Raspad dejtonske BiH ce prije izazvati oni koji traze nesto sto nisu dobili u Dejtonu, koji predstavljaju ca. 10% a traze da imaju istu vlast i blokade kao da predstavljaju preko 50% stanovnistva i kuju saveznistva sa velikosrpskom ideologijoim u politickoj i ekonomskoj borbi protiv vecinskog stanonvistva BiH.moimoi wrote: ↑14/11/2023 14:59Vodis se logikom istih onih koje optuzujes za raspad Juge. Dominacija jednog naroda nad drugima. A posto je BiH kao mala Juga, skontaj gdje to vodi.SpoilerShow
#samokazem
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
plavi_E
#11376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
vidi ovog pa jarane ja bolje poznajem 26.10. 3.11. 1995. od tebe jer mi je to urezano u pamćenje kao nešto novo nakon 3 godine izbjeglištva
tebi je svaki dan 1995. isti --- razlikovao si samo akcije i odlazak i povratak s fronta
da da radio je tramvaj dvokratno znam da sam kao novi đak uvijek pitao da me puste kući ranije kako bih stigao na tramvaj u 17.00 ispred narodne banke gdje je bio kiosk
znam da je bilo struje jer sam non stop gledao filmove na više kanala jer u izbjeglištvu sam imao samo hrt 1
šta te j0š zanima?
- cvrčak_na_hedonizmu
#11378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ono sto zaboravljas jeste agresija i uzp nad jednim narodom, rat na kraju nije imao pobjednika, katarza se nije desila. Zapravo S&H i dalje velicaju svoje presudjene zlocince da ne pricam o onima koji nisu a takvih ima jos vise.zposao wrote: ↑14/11/2023 15:20 Nikad ovdje nece biti građanske drzave jer nema građana nego samo ovaca. Ovdje nema ni nacija nego samo plemena koja funkcioniraju vrlo primitivno na razini vjerskih zakona.
I toga su vrlo dobro svi svjesni ali se vole praviti glupi.
Nijedan Bošnjak, Srbin ni Hrvat se neće pozivati na građansku državu i vladavinu većine tamo gdje su u manjini i ugroženi, nego će se pozivati na konstititivnosti.
I svi su licemjeri jer to koriste samo kada im odgovara.
Tu sreće nema jer nas nema ni 2 miliona a mržnje među nama ima za izvoziti u Kinu i Indiju.
Znači prva lažna postavka koja se godinama potura a ne donosi nam ništa dobro je da je ovo nekakva uređena normalna građanska država puna anacionalnih nereligioznih ljudi koji su samo željni saditi ljubičice a zla manjina klerofašističkih nacionalista im ne dopušta. To je laž. To ne postoji.
Većina naroda je pokvarena i većina naroda glasa za teške nacionaliste. Većini naroda je veći problem kad se "naš" nije "njihovom" nagovorio i pucnuo ga po prstima, nego što je "naš" teški licemjer, pokvarenjak, lopov, mafijaš, fašist. Možeš biti i crni đavo samo ako ćeš se nagovorit anamo onima.
To je naša realnost i što prije pogledamo surovoj istini u oči možda prije počnemo mijenjati i sebe i tu svoju stvarnost na bolje. Lažući sebe i druge ništa ne postižemo, godine prolaze, mržnja se gomila, ljudi umiru ili odlaze a mlade generacije se rađaju u potpuno nefunkcionalnom drustvu zatrovanim mržnjom.
Osjecaj mrznje je ocekivan kada te neko sistematski ubija tri godine, a poslije toga velica i slavi svoje zlocince, nastavlja da gura separatizam. To si zaboravio nego fino zalijepi ko nas bre zavadi i sve nas nagura u isti kos.
Nisu ni Bosnje idealne, al za ostale smo miroljubivi hipi pokret i djeca cvjieca.
Jos jedan poskok ili neka slicna zivotinja, bas ste se namnozili
-
sajber87
#11379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
zposao wrote: ↑14/11/2023 15:20 Nikad ovdje nece biti građanske drzave jer nema građana nego samo ovaca. Ovdje nema ni nacija nego samo plemena koja funkcioniraju vrlo primitivno na razini vjerskih zakona.
