Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma neka je prijavio. Vidi se iz aviona da Fati nije pravo što je dovukao drugu u kuću, ali je garant ucjenjuje u smislu da neće imati hljeba ni ona ni djeca ako ne pristane.
Prijavila bi i Fata da smije.
Samo što se vidi iz ovog članka što je neko postavio da državu zaboli ona stvar.
"Ugašen požar na pijaci Kvadrant u sarajevskom naselju Otoka".
Fakti.
1. Pijaca Kvadrant se ne nalazi u sarajevskom naselju Otoka. Između pomenute pijace i Otoke se nalaze , stara Ilidžanska cesta , prodajni objekat u kom se nalaze Bingo i Konzum , cesta prema DZ Kumrovec ,stambena zgrada , Bulevar Meše Selimovića smjer istok-zapad , tramvajske pruge u oba smjera , Bulevar Meše Selimovića zapad-istok , rijeka Miljacka.
2. Pijaca Kvadrant je najbliža sarajevskom naselju Kvadrant.
3. Pijaca Kvadrant je jako blizu sarajevskom naselju Čengić Vila.
4. Pijaca Kvadrant je jako blizu sarajevskim naseljima "Miljacka" i "Nova Otoka".
5. Pijaca Kvadrant je bliža rubnim dijelovima sarajevskog naselja Buća Potok nego sarajevskom naselju Otoka.
"Ugašen požar na pijaci Kvadrant u Sarajevu" je bilo mnogo logičnije objaviti.
teskeredzic_22 wrote: ↑05/11/2023 20:17
Fakti.
1. Pijaca Kvadrant se ne nalazi u sarajevskom naselju Otoka. Između pomenute pijace i Otoke se nalaze , stara Ilidžanska cesta , prodajni objekat u kom se nalaze Bingo i Konzum , cesta prema DZ Kumrovec ,stambena zgrada , Bulevar Meše Selimovića smjer istok-zapad , tramvajske pruge u oba smjera , Bulevar Meše Selimovića zapad-istok , rijeka Miljacka.
4. Pijaca Kvadrant je jako blizu sarajevskim naseljima "Miljacka" i "Nova Otoka".
5. Pijaca Kvadrant je bliža rubnim dijelovima sarajevskog naselja Buća Potok nego sarajevskom naselju Otoka.
Jbt od svega je to najbitnije (iako su svi portali napisali Otoka)!?
Treba im čestitati jer su jedini uživo se javljali sa lica mjesta, dok su ostale televizije odmarale u kišnu nedjelju.
teskeredzic_22 wrote: ↑05/11/2023 20:17
Fakti.
Jbt od svega je to najbitnije (iako su svi portali napisali Otoka)!?
Treba im čestitati jer su jedini uživo se javljali sa lica mjesta, dok su ostale televizije odmarale u kišnu nedjelju.
Ne gledam druge domaće info televizije i kanale , samo njih.
o kakvoj piramidalnoj prevari ovaj prica? nisam bas bio ukljucen otpocetka razgovora.
na kojoj stranici da pogledam i procitam o ovome? nisam cuo ko je istrazivo.
karanana wrote: ↑07/11/2023 18:02
o kakvoj piramidalnoj prevari ovaj prica? nisam bas bio ukljucen otpocetka razgovora.
na kojoj stranici da pogledam i procitam o ovome? nisam cuo ko je istrazivo.
karanana wrote: ↑07/11/2023 18:09
aha, sad sam cuo stranicu gdje su ovi pisali.
kako su ljudi budale.
jebiga , samo treba u nekim razmacima ponoviti iste šeme i uvijek ima dovoljno novih budala koji nasjedaju,
jedan je kolega iz firme uletio u to negdje ljetos ,
svi mu mi ostali govorili, pusti se toga ne budi lud ,
uglavnom nije uletio sa velikim ulogom , i kaže da je sada kad se to raspalo izašao sa 10tak KM plusa
jbt bas su ih dobro uzeli,cuo sam za ovo ali niko oko mene nije vala spominjao da je uletio u ovo sranje, pokusao bi da ga odgovorim svakako
ali opet kad se malo slegne prasina za par godina eto opet neke nove piramide
pa eno svako malo hapsenja ljudi zbog laznih dojava na kladionici,jbg zemlja nam je nepresusni izvor naivcina
To je zato što dosta ljudi živi na rubu egzistencije i onda u takvim stvarima vidi priliku da zaradi sebi za život.
Kod nas Bingo, kladionicu i slične igre na sreću rijetko ko uplaćuje zbog zabave, nego pokušava da na taj način nešto zaradi.
Dzontra_Volta wrote: ↑08/11/2023 13:38
To je zato što dosta ljudi živi na rubu egzistencije i onda u takvim stvarima vidi priliku da zaradi sebi za život.
Kod nas Bingo, kladionicu i slične igre na sreću rijetko ko uplaćuje zbog zabave, nego pokušava da na taj način nešto zaradi.
nema to veze, kockaju se mnogi bogatasi
pa i u ovu prevaru su usli ljudi i sa poslom i sa komotnim primanjima vec bi hljeba preko pogace pa ih neko izlevati samo sto oni sto nisu na rubu siromastva se posrame i usute dok oni sto su na rubu siromastva kuku lele pomozite prevarili su nas
ali interesantno je (a mozda i nije), najcesce nacionalnost voditelja govori o tome ko ce biti njegovi gosti. ako je brezo onda je neko iz hdz-a ili sabora. ako je onaj branislav mislim da se zove, mozd ai ne zove, onda je neko iz banja luke. jedino kod emele uleti pokoji van ove sheme, neko tipa nesica ili onog iz hdz-a, zaboravio sam kako se zove, ali to mozda iz sado mazo razloga.
kako su ljudi budale.
ja naletio na tik-toku na ove budale kako reklamiraju i vrbuju ljude da uđu u to.
Počeo im pisati da je to prevara i samo me blokirali.
Sad plaču !
E jbg
mene pokusala vrbovati radi kao profesorica u jednoj osnovnoj školi, nismo se vidjeli brat bratu pet godina i uleti mi jedan dan u Instagram dm, hej ima opcija da brzo uz kafu zaradis vjedva je odbi kulturno da se ne naljuti, i od tada vise nikad ni traga ni glasa
kako su ljudi budale.
ja naletio na tik-toku na ove budale kako reklamiraju i vrbuju ljude da uđu u to.
Počeo im pisati da je to prevara i samo me blokirali.
Sad plaču !
E jbg
mene pokusala vrbovati radi kao profesorica u jednoj osnovnoj školi, nismo se vidjeli brat bratu pet godina i uleti mi jedan dan u Instagram dm, hej ima opcija da brzo uz kafu zaradis vjedva je odbi kulturno da se ne naljuti, i od tada vise nikad ni traga ni glasa
sad "popušila" pare, ne smije ti se više javiti od stida ...