Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote: ↑06/11/2023 08:57
Hajde onako iskreno, šta bi ti svirao kod one situacije?
Nemoj gledati je li Zrinjski ili neko drugi.
Ramplovanje između dva igrača i jedan pada. Čim je pao uhvatio je loptu rukama. Nije pao na nju, nego je namjerno uhvatio rukama.
Neka mu je svirao.
Pa faul za Tuzlu, gurnuo ga je. I ne bih baš rekao to za pad, pao je na loptu. Dirnuo je loptu u padu prije nego što je namjerno uhvatio rukama, ali ovo je ionako manje bitno jer je bio faul.
Uvijek objektivna sarajevska publika. Ne spominju kako su debelo pogurani u svakoj od zadnje cetiri utakmice a vide svaki manji propust na drugim utakmicama. Dabogda nikad ne osvojili
HowForWhom wrote: ↑06/11/2023 09:06
On je njega gurnuo i normalno je da ocekuje da je kontra faul i nikako penal.
Zbog toga i jeste uzeo loptu u ruke.
Obostrano guranje. On očekuje pa je odmah uzeo loptu u ruke? Njegovo je da igra dok sudija ne prekine.
Ovo je samo moje viđenje situacije.
Gurnuo ga je lijevom rukom u leđa dok je ovaj u boljoj poziciji. Po meni nije vidilo remplanja. Fino se vidi guranje rukom u leđa.
Jeste ga gurao ali realno ovo se svira 50-50. Naravno, za zrinjski i borac se ovo svira 100%, a to je kobiljar morao znati orije nego sto je zagrlio loptu. Glup ispao, sudija jedva docekao
Bio na derbiju, dakle jos tad je bio spreman otkaz Basicu.
Mislio sam stvarno da nakon humanitarnog broja ne mogu nize pasti, ali su odlucili da demantuju tako sto su postali pripavnicki klub.
Kakva smijurija od kluba, haram svaka marka koja iz budzeta ode u spasavanje ovog necega, sto je nekad bio nogometni klub.