Telemach BH
Moderator: Benq
-
probook
#20501 Re: Telemach BH
- auspuhc
#20502 Re: Telemach BH
Mora se priznat da im je taktika dobra. Potpises ugovor na dvije godine uz kao popust, i onda oni u toku te dvije godine tri puta povecaju cijenu da placas vise i nego prije popusta.dječak sa šibicama wrote: ↑02/12/2023 21:38 Tmach je fleksibilan i uvijek se mozes dogovoriti sa njima, pa da uopce ne osjetis poskupljenje. Samo moras potpisati ugovor na 2 godine, "samo".
Uvijek je moguce dogovoriti se sa njima, to im je veliki plus. Sta ja imam od Telekoma i sto ne raste cijena usluge, istekao ugovor niti imas koga zvati, niti te ko zove, niti ti ista nude. Plati punu cijenu i pusi se, nemas nikakve pogodonosti, povlastice, nista.
- Telemach
#20503 Re: Telemach BH
Pozdrav @leon25,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
- Telemach
- shape of despair
#20505 Re: Telemach BH
Ja ponavljam, meni,a i svima koliko vidim, nude popust ali na ponovni ugovor na 2 godine. Njima je bolje da im za 2 godine platim cca 200KM manje nego da ne platim nista ako odem.Zato necu, potpisem li na 2 godine oni su sebe obezbijedili, a ja nigdje nemogu preci. Tako da @Telemach ,vasa ponuda me ne zanima, u svakom slučaju hvala.auspuhc wrote: ↑03/12/2023 03:28Mora se priznat da im je taktika dobra. Potpises ugovor na dvije godine uz kao popust, i onda oni u toku te dvije godine tri puta povecaju cijenu da placas vise i nego prije popusta.dječak sa šibicama wrote: ↑02/12/2023 21:38 Tmach je fleksibilan i uvijek se mozes dogovoriti sa njima, pa da uopce ne osjetis poskupljenje. Samo moras potpisati ugovor na 2 godine, "samo".
Uvijek je moguce dogovoriti se sa njima, to im je veliki plus. Sta ja imam od Telekoma i sto ne raste cijena usluge, istekao ugovor niti imas koga zvati, niti te ko zove, niti ti ista nude. Plati punu cijenu i pusi se, nemas nikakve pogodonosti, povlastice, nista.
![]()
- Telemach
#20506 Re: Telemach BH
Pozdrav @shape of despair,shape of despair wrote: ↑03/12/2023 08:28 Ja ponavljam, meni,a i svima koliko vidim, nude popust ali na ponovni ugovor na 2 godine. Njima je bolje da im za 2 godine platim cca 200KM manje nego da ne platim nista ako odem.Zato necu, potpisem li na 2 godine oni su sebe obezbijedili, a ja nigdje nemogu preci. Tako da @Telemach ,vasa ponuda me ne zanima, u svakom slučaju hvala.
Nema na čemu. Ukoliko odlučite da prihvatite ponudu koju su Vam kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima prezentovale, stojimo Vam na raspolaganju na ovaj način. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- shape of despair
#20507 Re: Telemach BH
Nista,hvala Vama na ljubaznosti.Telemach wrote: ↑03/12/2023 08:35Pozdrav @shape of despair,shape of despair wrote: ↑03/12/2023 08:28 Ja ponavljam, meni,a i svima koliko vidim, nude popust ali na ponovni ugovor na 2 godine. Njima je bolje da im za 2 godine platim cca 200KM manje nego da ne platim nista ako odem.Zato necu, potpisem li na 2 godine oni su sebe obezbijedili, a ja nigdje nemogu preci. Tako da @Telemach ,vasa ponuda me ne zanima, u svakom slučaju hvala.
