsolutno grozni u tome. Osim toga, Matip umjesto Konatea. Joel je u finoj formi a Fulham su jedan od najsporijih i najstarih timova u ligi. Više će nam koristiti Matip na lopti nego Konate protiv njihovih kontri.
Pitanje je Adzo sta ce biti vaznije u tom trenutku.
Posto je ovo sve laganoza u euro natjecanju, ja bih isao max na FA kup. Vjerujem da ce i Arsenal isto tako napasti. Ako ih izmorimo u kupu, mozda ce nam biti lakse u ligi
Koliko smo utakmica u šampionskoj uzeli s laganih jedan nula. Zabiješ gol i posao je gotov. Ove godine i najgluplji timovi lako nalaze način da zabiju bez puno truda. Oru kao ludi ptotiv Citya, ovdje daju gol iz ničega bezveze ekipi.
vaučer wrote: ↑03/12/2023 15:35
Odbrana će nas ukopati ove sezone.
Koliko smo utakmica u šampionskoj uzeli s laganih jedan nula. Zabiješ gol i posao je gotov. Ove godine i najgluplji timovi lako nalaze način da zabiju bez puno truda. Oru kao ludi ptotiv Citya, ovdje daju gol iz ničega bezveze ekipi.
Pa trenutno je samo Arsenal primio manje, jedan gol. Odbrana je segment koji smo najvise popravili.