Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam, meni evo u ovih devet i po godina još nikad nisu zafalila peta vrata. Odnosno nisam našao manu dvokrilnim nikad. Jedino možda može eto što nemaš strehe kad je kiša
EFD22 wrote: ↑06/09/2023 19:05
Ne znam, meni evo u ovih devet i po godina još nikad nisu zafalila peta vrata. Odnosno nisam našao manu dvokrilnim nikad. Jedino možda može eto što nemaš strehe kad je kiša
Jebo te vrata, u tri ujutro se probudio i razmisljam kako najbolje napraviti kombinaciju dva sistema
Je li ovaj 1.3 turbobenzinac zaista loš kako kaže par forumaša?
Drugar je kupio nedavno, ekstra Kadjara, za nešto manje ispod 30 000 KM, mislim da je 2017./18. godina, prešao nešto iznad 120 hiljada km, 1,6 dci (nije onaj komplikovani), ima brdo opreme, tako da mislim da je na ovu veličinu auta i karoserije, bolje naći dci motor, jer su provjereni, izdržljivi, nisu puno skuplji i ima ih da su bh porijekla starih par godina, sa manje od 100 hiljada km na satu.
prolazim neki dan pored vrbanja mosta, kada tamo na trotoaru gdje su taksisti parkirana auta
među njima jedan vel satis, ispuhane gume, stvari oko njega, vrata otvorena, kada vidim u njemu cigani obitavaju/spavaju
etp na šta je renault spao
edit- nisam slikao, ali ako budete prolazili obratite pažnju, ne vjerujem da su daleko odmakli
Pale Rider wrote: ↑01/11/2023 21:37
Clio 3. U zadnje vrijeme kad palim klimu prozori mi zamagale i to gadno, teško ih obrisati, nešto masno. Od čega bi to moglo biti?
Kad si zadnji put mijenjao filter klime? Je li upaljena recirkulacija zraka unutar kabine (ovo moraš ugasiti, odnosno zrak mora ulaziti s vana)?
Clio 3. U zadnje vrijeme kad palim klimu prozori mi zamagale i to gadno, teško ih obrisati, nešto masno. Od čega bi to moglo biti?
Kad si zadnji put mijenjao filter klime? Je li upaljena recirkulacija zraka unutar kabine (ovo moraš ugasiti, odnosno zrak mora ulaziti s vana)?
Jest upaljena recirkulacija. Filter mjenjan u maju. Ima i neki neugodoan miris, ne mogu odgonetnu, možda kao paljena guma, ali nije baš to dobar opis.
Jest upaljena recirkulacija. Filter mjenjan u maju. Ima i neki neugodoan miris, ne mogu odgonetnu, možda kao paljena guma, ali nije baš to dobar opis.
Ugasi recirkulaciju. Primjetio sam da mnogi griješe pa stavljaju da se zrak vrti samo unutra, ne znam zašto.
Zrak mora ulaziti s vana, jer je vani u 99% slučajeva manja vlažnost nego u kabini.
NediM17 wrote: ↑01/11/2023 21:40
Rikno mali hladnjak u kabini.
Moželi se tu šta improvizovat da ne magle prozori, nisam trenutno u mogućnosti da ga zamjenim. Evo prijatelj mi kaže neku cijevčicu da otpojim, ali nije baš upućen u to mnogo.