Nijedan Bošnjak, Srbin ni Hrvat se neće pozivati na građansku državu i vladavinu većine tamo gdje su u manjini i ugroženi, nego će se pozivati na konstititivnosti.
Tu sreće nema jer nas nema ni 2 miliona a mržnje među nama ima za izvoziti u Kinu i Indiju.
Znači prva lažna postavka koja se godinama potura a ne donosi nam ništa dobro je da je ovo nekakva uređena normalna građanska država puna anacionalnih nereligioznih ljudi koji su samo željni saditi ljubičice a zla manjina klerofašističkih nacionalista im ne dopušta. To je laž. To ne postoji.
Većina naroda je pokvarena i većina naroda glasa za teške nacionaliste. Većini naroda je veći problem kad se "naš" nije "njihovom" nagovorio i pucnuo ga po prstima, nego što je "naš" teški licemjer, pokvarenjak, lopov, mafijaš, fašist. Možeš biti i crni đavo samo ako ćeš se nagovorit anamo onima.
To je naša realnost i što prije pogledamo surovoj istini u oči možda prije počnemo mijenjati i sebe i tu svoju stvarnost na bolje. Lažući sebe i druge ništa ne postižemo, godine prolaze, mržnja se gomila, ljudi umiru ili odlaze a mlade generacije se rađaju u potpuno nefunkcionalnom drustvu zatrovanim mržnjom.
- Styling
#11380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tramvaj radio u proljece 1994. Ja se vozila do Skenderije. Proradio Plavi put.PM72 wrote: ↑14/11/2023 15:19Tramvaj radio u oktobru 1995? Bilo struje i vode?Truba wrote: ↑14/11/2023 15:09šta bolan lupetaraš vratio sam se 25.10. 1995 u sarajevo kroz tunel dočekao me hasutor sa roštiljadom i plinom u pećima za grijanje, strujom i vodomplavi_E wrote: ↑14/11/2023 14:49 Neoboriva je cinjenica da to sto Covic danas trazi od Trojke nije dobio u Dejtonu kad je bosnjacki narod gladovao i smrzavao se. A nije ni skoro 30 godina poslije Dejtona. Vidjet ce mo da li ce danas dobiti. Treba mu samo prosta vecina u Predstavnickom Domu BiH koje prosli put nije imao i zakon mu je pao iako je bio prosao Dom Naroda BiH.
više je redukcija bilo 2013. vode nego 1995.
tramvaj uredno radio škole pekare prodavnice...
šta ste gladovali i smrzavali se šta lažeš i izmišljaš više uživljen si u svoju patnju 1995
neće on ništa dobiti kao što ti nećeš republiku BiH imati
- cvrčak_na_hedonizmu
#11381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
95 je bila kamilica, trebao si biti u Sarajevu 92 - 94, drugu bi pricu pricao, bez uvrede. 95 je bilo gotovo.Truba wrote: ↑14/11/2023 15:09šta bolan lupetaraš vratio sam se 25.10. 1995 u sarajevo kroz tunel dočekao me hasutor sa roštiljadom i plinom u pećima za grijanje, strujom i vodomplavi_E wrote: ↑14/11/2023 14:49 Neoboriva je cinjenica da to sto Covic danas trazi od Trojke nije dobio u Dejtonu kad je bosnjacki narod gladovao i smrzavao se. A nije ni skoro 30 godina poslije Dejtona. Vidjet ce mo da li ce danas dobiti. Treba mu samo prosta vecina u Predstavnickom Domu BiH koje prosli put nije imao i zakon mu je pao iako je bio prosao Dom Naroda BiH.
