Raje ima najviše na tim grupnim treninzima, gdje skakuću i to
Za početak može proći, za neke već ozbiljnije treninge i ne baš, bučice su do 30 kg max i po jedan set je bučica samo, sprava fali posebno za leđa
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Raje ima najviše na tim grupnim treninzima, gdje skakuću i to
znači može proći za početak. Trebao bih vala malo krenuti, zima odradila svoje pa se nemre ni planinariti više. Hvala šefe!Leon16v wrote: ↑07/08/2023 10:28Raje ima najviše na tim grupnim treninzima, gdje skakuću i to, međutim uzmu bučice pa odnesu, trče kroz pola teretane i tako to
Za početak može proći, za neke već ozbiljnije treninge i ne baš, bučice su do 30 kg max i po jedan set je bučica samo, sprava fali posebno za leđa
Mozes potrositi i 200km da dobijes isto. Ja da sam na tvom gulio bi taj dok ne pregoriPlavo-bijeli wrote: ↑10/08/2023 20:37 Koji blender uzeti ?
Imam trenutno ovaj Tefalov:
https://www.tefal.ba/Priprema-hrane-i-p ... 7211003138
cini mi se na akciji bio oko 50-60km.
Sad me malo nervira jer se zna malo muciti sa borovnicama i ostalim stvarima, zapnu mu ispod, pa nikad da ih zblenda kako treba...
koliko moram potrositi da primjetim dobru razliku u odnosu na ovaj?
Sta uopste gledati, koje specifikacije
HvalaGusar-from-Riga wrote: ↑11/08/2023 21:36 I da.. dobra akcija na gymbeam 61KM 2.5kg truewheya, 30KM 1kg. Iznad 135KM besplatna postarina. Uzmes 2x2.5kg plus 1kg. 150KM 6kg wheya, kakav je god dobra cijena jos smiksas okusa.
Zbijeno sve, nema dovoljno sprava. Imaju ovi grupni treninzi pa navece nema bucicayamakashii wrote: ↑31/08/2023 20:15 Ide li ko u oxide gym na Stupu, kakva je teretana, je li prostrana? Na slikama djeluje kao da je sve zbijeno?
Tren ne postoji u prirodi jer je sintetski preparat, pa ne može ni biti ispod levela.
Mislim na testosteron ako sam se pogresnoo izrazio, vadio sam nalaz i ispod je granice za muskarce barem.Ken_M wrote: ↑01/09/2023 19:51Tren ne postoji u prirodi jer je sintetski preparat, pa ne može ni biti ispod levela.
Isto tako ne postoji za humanu upotrebu kao lijek pa ga nije moguće ni kupiti ni prepisati.
Trenbolon acetat proizvod su iz underground laboratorija, neprovjerenog porijekla i nekontroliranog tržišta.
Pa mislim idem u teretanu od nedavno i prije sam isao na prekide zbog posla nisam stizao, ali sad imam vise vremena da se posvetim. Posto mi je posao za racunarom cijeli dan nabio sam dosta kila i sad sam vadio test i dosta je ispod normalnog nivoa pa zato i pitam ovde mozda ima hemicara kakvih
Ma ima proteina koliko piše, nije to problem. Nego ih je većina s nekim voćnim aromama i napumpani ili šećerom ili zaslađivačima. Bolje čist jogurt popiti.
Dobijes toliko proteina koliko pise. Ali citaj ambalazu, zbog dodatih secera i aroma, sto rece vaucer. Cini mi se da onaj zbregov nema secer. Uklopis ih u dnevni unos kalorija, zadovoljis proteine i masti i sve pet.
Naravno da je bolja opcija protein puding ili protein jogurt od obicnog.LikeLike wrote: ↑03/09/2023 21:50 Ne mislim da mi ovi zbregovi i pudinzi budu izvor proteina nego cisto ako valjaju radije cu kupiti taj protein puding nego obicni. Koristim pomalo whey i kreatin vec mjesec dana, lagano treniram kuci i vidi se bas napredak u odnosu na neke ranije pokusaje treninge bez kreatina i wheya.![]()
Vježbanje sa tegovima povećava proizvodnju testosterona za najmanne 20% do 36 % kao i hormona rasta do 44%. Ne uzimaj steroide, osim ako nisi kastriran. Prvo treniraj.xPaco1337 wrote: ↑01/09/2023 20:56Pa mislim idem u teretanu od nedavno i prije sam isao na prekide zbog posla nisam stizao, ali sad imam vise vremena da se posvetim. Posto mi je posao za racunarom cijeli dan nabio sam dosta kila i sad sam vadio test i dosta je ispod normalnog nivoa pa zato i pitam ovde mozda ima hemicara kakvih![]()
Hvala druze konektovanikonektovan wrote: ↑03/09/2023 21:53Naravno da je bolja opcija protein puding ili protein jogurt od obicnog.LikeLike wrote: ↑03/09/2023 21:50 Ne mislim da mi ovi zbregovi i pudinzi budu izvor proteina nego cisto ako valjaju radije cu kupiti taj protein puding nego obicni. Koristim pomalo whey i kreatin vec mjesec dana, lagano treniram kuci i vidi se bas napredak u odnosu na neke ranije pokusaje treninge bez kreatina i wheya.![]()
Preporuka za zbregov kokos i zott jogur, koji za oko 2 KM cijene ima 27 g proteina cini mi se..
All in je malo napucaniji,..xxl siroviji.
Nemoj to uzimati. Ako imaš blender bolje ti je da sam sebi napraviš puding koji je 10x zdraviji i bolji i kakav nikad ne mozes kupit. O tome koliko je zdrav zavisi koliki imas budzet