Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#32726 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

svi u napad wrote: 22/11/2023 00:35 Slazem se sa Luckyem. Vjerovatno ce nam gurnuti Ukrajinu u nasu grupu baraza i onda je pusiona 100%. Odigrali su pravo dobro protiv Talijana i trebali su dobiti penal al kao sto uvijek biva veliki imaju prednost. Pored problema sa igrom repke mi imamo problem i respekta i uvazavanja nase repke. Po tom pitanju smo na samom dnu. Molim boga da ne uvale Ukrajinu jer onda ima samo neki promil sanse ali sve ukazuje da im je cilj da ide Ukrajina. Vec su se 3 repke sa prostora bivse Yuge plasirale i bilo puno da bude i cetvrta.
Meni pomalo smijesno kad se pocne pricati protiv igraca i govoriti o kvaliteti. Tacno je da su slabiji od generacije koja nas je odvela na svjetsko ali pricati o Luksemburgu, Islandu Finskoj Izraelu da su vasiona za nas je smijesno. Mi da smo imali jaceg/boljeg selektora prosli bi ovo bez problema. Ovo je bila prilika da se repka podmladi i krene se naprijed ali to nije u interesu nasih dusmana tj. neprijatelja ove drzave. Evo ja cu sad navesti nekoliko imena to jest kako je trebala izgledati nasa repka ili kako moze izgledati u buducnosti. Znaci golman je trebao biti Kovacevic koji je bolji i mladji od svih sadasnjih. Naravno sad ce skociti na mene najmanje 10 forumasa govoreci da je isti supak izdajnik i slicno zaboravljajuci da je isti dolazio i sjedio na klupi repke i da ga po direktivi nisu uveli bar 5 minuta. Zadnja linija Hadzikadunic-Zolotic-Ahmedhodzic onda Dedic-Tahirovic-Basic-Krunic-Kolasinac i gore Tabakovic i Hamulic. Uz solidnog selektora pustiti ove momke da odigraju 5-6 tekmi i vidjeli bi rezultate. Svi smo bili protiv Peteva (i ja licno) ali covjek je imao viziju i plan igre te povjerenje igraca sto je dovelo i do rezultata. Znam da je Petkovic skup ali mi trebamo takvog covjeka sada i pustiti ga 4 godine da radi bez obzira na rezultate. Garantujem da bi nas preporodio i da bi vidjeli da ovi igraci i nisu takve tarabe i klocevi kako ih mnogi nazivaju.
Dosta za veceras. Zivjeli.
Neko je predlozio dajte platu Petkovicu 2 miliona platu i on ce sa ovim igracima zaraditu 10 miliona u Njemackoj.Suplja je da mi nemamo za europsko,mi nemamo nista osim igraca koje treba pokrenuti.Nisu ovo levati Dedic Gaziegovic,Hadzikadunic,Hadziahmetovic,Krunic,Pjanic,Stevanovic,Tabakovic...Jebo vise Vicu,Misketa,Colpu dajte nam selektora do marta i uzmite sebi 5 miliona.Halal vam bilo
n+1

#32727 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by n+1 »

Najjače mi je kad reprezentativci, selektor, i stručni štab nakon svakog poraza krenu s pričom: treba napraviti analizu.

Hoćete li je napraviti više, krv vam jebem.
solo2

#32728 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by solo2 »

Prijedlog za raju - pogledajte snimak utakmice ali bez tona
koji gubitnicki mentalitet… nema duela, nema prigovora sudijama medju igracima nema autoriteta da podigne situaciju i trazi odgovornost od ekipe… nego onako svak’ igra za sebe… kakav god je bio Spaha… trebala je budala koja ce vrsiti pritisak na ekipu i znati da ih podigne kad’ padnu.
Edin H.

#32729 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 22/11/2023 01:22
Neko je predlozio dajte platu Petkovicu 2 miliona platu i on ce sa ovim igracima zaraditu 10 miliona u Njemackoj.Suplja je da mi nemamo za europsko,mi nemamo nista osim igraca koje treba pokrenuti.Nisu ovo levati Dedic Gaziegovic,Hadzikadunic,Hadziahmetovic,Krunic,Pjanic,Stevanovic,Tabakovic...Jebo vise Vicu,Misketa,Colpu dajte nam selektora do marta i uzmite sebi 5 miliona.Halal vam bilo
Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. :D
Herr Flick

#32730 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Herr Flick »

Sanse uvijek postoje ali svaka druga taktika osim totalnog bunkera i antifudbala i nadat se nekoj frljoki iz prekida vode nas u trpanje nase mreze
insaneinthebrain

#32731 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

Tako je. Ovo jedino na penale se moze proci. Ako uspijemo doci do njih.
NediM17

#32732 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by NediM17 »

Ma sprem'ce nas savA i gico za ljubav majcice rusije.
A mile s orbanom kakvog sudiju dogovorit'. :D
DaysleepeR

#32733 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

Halalite se sa evropskim.
Ako nekim čudom prođemo Ukrajinu, Izrael radi naboja i situacije i naših usijanih glava nećemo proći nikad.

