Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kome vuna? Kojim to "njima"? Pa ja sam druže trenutno u Rogatici,bez pratnje i službenog vozila..Sam samcat.I biću do sutra naveče...koga boli ona stvar?
Leverage wrote: ↑25/11/2023 13:43
Dođoh da vidim kakve su reakcije na ovaj odlazak, kad ono došli narandžasti botovi da nam objasne kako je Komšić super
sto rece chmoljavi, mangupski potez trojke... kad nam je dodik u predsjednistvu uz harmoniku pevao cetnicke pesme a nesic dizao tri prsta, sto nebi trojkasi, vid asocijacije, pevali bosno moja u banjaluki... zavukose ga trezorasu i kitljanu do balČaka
PM72 wrote: ↑25/11/2023 12:52
ŽK se borio za Bosnu,za razliku od ostalih
Razdvoji dio do 1995 i kasnije, do 1995 cijela armija je branila bosnu svako je ugradio dio sebe u odbranu domovine medjunarodno priznate od une do drine i save do mora kakva god da je, ovo sto je radio poslije 1995 narocito otkako mu je sda formirala stranku i od trenutka kada je prodao dusu djavolu(sda podanistvo) pocinio je ogromnu stetu za bosnu i bosnjake
Mani se Propagande...ŽK je bio dobrovoljac u odbrani Bosne kad su se glave gubile,za razliku od ovih tvojih što ih uzdižeš da će spasiti ovaj jad...
Niko da mi navede šta je ŽK ukrao,prisvojio,gdje su mu vile,vikendice i računi...još u očevom stanu gdje je živio i prije rata
Prvo kojih mojih koje uzdizem, ponovicu uzdizacu svakog ko istinski i bez figa u dzepovima radi na projektu bosna i bosnjaci kao dio zapadnog svijeta, drugo konkretno zeljkina stranka je u koaliciji sa sda od nastanka i sa sda nisu samo onda kad ovima nisu potrebni, gdje god je df bio potreban za vlast sda u kleknuli su pred njih i isporucili im mandate na tacni. Ovo za ocev stan meni nije ni plus ni minus ja se ravnam sta je uradio za drzavu za svojih 16 godina tj 4 mandata , mozda da su vodili dobru politiku gradjani bosne nakon 16 godina imali bi stanove vile bolje plate bolju zdravstvenu uslugu manje korupcije manje iseljavanja itd, sa kojom snagom su npr sda hdz snsd zavrsavali sa zeljkom na "braniku" bosne. Najveca prevara bosne od kraja rata a posebno u zadnjih 16 godina, iznevjerio je ideju gradjanske drzava i hiljade patriota koji su mu dali glas nadajuci se bar da ce raditi na onome sto je pricao prije svakih izbora
pici wrote: ↑25/11/2023 13:39
Zto su vam trezoraš i ovaj ljiljan super, kradu, lažu, petljaju, varaju itd... jebem ja njihov patrijotizam
BTW, je li ko upratio ovaj dokumentarac o sarajevskom tunelu što ga emituju na FTV?
Branković malo-malo pa spomene Bakira iz tog perioda, kao on je bio uključen u taj projekat...
pici wrote: ↑25/11/2023 13:39
Zto su vam trezoraš i ovaj ljiljan super, kradu, lažu, petljaju, varaju itd... jebem ja njihov patrijotizam
BTW, je li ko upratio ovaj dokumentarac o sarajevskom tunelu što ga emituju na FTV?
Branković malo-malo pa spomene Bakira iz tog perioda, kao on je bio uključen u taj projekat...
Situacija se drasticno pogorsala i zaostrila. Ranijih godina nije bio problem obiljezavati Dan drzavnosti u entitetu RS. Mozda je tako i jedino moguce krenuti dalje, uvod, zaplet, kulminacija, rasplet...kako ce se rasplet odviti ko ce znat...