Nema na čemu. Ukoliko odlučite da prihvatite ponudu koju su Vam kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima prezentovale, stojimo Vam na raspolaganju na ovaj način. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- Telemach
#20508 Re: Telemach BH
Pozdrav @shape of despair,
Nema na čemu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- dječak sa šibicama
#20509 Re: Telemach BH
Pa dobro ali uvijek su tu neki benefiti, akcije, uvijek mozes spustiti cijenu par markica uz potpis novog ugovora, tako da prakticno ni ne osjetis poskupljenja. Dodjes na isto kao prije poskupljenja, ali sta da radisauspuhc wrote: ↑03/12/2023 03:28Mora se priznat da im je taktika dobra. Potpises ugovor na dvije godine uz kao popust, i onda oni u toku te dvije godine tri puta povecaju cijenu da placas vise i nego prije popusta.dječak sa šibicama wrote: ↑02/12/2023 21:38 Tmach je fleksibilan i uvijek se mozes dogovoriti sa njima, pa da uopce ne osjetis poskupljenje. Samo moras potpisati ugovor na 2 godine, "samo".
![]()
- auspuhc
#20510 Re: Telemach BH
Telekom ima smece od neta tako da nije opcija. Uz to i Telemach ima stvarno dobro podrsku za korisnika i uvijek se pojave brzo kad ih zoves za razliku od uhljeba. Samo steta sto nemaju jacu konkurenciju pa bi im usluga bila ponuda bila bolja. Povecanja cijena svako malo zaista jesu bezobrazluk, kao i to sto nisu nikad nasli barem pribliznu zamjenu za arenu jer ne zele da sami zavuku u dzep.dječak sa šibicama wrote: ↑03/12/2023 12:22Pa dobro ali uvijek su tu neki benefiti, akcije, uvijek mozes spustiti cijenu par markica uz potpis novog ugovora, tako da prakticno ni ne osjetis poskupljenja. Dodjes na isto kao prije poskupljenja, ali sta da radisauspuhc wrote: ↑03/12/2023 03:28Mora se priznat da im je taktika dobra. Potpises ugovor na dvije godine uz kao popust, i onda oni u toku te dvije godine tri puta povecaju cijenu da placas vise i nego prije popusta.dječak sa šibicama wrote: ↑02/12/2023 21:38 Tmach je fleksibilan i uvijek se mozes dogovoriti sa njima, pa da uopce ne osjetis poskupljenje. Samo moras potpisati ugovor na 2 godine, "samo".
![]()
nemam alternativu, bio na Telekomu dvije godine ali nisam produzio jer kako rekoh, ne nude nista.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
-
laik1981
#20512 Re: Telemach BH
Najbolje je potpisivati/obnavljati ugovor u ovom nekom periodu godine. Uglavnom u ovom periodu urade nesto na osnovu cega se moze raskinuti stari i potpisati novi ugovor. Jos od perioda godinu dana prije ukidanja arena nisam platio puni iznos paketa koji koristim. U januaru mi istice godina ugovora u kojoj sam koristio povlastice, odnosno placao cijenu eon light paketa dok koristim eon full premium. Sad cu otici do njihove poslovnice i vidjeti kakve benefite sad mogu ponuditi za potpisivanje novog ugovora za eon full premium. Ako ne budu izdasni vracam se ponovo na eon light. HBO MAX mi vise nije bitan, a imam opciju i za besplatan acc za HBO MAX. Brzine neta su mi dovoljne i na EON light paketu.
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#20513 Re: Telemach BH
Jel već moguće sada raskinuti ugovor bez penala?
- Telemach
#20514 Re: Telemach BH
Pozdrav @JelBistro,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
-
proama
#20515 Re: Telemach BH
Kako raskinuti ugovor u ovom periodu povećanja cijena. Treba li pozvati ili pisanim putem. Ima li neko da je već raskinuo ugovor ?
- Telemach
#20516 Re: Telemach BH
Pozdrav @proama,
- fusion_ba
#20517 Re: Telemach BH
Radi li UniFi na Windows 11? Pokušavam da se konektujem sa mejl adresom i lozinkom ali ne ide.