šta ste gladovali i smrzavali se šta lažeš i izmišljaš više uživljen si u svoju patnju 1995
-
moimoi
#11382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa eto sama si sebi odgovorilaplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:22Raspad dejtonske BiH ce prije izazvati oni koji traze nesto sto nisu dobili u Dejtonu, koji predstavljaju ca. 10% a traze da imaju istu vlast i blokade kao da predstavljaju preko 50% stanovnistva i kuju saveznistva sa velikosrpskom ideologijoim u politickoj i ekonomskoj borbi protiv vecinskog stanonvistva BiH.
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#11383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ponavljam se al' haj, i djeci se ponovi 10ak puta, pa valjda treba i ponekim forumasima
Smeta dijasporac Bosnjo iz neke zemlje tipa Austrija, Svedska, Australija, UAE, koji je protjeran s ognjista jos mozda 90ih, ili u post ratnom periodu, jer ne moze da zivi od have, koji kao takav u 90% slucajeva radi za gradjansku drzavu i njemu treba zabraniti da glasa jer sto ce on krojiti sudbinu nekom u Bosni iako covjek ima jaku zelju da se vrati kad-tad, ali zato autobusi Srba koji udju u Srebrenicu, ne zive tu i glasaju, ali imaju dvojno drzavljanstvo, oni nisu problem... Oni sigurno zaokruzuju SDP, NS i NiP
Isto vazi i za Hrvate. Zaokruzuju ljevicarske stranke, ali bivaju pokradeni na izborima svaki put

Smeta dijasporac Bosnjo iz neke zemlje tipa Austrija, Svedska, Australija, UAE, koji je protjeran s ognjista jos mozda 90ih, ili u post ratnom periodu, jer ne moze da zivi od have, koji kao takav u 90% slucajeva radi za gradjansku drzavu i njemu treba zabraniti da glasa jer sto ce on krojiti sudbinu nekom u Bosni iako covjek ima jaku zelju da se vrati kad-tad, ali zato autobusi Srba koji udju u Srebrenicu, ne zive tu i glasaju, ali imaju dvojno drzavljanstvo, oni nisu problem... Oni sigurno zaokruzuju SDP, NS i NiP
Isto vazi i za Hrvate. Zaokruzuju ljevicarske stranke, ali bivaju pokradeni na izborima svaki put
-
moimoi
-
moimoi
#11385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Isto vazi i za srbe iz sandzaka koji isto tako vrijedno zaokruzuju sdp i nsW0rM wrote: ↑14/11/2023 15:35 Ponavljam se al' haj, i djeci se ponovi 10ak puta, pa valjda treba i ponekim forumasima![]()
Smeta dijasporac Bosnjo iz neke zemlje tipa Austrija, Svedska, Australija, UAE, koji je protjeran s ognjista jos mozda 90ih, ili u post ratnom periodu, jer ne moze da zivi od have, koji kao takav u 90% slucajeva radi za gradjansku drzavu i njemu treba zabraniti da glasa jer sto ce on krojiti sudbinu nekom u Bosni iako covjek ima jaku zelju da se vrati kad-tad, ali zato autobusi Srba koji udju u Srebrenicu, ne zive tu i glasaju, ali imaju dvojno drzavljanstvo, oni nisu problem... Oni sigurno zaokruzuju SDP, NS i NiP![]()
Isto vazi i za Hrvate. Zaokruzuju ljevicarske stranke, ali bivaju pokradeni na izborima svaki put![]()
![]()
Ma hajte molim vas.
Ne mozes ocekivati da ce drugi prihvatiti tvoju retoriku u kojoj se konstantno podebljava “mi smo vecina i mi treba da odlucujemo”
Dogovor je bitan.. dogovor. Saslusati drugu stranu i uvidjeti i njihove potrebe. Posto zivite u dijaspori onda vrlo dobro znate da se tako politika vodi.