Jebem ti i zemlju i nas i nafaku i Izrael i zašto nas ništa ne može u životu mašit.

Piaty

#32734 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Piaty »

Možete misliti kako će završiti utakmica u kojoj igraju igrači jedne herojske zemlje protiv reprezentacije sa najlošijim mentalitetom, sa najslabijim motivom gdje i pojedini igrači ne žele da igraju za istu jer je lakrdija.
sinuhe

#32735 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sinuhe »

Nije se bas ni Ukrajina naigrala na prvenstvima obzirom da je velika fudbalska zemlja. Nekad kad su isto bili jaki izbacila ih je Slovenija, ali naravno BIH nije Slovenija.
svi u napad

#32736 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Kao sto smo Lucky i ja predvidjeli to se i dogodilo. Iz helikoptera se vidi da im je cilj Poljska, Ukrajina i Grcka da dodju na evropsko. Ukrajina nije smjela zavrsiti u grupi gdje su Poljska i Vels jer bi to zakomplikovalo UEFi-ne planove. Objektivno imamo 5% sanse da prodjemo i to pod uslovom da Mudrik bude povrijedjen i da nasi daju 150% vise od svojih mogucnosti. Obzirom da ljubav tj patriotizam ne postoji kod nasih igraca vrlo su male sanse za ovih 150%. UEFI nikako nije u cilju da budu 4 repke iz bivse Yuge i sve ce uciniti da nas sjebe. Sad vam je valjda i jasno zasto nije dosudjen penal za Ukrajinu protiv Italije kao i to zasto nije bilo protesta Ukrajinaca u vezi toga. Sudija se nije ni udostojio da pogleda na ekranu sta se desavalo. Vidjet ce te kakvo cemo sudjenje imati.
Iskreno se pitam sta je slijedece zlo koje ce nas strefiti? Srbi uvode imunitet za svoje predstavnike, zabranili nam proslavu 25 Novembra i sjebali sav sport pa i ovo malo fudbala sto je okupljalo ljude su razjebali i zaista se pitam da li postoji mizerniji narod od nas Bosanaca. Toliki mazohizam bezvoljnost i bezidejnost ne postoji ni kod jednog naroda na svijetu. Onu cuvenu "skolinite se dolaze Bosnjaci" mi zahvaljujuci nasim govnima od politicara smo pretvorili u "bjezite/sklonite se Bosnjaci i ostavite svoju djedovinu dusmanima." Tuzno da tuznije ne moze biti. Zivjeli
AhmetShabo

#32737 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AhmetShabo »

svi u napad wrote: 23/11/2023 16:57 Kao sto smo Lucky i ja predvidjeli to se i dogodilo. Iz helikoptera se vidi da im je cilj Poljska, Ukrajina i Grcka da dodju na evropsko. Ukrajina nije smjela zavrsiti u grupi gdje su Poljska i Vels jer bi to zakomplikovalo UEFi-ne planove. Objektivno imamo 5% sanse da prodjemo i to pod uslovom da Mudrik bude povrijedjen i da nasi daju 150% vise od svojih mogucnosti. Obzirom da ljubav tj patriotizam ne postoji kod nasih igraca vrlo su male sanse za ovih 150%. UEFI nikako nije u cilju da budu 4 repke iz bivse Yuge i sve ce uciniti da nas sjebe. Sad vam je valjda i jasno zasto nije dosudjen penal za Ukrajinu protiv Italije kao i to zasto nije bilo protesta Ukrajinaca u vezi toga. Sudija se nije ni udostojio da pogleda na ekranu sta se desavalo. Vidjet ce te kakvo cemo sudjenje imati.
Iskreno se pitam sta je slijedece zlo koje ce nas strefiti? Srbi uvode imunitet za svoje predstavnike, zabranili nam proslavu 25 Novembra i sjebali sav sport pa i ovo malo fudbala sto je okupljalo ljude su razjebali i zaista se pitam da li postoji mizerniji narod od nas Bosanaca. Toliki mazohizam bezvoljnost i bezidejnost ne postoji ni kod jednog naroda na svijetu. Onu cuvenu "skolinite se dolaze Bosnjaci" mi zahvaljujuci nasim govnima od politicara smo pretvorili u "bjezite/sklonite se Bosnjaci i ostavite svoju djedovinu dusmanima." Tuzno da tuznije ne moze biti. Zivjeli
fenomenalno napisano
zarko.filip

