Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Carlo Ancelotti (u svom 1.300. zvaničnom meču kao trener) upravo je nadmašio Alexa Fergusona i postao trener sa najviše pobjeda (116) u CIJELOJ istoriji Evropskog kupa.
Carlo Ancelotti (u svom 1.300. zvaničnom meču kao trener) upravo je nadmašio Alexa Fergusona i postao trener sa najviše pobjeda (116) u CIJELOJ istoriji Evropskog kupa.
Engleski komentatori se vezu u cvorove oko ovog penala, u EPL ovo nikada nije penal (osim ako je Liverpool protiv City-ja ), u CL sam u poslednjih 4-5 godina vidio 20 ovakvih penala.
Romanija wrote: ↑28/11/2023 23:08
Engleski komentatori se vezu u cvorove oko ovog penala, u EPL ovo nikada nije penal (osim ako je Liverpool protiv City-ja ), u CL sam u poslednjih 4-5 godina vidio 20 ovakvih penala.
Lopta napucana u tijelo odbije se u ruku, ne znam stvarno, meni je to glupo da svira penal, Liveramento nije nikako mogao reagovati da skloni ruku.
Romanija wrote: ↑28/11/2023 23:08
Ma ja sam mislim medju rijetkima bio koji je govorio daje Gvardiol apsolutno preplacen odbrambeni igrac! Cuj 100 miliona dati, daj ba...
OK igrac i po meni nista vise od toga.
Niti je pozadi neprelazan niti je naprijed neka babaroga.
Neko ce reci, ali OK, ko si ti da sudis, ljudi ga platili 100 miliona... Ni prvi ni zadnji na kojeg su bacene pare. Placen je i Grealish 100+, pa ima u ligi 15 puta korisnijih i boljih igraca od njega.
BHF_Manijak wrote: ↑29/11/2023 10:06
Ma ja sam mislim medju rijetkima bio koji je govorio daje Gvardiol apsolutno preplacen odbrambeni igrac! Cuj 100 miliona dati, daj ba...
OK igrac i po meni nista vise od toga.
Niti je pozadi neprelazan niti je naprijed neka babaroga.
Neko ce reci, ali OK, ko si ti da sudis, ljudi ga platili 100 miliona... Ni prvi ni zadnji na kojeg su bacene pare. Placen je i Grealish 100+, pa ima u ligi 15 puta korisnijih i boljih igraca od njega.
Ja sam izrekao u jednoj grupi nešto što se proglasilo svetogrđem, a to je da Gvardiol tek treba doseći karijeru i rang Dejana Lovrena