- W0rM
#11386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Demokratija (grč. δημοϰρατία: vladavina naroda), oblik upravljanja u kojem se političke i druge odluke donose odlukom većine, najčešće direktnm odlučivanjem ili referendumima, u kojima sudjeluju svi građani,"moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:43Isto vazi i za srbe iz sandzaka koji isto tako vrijedno zaokruzuju sdp i nsW0rM wrote: ↑14/11/2023 15:35 Ponavljam se al' haj, i djeci se ponovi 10ak puta, pa valjda treba i ponekim forumasima![]()
Smeta dijasporac Bosnjo iz neke zemlje tipa Austrija, Svedska, Australija, UAE, koji je protjeran s ognjista jos mozda 90ih, ili u post ratnom periodu, jer ne moze da zivi od have, koji kao takav u 90% slucajeva radi za gradjansku drzavu i njemu treba zabraniti da glasa jer sto ce on krojiti sudbinu nekom u Bosni iako covjek ima jaku zelju da se vrati kad-tad, ali zato autobusi Srba koji udju u Srebrenicu, ne zive tu i glasaju, ali imaju dvojno drzavljanstvo, oni nisu problem... Oni sigurno zaokruzuju SDP, NS i NiP![]()
Isto vazi i za Hrvate. Zaokruzuju ljevicarske stranke, ali bivaju pokradeni na izborima svaki put![]()
![]()
Ma hajte molim vas.
Ne mozes ocekivati da ce drugi prihvatiti tvoju retoriku u kojoj se konstantno podebljava “mi smo vecina i mi treba da odlucujemo”
Dogovor je bitan.. dogovor. Saslusati drugu stranu i uvidjeti i njihove potrebe. Posto zivite u dijaspori onda vrlo dobro znate da se tako politika vodi.
Mi to jel' u Bosni i Hercegovini ne zivimo iz vise razloga.
-
sajber87
#11387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
On sustinski i zeli raspad , stvaranje nekog fildzancica gdje zeli da sda orbanovsko putinovski vlada da ubije demokratiju, ali ne zeli da isti u javnosti budu krivi za raspad nego da prstom uperi u zapad da nam nije dao gradjansku po nacrtima sda df koja nije moguca kao takva. Time bi dobio autokratsku apsolutnu orbanovsko putinovsku drzavu pod uticajem rusije irana nesto kao cecenija pod kadirovom ili hezbolah a zapadne demokratije bi bile smrtni neprijatelji. To bi trebao biti po njima konacan rezultat borbe za sda gradjansku. Takvu politiku najvise podrzavaju upravo neprijatelji bosne.moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:34Pa eto sama si sebi odgovorilaplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:22Raspad dejtonske BiH ce prije izazvati oni koji traze nesto sto nisu dobili u Dejtonu, koji predstavljaju ca. 10% a traze da imaju istu vlast i blokade kao da predstavljaju preko 50% stanovnistva i kuju saveznistva sa velikosrpskom ideologijoim u politickoj i ekonomskoj borbi protiv vecinskog stanonvistva BiH.Nije vise vecina kada se udruze sve manjine za svoj interes. Zelis dominaciju? Tesko da ces je na takav nacin dobiti.
-
Jordan1961
#11388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A tek ces vidjeti na sta ce to liciti ako Trojka podrzi HDZ-ov prijedlog IZ.W0rM wrote: ↑14/11/2023 15:46Demokratija (grč. δημοϰρατία: vladavina naroda), oblik upravljanja u kojem se političke i druge odluke donose odlukom većine, najčešće direktnm odlučivanjem ili referendumima, u kojima sudjeluju svi građani,"moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:43Isto vazi i za srbe iz sandzaka koji isto tako vrijedno zaokruzuju sdp i nsW0rM wrote: ↑14/11/2023 15:35 Ponavljam se al' haj, i djeci se ponovi 10ak puta, pa valjda treba i ponekim forumasima![]()
![]()
Ma hajte molim vas.
