Cm
Sasvim slucajno probao
Pored armafa stoji
Moderator: anex
Cm
imas i ovde za 87KM

Kad skineš trgovačku maržu 20-30%, pa PDV, ako ima EUR1, pa logistiku u nabavci, ispada nabavna cijena ovakvog parfema 50-tak KMblack wrote: ↑10/11/2023 09:43imas i ovde za 87KM
https://bodyscents.ba/product/kenz-al-malik/
mislim da sam vec pominjao ovu radnju, prekoputa revolucije u ferhadiji, imaju solidnu ponudu 'arapa' i uvijek imaju neko snizenje
Nije... probajkonektovan wrote: ↑10/11/2023 10:36
Moze on izuvati, ali ako je mirisna kompozicija ko septicka, dzaba mu...

volim i ja 'la male', inace jpg su dobri parfemiBHF_Manijak wrote: ↑10/11/2023 11:01
Meni licno puno bolji "Le Male", ovaj je OK, ali meni licno kako rkeoh iz kolekcije "Le Male" ubija, bas za hladnijih dana.
Slazem se, JPG je odlican odnos cijene i kvalitete. Mislim nije da su 50-60KM parfemi, ali na crnom trzistu mozes za 120-130KM nabaviti, postojanost je odlicna, projekcija je isto OK do dobra. Nije sad bomba, ali sasvim pristojna projekcija.black wrote: ↑10/11/2023 13:25volim i ja 'la male', inace jpg su dobri parfemiBHF_Manijak wrote: ↑10/11/2023 11:01
Meni licno puno bolji "Le Male", ovaj je OK, ali meni licno kako rkeoh iz kolekcije "Le Male" ubija, bas za hladnijih dana.
imas dobru kolekciju![]()
Hvala.konektovan wrote: ↑10/11/2023 14:36 Nema tu vise nista od jpg le male novijih datuma da valja, sve je to unisteno reformulacijama.
Kod mene je iz 2016, i tad je vec nacet poprikicno h odnosu na stare datume.
Manijace, kolekcija za 10, po mom ukusu sve..![]()
![]()
Više imaš od žene
Nije nije,..ima i ona solidan broj,..ali nije u fazonu da previse experimentise. Uglavnom drzi se klasike...i vec provjerenog.suspect_zero wrote: ↑11/11/2023 20:06Više imaš od žene![]()
![]()
njeni tamo u češku...3-4, a ti zauzeo prostor sa svojim
![]()
@Manijakveoma zavidna kolekcija.
Zato sto vecinom hoce druge linije da proguraju, ne mogu bazirati sve na jednom proizvodu, bez obzira na kvalitet istog. Neko ce ostati vjeran tom parfemu iako je npr. reformulisan i smanjen procenat ulja lupam sa 20 na 17%, dok ce ostali potraziti srecu u njihovom drugom nekom proizvodu.