#32738 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zarko.filip »

svi u napad wrote: 23/11/2023 16:57 Kao sto smo Lucky i ja predvidjeli to se i dogodilo. Iz helikoptera se vidi da im je cilj Poljska, Ukrajina i Grcka da dodju na evropsko. Ukrajina nije smjela zavrsiti u grupi gdje su Poljska i Vels jer bi to zakomplikovalo UEFi-ne planove. Objektivno imamo 5% sanse da prodjemo i to pod uslovom da Mudrik bude povrijedjen i da nasi daju 150% vise od svojih mogucnosti. Obzirom da ljubav tj patriotizam ne postoji kod nasih igraca vrlo su male sanse za ovih 150%. UEFI nikako nije u cilju da budu 4 repke iz bivse Yuge i sve ce uciniti da nas sjebe. Sad vam je valjda i jasno zasto nije dosudjen penal za Ukrajinu protiv Italije kao i to zasto nije bilo protesta Ukrajinaca u vezi toga. Sudija se nije ni udostojio da pogleda na ekranu sta se desavalo. Vidjet ce te kakvo cemo sudjenje imati.
Zavjera :D
pepeljara

#32739 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by pepeljara »

Nema tog sudije koji moze sjebat u slucaju da utrpas 5 golova ukrajini.

Pustite se zavjera.
Ovo je cisto LOSI smo, i tu je sve.. pa ne znamo sastaviti pasa... izbaciti lopte. Mi ispucamo pa se vracamo nazad. Gore igre nisam gledao osim u nasoj premijer ligi.

Dabogda ne bude 0:4
NediM17

#32740 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by NediM17 »

zarko.filip wrote: 23/11/2023 18:06
Zavjera :D
Ustashko-dzihadska naravno. :mrgreen:
Crvena Tifoza

#32741 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Koliko će dana proći do komentara kad većina prebaci sa loši smo do ‘razvalit ćemo Ukrajinu’? :D
Haris.ba

#32742 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Haris.ba »

Kakve su ovo potvore? :run:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako ... 098?widget
"Gledao sam grupu u kojoj je bila Slovačka. Bosna je veoma slaba reprezentacija. Razgovarao sam sa jednim od bosanskih igrača: oni su u velikoj krizi. U reprezentaciji samo Džeko igra normalno, a ostali igrači moraju da plaćaju 20 hiljada eura i više da igraju i smatraju da, nakon što su platili, ne moraju ništa drugo raditi", napisao je Slonka.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#32743 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sime_cipol »

Kako bi ih pokojni Ćiro nalozio nakon ovih rijeci :lol:
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#32744 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by teskeredzic_22 »

Na kojim si ti drogama bolan ?

Skor "herojskog Zrinjskog sa sjajnim partijama i dostojnoj prezentaciji bh.nogometa" u ovoj godini u Evropi je jedna pobjeda , dva remija i 13 poraza uz gol razliku 3:33.

Pitari i Borac su ispali a da se nisu zagrijali a Želju je puna Grbavica izgurala u drugo pretkolo a za treće je ipak bilo potrebno nešto više od Štilićevih majstorija.

Iz te baze se prirodno puni ova reprezentacija a sve što dođe s vana su ekscesi a nikako pravilo jer ti ljudi sa 5 posto više talenta će biti skautovani i selektovani u bilo koju zapadnoevropsku zemlju , s obzirom da su svi rođeni nakon 2000 godine , oni su možda i čuli za Srebrenicu ali ih živo boli dupe za tebe i mene , oni jure novac i karijere.

A to što su prodali reprezentaciju Vici i Dodiku je krenulo (ponavljam treći put) ONOG RATNOG DANA KADA SU VOJSKA I RANJENICI OSTALI PRED BUTMIRSKIM TUNELOM DA ČEKAJU ZBOG TOGA ŠTO JE PRIORITET PROLASKA DOBIO RATNOPROFITERSKI PLIJEN BUDUĆIH 'UGLEDNIH SARAJEVSKIH BIZNISMENA" ili kraće , sistem u svim sferama je sjeban a da nije ni nastao.

Vico i Dodik su vrh (produkt) ledenog brijega korupcije i nepotizma.

Šta je rješenje ?

Reset , nekorumpirana i regularna liga uz težak terenski rad s mlađim kategorijama uopće kao i za vrbovanje igrača širom zapadne Evrope.

A ko ima korist od toga u BiH a donosi odluke o bh.fudbalu ?
NIKO.

Smanji doze paša , manje će boljeti.
ultima_palabra

#32745 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

DaysleepeR wrote: 23/11/2023 13:18 Halalite se sa evropskim.
Ako nekim čudom prođemo Ukrajinu, Izrael radi naboja i situacije i naših usijanih glava nećemo proći nikad.

