kad ih vidim 3 dana nemam napretka
a vidđam ih često

Svaka labrnja iz SDA ima facu balijskog šibicara što čakijom lopovluk provodi.dječak sa šibicama wrote: ↑01/12/2023 15:49 Bas negdje u koroni pricali mi radnici jednog trgovackog lanca u IS, kazu ne mozes prnuti bez Stasinog aminovanja. Covjek sve drzi do Romanije, ko kapo di tuti kapi
Zna Branko sUkim ce u pregovore.
Zar nećemo u ekologiju, čista energija?
nije stvar sta bismo mi vec od ceg dobijamo vecinu el energije, ne moze 10 hidrocentrala dati koliko
Gdje oma sunca - panel, gdje ima vjetra - vjerenjača, gdje ima vode - hidro, gdje nema ništa - naprdit pa metan.dječak sa šibicama wrote: ↑01/12/2023 17:51 Mozda graditi vjetroelektrane, ako moze "kanton 10" sto ne bi i jos neki koji ima dovoljno vjetra.
Tako je u svim manjim sredinama.dječak sa šibicama wrote: ↑01/12/2023 15:49 Bas negdje u koroni pricali mi radnici jednog trgovackog lanca u IS, kazu ne mozes prnuti bez Stasinog aminovanja. Covjek sve drzi do Romanije, ko kapo di tuti kapi
Zna Branko sUkim ce u pregovore.
Upravoultima_palabra wrote: ↑01/12/2023 19:30 Ima ali ako je sprovodi previse revnosno, onda i opstinska inspekcija naprasno postane previse revnosna.
Enko pitaj eos matrix mogu li ti pomoci
Sve po zakonu hehehehe, dobro je on uvezao juniora sa amnom dzambic
Ako se bude snimao neki novi nastavak filma home alone ovo je najjaca faca za ulogu lopova.