- dječak sa šibicama
#20518 Re: Telemach BH
Ja sam na telekomu imao fiber mrezu, konekcija odlicna nijedan prekid za dvije godine, mozda jednom ne znam o cemu se radilo. Ali kad sam zelio produziti ugovor i trazio neke povlastice za redovnog korisnika, nemas sa kim razgovarati, akcije samo za nove korisnike a za stare nista.
Nadjem flajer u sanducicu, pise broj telefona nekog lika sa kim mozes, navodno, razgovarati oko ugovora. Nazovem lika, prvo sto izlazi iz kancelarije u 1 popodne, ode kuci valjda, drugo sto on veze nema ni o cemu. A njegov broj mobitela na reklamnom flajeru. Na call centru dobijes Anera iz Bihaca koji ti zna reci sve sto vec i sam znas.
Znaci podrska korisnicima nula bodova.
Tmach je tu svjetlosnu godinu ispred.
Nadjem flajer u sanducicu, pise broj telefona nekog lika sa kim mozes, navodno, razgovarati oko ugovora. Nazovem lika, prvo sto izlazi iz kancelarije u 1 popodne, ode kuci valjda, drugo sto on veze nema ni o cemu. A njegov broj mobitela na reklamnom flajeru. Na call centru dobijes Anera iz Bihaca koji ti zna reci sve sto vec i sam znas.
Znaci podrska korisnicima nula bodova.
Tmach je tu svjetlosnu godinu ispred.
-
kenny771
#20519 Re: Telemach BH
Šteta što telemach nema u ponudi da se uzimaju samo internetske usluge uz neki popust (ili vecu brzinu), konkrento ja placam duo paket (tv + net) a TV ne koristim nikako a moram ga uzet jer samo tako imam brz internet . Znaci prisiljen sam da placam TV usluge i vrlo vjerovatno telemach za mene placa naknade TV kucama bez obzira sto nikad ne palim kablovske TV usluge.
- Telemach
#20520 Re: Telemach BH
Pozdrav @fusion_ba,
Odgovor je potvrdan. Potrebno je da budete u jakom dometu UniFi mreže, te da u polje za unos kredencijala unesete Vašu e-mail adresu i lozinku koje koristite za pristup Moj Telemach portalu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
#20521 Re: Telemach BH
Pozdrav @kenny771,kenny771 wrote: ↑03/12/2023 13:46 Šteta što telemach nema u ponudi da se uzimaju samo internetske usluge uz neki popust (ili vecu brzinu), konkrento ja placam duo paket (tv + net) a TV ne koristim nikako a moram ga uzet jer samo tako imam brz internet . Znaci prisiljen sam da placam TV usluge i vrlo vjerovatno telemach za mene placa naknade TV kucama bez obzira sto nikad ne palim kablovske TV usluge.
Predlažemo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Sigurni smo da će kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima za Vas pronaći odlične benefite i pogodnosti koje naprosto nećete moći odbiti. Čekamo na Vaše povratne informacije.
-
dowydyenya
#20523 Re: Telemach BH
Definitivno necu potpisati novi ugovor te me interesuje raskidom postojeceg ugovora da li mogu koristiti i dalje usluge po vecoj cjeni pretplate do konacnog razlaza sa telemachom.
-
proama
#20524 Re: Telemach BH
Da li mogu dobiti arene u tom najboljem rješenju, ako ne, koja je procedura za raskid.Telemach wrote: ↑03/12/2023 13:32Pozdrav @proama,
- Mishelinke
#20525 Re: Telemach BH
Telemach je kablovski operater i nije tehnički moguće isporučiti Internet bar bez analogne TV. TV te kači kako god okreneš.kenny771 wrote: ↑03/12/2023 13:46 Šteta što telemach nema u ponudi da se uzimaju samo internetske usluge uz neki popust (ili vecu brzinu), konkrento ja placam duo paket (tv + net) a TV ne koristim nikako a moram ga uzet jer samo tako imam brz internet . Znaci prisiljen sam da placam TV usluge i vrlo vjerovatno telemach za mene placa naknade TV kucama bez obzira sto nikad ne palim kablovske TV usluge.