-
plavi_E
#11389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Dzaba prosipanje suplje o dominaciji radi se o demokratskim principima. Udruzivanje dvoje protiv treceg nece nikom donijeti dobro a ponajmanje najmalobrojnijem narodu u BiH. Vec sad se naziru da se interesi sa velikosrpskom politikom polako ali sigurno razilaze. A cak ujedinjeni sa velikosrbima ste i dalje manjina u BiH. To je pokazao i popis 2013. danas nakon 10 godina pi popis to zacementirao zato ga niko ne smije pomenuti iako je morao biti ove godine.moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:34Pa eto sama si sebi odgovorilaplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:22Raspad dejtonske BiH ce prije izazvati oni koji traze nesto sto nisu dobili u Dejtonu, koji predstavljaju ca. 10% a traze da imaju istu vlast i blokade kao da predstavljaju preko 50% stanovnistva i kuju saveznistva sa velikosrpskom ideologijoim u politickoj i ekonomskoj borbi protiv vecinskog stanonvistva BiH.Nije vise vecina kada se udruze sve manjine za svoj interes. Zelis dominaciju? Tesko da ces je na takav nacin dobiti.
-
moimoi
#11390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Znas i sama da je tako niti jedna zapadna zemlja ne funkcionise. Zamisli da u toj Njemackoj niko ne slusa sta stranci imaju za reci.W0rM wrote: ↑14/11/2023 15:46Demokratija (grč. δημοϰρατία: vladavina naroda), oblik upravljanja u kojem se političke i druge odluke donose odlukom većine, najčešće direktnm odlučivanjem ili referendumima, u kojima sudjeluju svi građani,"moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:43Isto vazi i za srbe iz sandzaka koji isto tako vrijedno zaokruzuju sdp i nsW0rM wrote: ↑14/11/2023 15:35 Ponavljam se al' haj, i djeci se ponovi 10ak puta, pa valjda treba i ponekim forumasima![]()
![]()
Ma hajte molim vas.
Da vas niko ne jebe 5%
-
PM72
#11391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Međede...u oktobru 1995 je još trajao rat...Truba wrote: ↑14/11/2023 15:29vidi ovog pa jarane ja bolje poznajem 26.10. 3.11. 1995. od tebe jer mi je to urezano u pamćenje kao nešto novo nakon 3 godine izbjeglištva
tebi je svaki dan 1995. isti --- razlikovao si samo akcije i odlazak i povratak s fronta
da da radio je tramvaj dvokratno znam da sam kao novi đak uvijek pitao da me puste kući ranije kako bih stigao na tramvaj u 17.00 ispred narodne banke gdje je bio kiosk
znam da je bilo struje jer sam non stop gledao filmove na više kanala jer u izbjeglištvu sam imao samo hrt 1
šta te j0š zanima?
-
moimoi
#11392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne racunas sa ostalimaplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:49Dzaba prosipanje suplje o dominaciji radi se o demokratskim principima. Udruzivanje dvoje protiv treceg nece nikom donijeti dobro a ponajmanje najmalobrojnijem narodu u BiH. Vec sad se naziru da se interesi sa velikosrpskom politikom polako ali sigurno razilaze. A cak ujedinjeni sa velikosrbima ste i dalje manjina u BiH. To je pokazao i popis 2013. danas nakon 10 godina pi popis to zacementirao zato ga niko ne smije pomenuti iako je morao biti ove godine.moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:34Pa eto sama si sebi odgovorilaplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:22
Raspad dejtonske BiH ce prije izazvati oni koji traze nesto sto nisu dobili u Dejtonu, koji predstavljaju ca. 10% a traze da imaju istu vlast i blokade kao da predstavljaju preko 50% stanovnistva i kuju saveznistva sa velikosrpskom ideologijoim u politickoj i ekonomskoj borbi protiv vecinskog stanonvistva BiH.Nije vise vecina kada se udruze sve manjine za svoj interes. Zelis dominaciju? Tesko da ces je na takav nacin dobiti.
- W0rM
#11393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sam - muski rodmoimoi wrote: ↑14/11/2023 15:51Znas i sama da je tako niti jedna zapadna zemlja ne funkcionise. Zamisli da u toj Njemackoj niko ne slusa sta stranci imaju za reci.W0rM wrote: ↑14/11/2023 15:46Demokratija (grč. δημοϰρατία: vladavina naroda), oblik upravljanja u kojem se političke i druge odluke donose odlukom većine, najčešće direktnm odlučivanjem ili referendumima, u kojima sudjeluju svi građani,"moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:43
Isto vazi i za srbe iz sandzaka koji isto tako vrijedno zaokruzuju sdp i ns
Ma hajte molim vas.