Jebem ti i zemlju i nas i nafaku i Izrael i zašto nas ništa ne može u životu mašit.

Bas kontra, Izrael se nikad nije plasirao na prvenstvo a sad pogotovo ne smije. Ali Ukrajina je prejaka.
Piaty

#32746 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Piaty »

teskeredzic_22 wrote: 23/11/2023 21:28
Na kojim si ti drogama bolan ?

Skor "herojskog Zrinjskog sa sjajnim partijama i dostojnoj prezentaciji bh.nogometa" u ovoj godini u Evropi je jedna pobjeda , dva remija i 13 poraza uz gol razliku 3:33.

Pitari i Borac su ispali a da se nisu zagrijali a Želju je puna Grbavica izgurala u drugo pretkolo a za treće je ipak bilo potrebno nešto više od Štilićevih majstorija.

Iz te baze se prirodno puni ova reprezentacija a sve što dođe s vana su ekscesi a nikako pravilo jer ti ljudi sa 5 posto više talenta će biti skautovani i selektovani u bilo koju zapadnoevropsku zemlju , s obzirom da su svi rođeni nakon 2000 godine , oni su možda i čuli za Srebrenicu ali ih živo boli dupe za tebe i mene , oni jure novac i karijere.

A to što su prodali reprezentaciju Vici i Dodiku je krenulo (ponavljam treći put) ONOG RATNOG DANA KADA SU VOJSKA I RANJENICI OSTALI PRED BUTMIRSKIM TUNELOM DA ČEKAJU ZBOG TOGA ŠTO JE PRIORITET PROLASKA DOBIO RATNOPROFITERSKI PLIJEN BUDUĆIH 'UGLEDNIH SARAJEVSKIH BIZNISMENA" ili kraće , sistem u svim sferama je sjeban a da nije ni nastao.

Vico i Dodik su vrh (produkt) ledenog brijega korupcije i nepotizma.

Šta je rješenje ?

Reset , nekorumpirana i regularna liga uz težak terenski rad s mlađim kategorijama uopće kao i za vrbovanje igrača širom zapadne Evrope.

A ko ima korist od toga u BiH a donosi odluke o bh.fudbalu ?
NIKO.

Smanji doze paša , manje će boljeti.
Stari moj, ovo što si napisao je čista istina. Meni nikako nije jasno kako ljudi ovo ne vide, a pritom još žive tu.
Evo samo gospodin kojemu ti repliciraš i njegova priča o zavjeri UEFE :?
Opet, s druge strane drugio dio o kojem je on govorio (o Bosancima) jako ima smisla i komplementaran je sa tvojom pričom i baš zato mi nije jasna njegova logika povezivanja i zaključivanja o nekoj zavjeri sa strane. Pa ta zavjera nema nikakvog smisla jer se ta zavjera ne mora ni "kovati" protiv BiH reprezentacije koja je slaba u svakom pogledu. Razloge si ti sve lijepo naveo.
Porodice Foht

#32747 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Porodice Foht »

sinuhe wrote: 23/11/2023 14:13 Nije se bas ni Ukrajina naigrala na prvenstvima obzirom da je velika fudbalska zemlja. Nekad kad su isto bili jaki izbacila ih je Slovenija, ali naravno BIH nije Slovenija.
I imaju u barazu katastrofalan omjer od 1:6, tako nekako. :-) Gori od nas skoro.
Meni jedino nije jasno kako ne igrasmo s Fincima a svi govorili da ce oni biti 95%?
Crvena Tifoza

#32748 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Haris.ba wrote: 23/11/2023 20:49 Kakve su ovo potvore? :run:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako ... 098?widget
"Gledao sam grupu u kojoj je bila Slovačka. Bosna je veoma slaba reprezentacija. Razgovarao sam sa jednim od bosanskih igrača: oni su u velikoj krizi. U reprezentaciji samo Džeko igra normalno, a ostali igrači moraju da plaćaju 20 hiljada eura i više da igraju i smatraju da, nakon što su platili, ne moraju ništa drugo raditi", napisao je Slonka.

Da tužilaštvo funkcioniše kako treba, ovo bi se trebalo istražiti.
Ovi Ukrajinci znaju svašta nešta o nama, nedavno o politici a sad evo vezano i za sport.
luckylaka

#32749 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Kakav je kralj ovaj Marko Topic.Direktno u rogove po Savi,misketu,savezu
sinuhe

#32750 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sinuhe »

Treba li bas tako govoriti o vlastitoj reprezentaciji, zemlji. Nigdje ne pise da se BiH mora plasirati na neko prvenstvo.
Kako su ta sportska pitanja rijesena u Zeljeznicaru i Sarajevu gdje nema Vice?
Post Reply