Da vas niko ne jebe 5%
Dodji vidi probaj, samo ce ti se kazati.
-
PM72
#11394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kad te čitam pomislio bi da je bilo sve regularno i da si po stanicama serbez čekao tramvaj...a ne vozanje pod pratnjom UN dok ne zapucaše iz Metalke po tramvajuStyling wrote: ↑14/11/2023 15:33Tramvaj radio u proljece 1994. Ja se vozila do Skenderije. Proradio Plavi put.PM72 wrote: ↑14/11/2023 15:19Tramvaj radio u oktobru 1995? Bilo struje i vode?Truba wrote: ↑14/11/2023 15:09
šta bolan lupetaraš vratio sam se 25.10. 1995 u sarajevo kroz tunel dočekao me hasutor sa roštiljadom i plinom u pećima za grijanje, strujom i vodom
-
moimoi
#11395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bila, vidjela, probala.
Zato mi je i nejasno desnicarsko razmisljanke kada se o vlastitoj drzavi radi.. dok se u dijaspori uvijek brani ljevica.
- Ozimician
#11396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Najjaci su ovi ex-dijasporasi koji su rat proveli (dakle najtezi period za domovinu) vani i dobili Abschiebung i sada prigovaraju ovim novim dijasporasima koji su vani par godina kako se mijesaju u politiku domovine. 
-
plavi_E
#11397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja govorim o demokratskim principima o kojima govore i presude Evropskih sudova. Na primjer ova zadnja presuda Kovacevic. Te suplje o "putincadima", "islamskoj fildazn drzavi", "kadirovcma" Iranu i Hezbolahu i slicnim stvarima donesene sa hercegbosne i poskoka treba ostaviti za te za te forume.moimoi wrote: ↑14/11/2023 15:54Ne racunas sa ostalimaSpoilerShowplavi_E wrote: ↑14/11/2023 15:49Dzaba prosipanje suplje o dominaciji radi se o demokratskim principima. Udruzivanje dvoje protiv treceg nece nikom donijeti dobro a ponajmanje najmalobrojnijem narodu u BiH. Vec sad se naziru da se interesi sa velikosrpskom politikom polako ali sigurno razilaze. A cak ujedinjeni sa velikosrbima ste i dalje manjina u BiH. To je pokazao i popis 2013. danas nakon 10 godina pi popis to zacementirao zato ga niko ne smije pomenuti iako je morao biti ove godine.Ne racunas sa onima koji ne zele zivjeti u Bakirstanu a izjasnjavaju se kao Bosnjaci. Zasto mislis da svi Bosnjaci dijele tvoje misljenje.
- dale cooper
#11398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Šta ima tu biti nejasno. Tamo gdje žive gledaju isključivo svoju guzicu i glasaju za one za koje procjene da će zaštiti i njihove interese.
-
plavi_E
#11399 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Svi ljubitelji izraza "kozojebi", "putincad", "kadirovci", "islamski teroristi" "balije" a evo sad se pominje i Iran i Hezbolah ce dobiti predstavu u drzavnom parlamentu jer je Covic najavio parlamentarnu raspravu o "islamsko teroristickim celijama u BiH" o kojima su govorili ovi iz manjeg entiteta i pisali Amerikancima o tome. Vidi se velika uskladjenost sa njihovim botovima na ovom forumu.
- BHCluster
#11400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa u manjem bosanskohercegovackom entitetu se primjenjuje gradjanski koncept prilikom izbora i to nije problem kod onih sto zagovaraju izbore po etnickom modelu.zposao wrote: ↑14/11/2023 15:20 Nikad ovdje nece biti građanske drzave jer nema građana nego samo ovaca. Ovdje nema ni nacija nego samo plemena koja funkcioniraju vrlo primitivno na razini vjerskih zakona.